Показати повну версію : Акунін і його герої
Його книги хочеться перечитувати. У його героїв, кажуть, закохуються дівчата. Його манеру писати можна порівняти хіба що з Достоєвським і Толстим. За останні пять років -- він мій улюблений письменик...
Пишіть свої думки про нього
acid drinker
12.06.2006, 00:30
акунін - то котрий фандоріна створив? таки так, непогано пише.. правда, дочитала я лишень азазеля, та й то лише того, шо один мій знайомий азазель (ми з ним на той час саме спілкувалися трошки) цілувався кльово... ну, і пішли асоціації =) але книжка сподобалася не менше, ніж жива азазеля. треба буде колись шось ше почитати - власне, ото зараз залізла на сайт, гарно, лєбєдєв розробляв, взагалі очі радує... йду читати.
чула багато. здебільшого хороше...
але - не читала. закохуватися люблю в живих і теплих... Толстого - читати не люблю. Достоєвський = для мене особисто, зовсім інша справа. люблю. хоча читаю рідко - його важко перечитувати, і від одного прочитання - вражень купа.
А от Акунін до рук не потрапляв.
які ще аргументи будуть на користь прочитання?
acid drinker
12.06.2006, 03:10
ну... як мінімум то, шо значно цікавіше і динамічніше, аніж толстий і достоєвський, чесно-чесно... і йде досить легко. фандорін чимось здалеку трошки нагадує шерлока холмса, але, може, то тільки мої особисті враження =)
дам деякі поради.
"золота колесниця" -- найкраще з циклу про Фандоріна, "ЛюбовниЦЯ смерті" -- найгірше.
Цикли про Пелагею і ніколаса -- усі цікаві.
Цикл "жанри": зверніть увагу на "Фантастика"
Останю книгу "Ф.М." ще не прочитав
Хто читав "Ф.М."?
Які враження?
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008