КПК

Показати повну версію : Ігор Павлюк. Ми такі на поліссі родились...

Павлюк
13.06.2006, 11:52
Мій батько, Ігор Володимирович Павлюк, журналіст за професією, видав книжку поезій кілька років тому, скромним тиражем. Я вирішив опублікувати її в інтернеті pavluk.info (http://www.pavluk.info) , щоб дати шанс тим творам не пропасти. Сам живу за межами України. Буду дуже вдячний почути враження від мовознавців та літературних критиків.

acid drinker
14.06.2006, 10:31
ні на мовознавця, ні на літературного критика поки шо не тягну, але павлюка люблю шалено - ми з ним навіть однієї премії лауреати, обоє волиняки і мій керівник літстудії колись його в гості приводив.. суперський дядько. і вірші у нього гарні...
/я б тебе від клюбу провів аж до неба...
ти мене не любиш... так тобі і треба.
))) ніц серйозного зацитувати не можу, а от ця штукенція в голові вже кілька років.../

Павлюк
15.06.2006, 15:00
Мені більше до вподоби:

Нас життя навчило запастись терпінням,
Але не скорило до покірних слуг.
Виросли із того дужого коріння,
Що його ніякий не заоре плуг.

pavluk.info (http://www.pavluk.by.ru/poezii/uzhitti.htm)

Павлюк
27.06.2006, 16:50
Якось тихо...

acid drinker
27.06.2006, 23:56
ну... а тут своєрідна тиша - вона пульсує... може, просто мало хто може шось сказати про пана ігоря, зате інші речі...

zaj4uk
08.08.2006, 18:29
:victory:

Шановні читачі!
Мої читачі!..
Всі, хто мене знає і любить!

Не плутайте, будь ласка, заради Всевишнього! мене, поета Ігоря Павлюка (1967 року народження) + мою творчість із цим, іншим Ігорем Павлюком, який за віком мені в дядьки годиться!!!
По-перше, я Ігор Зиновійович, а він Володимирович, а по-друге і по-сьоме... самі розумієте!..

Мене Ви можете прочитати на сайтах: [B]

www.vesna.org.ua
www.virshi.kiev.ua
www.poetry.uazone.net
та на інших.

Якби Ви знали, як смішно і дивно читати відгуки на "мої"-НЕМОЇ! вірші та на цитування справді моїх, але приписаних Ігорю Володимировичу, як-от зверху щире зізнання бібліофіла ACIDA DRINKERa про любов до мого вірша

"Я б тебе від клубу
Аж провів до неба...
Ти мене не любиш.
Так тобі і треба!"

Дякую, дорогий Асіде.

Пишіть Zaj4uk (у).
Будьте уважні...

До зустрічі!
Ваш Ігор Зиновійович Павлюк...

acid drinker
31.12.2006, 19:20
2 zaj4uk - дякую за з'яву і прояснення =)
але ж франкову кузню вели ви, котрий зиновійович?