КПК

Показати повну версію : Потрібні модератори!

Prophet
14.06.2006, 00:40
Дорогі друзі! Наш форум росте і квітне, один модератор не встигає справлятись з усіма своїми відповідальними обов’язками. Тому ми шукаємо модераторів для розділів «Химерна», «Музика», «Кіно», «Ігрова», «Майстерня креативу».

Обов’язки модератора такі:
- регулярно перечитувати оновлення змісту своїх розділів і слідкувати, щоб у дописах не порушувались правила форуму;
- підтримувати у своїх гілках активність, розвивати теми і створювати нові (але змістовні, а не «аби було»), підтримувати розмови;
- пом’якшувати надто палкі і різкі дискусії;
- вказувати користувачам на порушення ними правил та інші помилки, за потреби робити попередження;
- у випадку сумнівів, неоднозначності якоїсь ситуації чи її складності, радитись із головним модератором або адміністратором;
- підтримувати естетичну привабливість дописів (наприклад, просити змінити нечитабельний шрифт; видаляти повідомлення, попередньо видалені користувачами, якщо нема потреби їх залишати; видаляти повторні повідомлення);
- за потреби об’єднувати теми, що дублюють одна одну, або ділити тему на дві, якщо розмова розділилась на окремі далекі за змістом потоки;
- видаляти флуд і рекламу від небажаних «гостей»;
- у крайніх випадках – редагувати дописи, видаляючи чи змінюючи висловлювання, що суперечать правилам форуму;
- при модеруванні бути максимально об’єктивним, не дозволяючи власним емоціям впливати на модераторські дії (не робити поблажок тим, хто вам симпатичний і в жодному випадку не робити «підлот» своїм опонентам);
- поважати і ніколи не заперечувати право кожного на свою думку;
- робити все можливе, щоб форумчанам було цікаво і комфортно у ваших розділах.

Пропонуйте кандидатури, у тому числі свої! Ну що, є сміливці?

:victory:

Iryska
14.06.2006, 10:04
я хочу розділ химерна...
що треба крім бажання, регулярного доступу до Інтернету і готовності виконувати перелічені вгорі функції?

Liet
14.06.2006, 14:34
я перебісився... якщо знайдеться місце для мене - буду радий... тобі видніше куди мене краще відправити...

acid drinker
14.06.2006, 22:48
- при модеруванні бути максимально об’єктивним, не дозволяючи власним емоціям впливати на модераторські дії (не робити поблажок тим, хто вам симпатичний і в жодному випадку не робити «підлот» своїм опонентам);
- поважати і ніколи не заперечувати право кожного на свою думку;

ги))) створюємо утопію?;) цікавий такий підхід, профет, ти вже вибачай за цю суб'єктивну думку...
а мені в музику можна? за особливі заслуги перед людством?;)

Liet
14.06.2006, 23:15
ги))) створюємо утопію?;) цікавий такий підхід, профет, ти вже вибачай за цю суб'єктивну думку...
Чому ж утопію? :8 :D

acid drinker
14.06.2006, 23:30
ну так, якшо посилити модерський склад, може, то й перестане бути утопічним, таки точно... але весело було то читати у виконанні профети, ви вже вибачте за іронію, ніц поганого сказати не хотіла =)

Prophet
15.06.2006, 12:23
acid drinker, я завжди наполягаю на тому, щоб ніхто не ототожнював мої дії як модератора і дії як рядового користувача. Як користувач я буду говорити що завгодно і в якому завгодно тоні (в межах правил, звісно). Але чи було хоч раз, щоб я, наприклад, видалила чийсь пост, когось забанила чи закрила тему через особисту антипатію чи неспівпадіння думок? Ні, не було. Хіба що навпаки, робила деякі поблажки через симпатію до юзера (наприклад, не видалила пропаганду расизму ;). І атмосфера на нашому форумі доволі демократична, висловлюватись можуть усі і вільно, і навіть сперечатись з модератором, а таке не на багатьох форумах побачиш.

А "Майстерню креативу" не хош?

Prophet
15.06.2006, 12:25
До всіх: ми ще трохи зачекаємо, доки всі бажаючі висунуть кандидатури, а потім оголосимо нових модераторів. Поки всі кандидатури влаштовують :)

Iryska
15.06.2006, 12:31
ура!!!
так кому дістанеться майстерня креативу???

acid drinker
15.06.2006, 12:33
муррр)))
профет, ну яка пропаганда расизму? скоріше - невеличкий саботаж, кілька епатичних вискоків і ніцшеанство (шкода, шо імені великого філософа я майже не вживала... зате населення прокинулося таки яскраво, визнай).
майстерня креативу - хм, та можна було б, тільки ж терпіння мого не вистачить, у мене до креативу вимоги такі, шо я сама їх іноді не перескакую, бякою ж буду. в музиці я проводжу найбільше часу, жити там мені найбільше по кайфу, десь на той розділ припадає моя найбільша творча активність останнім часом... отак.

Prim
15.06.2006, 12:52
ми почекаємо ще.

Prophet
15.06.2006, 13:11
тільки ж терпіння мого не вистачить, у мене до креативу вимоги такі, шо я сама їх іноді не перескакую
Тому тобі й пропоную, бо сама така. Не хочу, щоб модератор особливо сюсюкався з графоманами. До того ж, ти там багато чого читаєш, а я того взагалі не витримую.
Якщо бажаючих більше не буде, пропоную тобі взяти і "Музику", і "Майстерню".

acid drinker
15.06.2006, 13:14
таки не вистачає смайла з кніксеном =)
якшо більше нікого охочого не трапиться - спробую.

Liet
15.06.2006, 13:41
В принципі оффтоп:
А навіщо взагалі до сих пір існує Ігрова кімната?

ylfil
15.06.2006, 14:55
цікаве інфо,умови влаштовують.
хотілося би десь себе і спробувати, на приклад :8 у креативі чи химері
drevlianka@mail.ru

Liet
15.06.2006, 15:40
цікаве інфо,умови влаштовують.
хотілося би десь себе і спробувати, на приклад :8 у креативі чи химері
drevlianka@mail.ru
Спершу варто себе зарекомендувати як активну людину і співбесідника... ;)

Prophet
15.06.2006, 16:49
Liet правий.

LanceloT
15.06.2006, 17:35
Вдячний ПРІМУ!

Правда ж не знаю в який спосіб, я зможу у тих гілочках модерувати?

Є певні притензії, є певні вимоги... А де мене "можете примістити"?

З повагою
LanceloT

ProrokArkadij
15.06.2006, 19:50
Прочитав, пожував, проковтнути не змiг. :D

Semelena
15.06.2006, 21:24
Хм, а я, чесно кажучи, і хотіла б "посюсюкатися з графоманами" і усілякими "ігривими" типами... та до середини липня я, мабуть, точно не зможу.

Iryska
15.06.2006, 21:43
а хіба з "графоманами" треба сюсюкатися чи, навпаки, ставити їм завищені вимоги? мені здається, треба вказувати на те, що виходить в них добре (якщо виходить) або конструктивно критикувати. ну а критикувати, хай навіть і конструктивно, завжди знайдеться за що... :aga:
але я все рівно хочу химерну. бо за кожного молодого таланта зараз почну переживати і намагатися підтримати :8

Merkucio
16.06.2006, 00:55
На рахунок модераторів - я фанат Trance та Dance, при потребі можу стати в пригоді. До речі я не отримав відповіді, чи потрібна вам наукова література (менеджмент, економіка, маркетинг)

Prophet
16.06.2006, 01:23
Є певні притензії, є певні вимоги...
Це ти про що?

LanceloT
16.06.2006, 12:45
Це ти про що?

Це не основне! Але якщо твоя ласка, і про це також.

acid drinker
16.06.2006, 12:56
профет, проблема. усі дружно відчули себе модераторами, навіть у моїй власній вільній темі про музику мені кажуть, шо оффтопити то негарно:) але на грея я не зобижаюся, воно хороше, а оффтопити там не вдасться, бо треба було б почати говорити про гайдеггера, чи шо...
проте смішно якось виглядають ці повсюдні спроби очистити форуму від флуду... бо ж нудно тут без флуду стане ;)

Iryska
16.06.2006, 13:17
а ще, я думаю, флуд буває по темі... і буває зовсім не по темі... :p я, особисто, за флуд - по темі. він допомагає висвітлити тему з різних боків. деколи навіть неочікувано-цікавих.
а з тим гайдеггером я вже сама собі дивуся - вчора коханому заявила, що він себе веде, ніби гайдеггера начитався... а він не зрозумів всієї семантичної онтології даного зауваження... :yahoo:

acid drinker
16.06.2006, 13:22
ги)) раніше я починала з увагою /та навіть повагою/ ставитися до істот, які знають, хто такий гайдеггер - але тепер на те прізвище у мене алергія потиху розвивається ;)
а може ну його, посилене модерування? а то тут стільки різної відвертої фігні з'явилося, відколи кожен другий хоче зарекомендувати себе гарним претендентом на модера... наче досі гарно жили, без особливих ексцесів...

Gray
16.06.2006, 13:26
профет, проблема. усі дружно відчули себе модераторами, навіть у моїй власній вільній темі про музику мені кажуть, шо оффтопити то негарно:) але на грея я не зобижаюся, воно хороше, а оффтопити там не вдасться, бо треба було б почати говорити про гайдеггера, чи шо...
Воно "працює" модератором на іншому форумі і тому будь-де слідкує за порядком несвідомо ;) То професійне :p

Prophet
16.06.2006, 14:58
Останным часом флуд УСЮДИ. І часом це переходить всі межі, "змазуючи" ледь не всі теми. Але ж особливо з флудом ніхто не бореться - у нас не наукова конференція :) Хоча все ж хотілося б поменше абсолютно беззмістовних дописів. До того ж, коли флудять, модератор мусить ненав'язливо повернути бесіду в первісне русло.
Нічого, призначимо модераторів - усе вляжеться.

Liet
16.06.2006, 17:52
Останным часом флуд УСЮДИ. І часом це переходить всі межі, "змазуючи" ледь не всі теми. Але ж особливо з флудом ніхто не бореться - у нас не наукова конференція :) Хоча все ж хотілося б поменше абсолютно беззмістовних дописів. До того ж, коли флудять, модератор мусить ненав'язливо повернути бесіду в первісне русло.
Нічого, призначимо модераторів - усе вляжеться.
Якщо на цьому форумі ВСЮДИ флуд, то я Папа Римський :8 :victory:

ProrokArkadij
16.06.2006, 21:12
профет, проблема. усі дружно відчули себе модераторами,Я, щось, не побачив себе серед бажаючих, тому "усi" - це твое бажання бути вище другiх.
Не лiзь поперед батька в пекло. :D

AOD
16.06.2006, 21:12
*!* Висуваю свою кандитатуру для "Майстерні креативу" (і тільки туди) за умови розміщення
лінку з Вашого сайту на мій
Коли ця пропозиція Вас влаштовує, зв*яжіться зі мною за адресою upt_@ukr.net

Усне попередження за беззмістовну рекламу беззмістовного сайту
Адміністрація

Liet
16.06.2006, 21:48
Себе як кандидата усуваю.... Занадто багато більш гідних...

Gray
16.06.2006, 22:16
*!* Висуваю свою кандитатуру для "Майстерні креативу" (і тільки туди) за умови розміщення
лінку з Вашого сайту на мій <a href="http://godevil.hut2.ru/">GodEvil</a>

"Плакалъ" (с) :D

Viking
16.06.2006, 23:31
Пропоную свою кандидатуру у розділ "Кіно".

Prim
17.06.2006, 00:07
Модератор має бути активним учасником форуму.
лінку з Вашого сайту на мій <a href="http://godevil.hut2.ru/">GodEvil</a>
Шановний, це було настільки смішно читати... Будь-ласка, давайте без таких..хм... пропозицій.

Prophet
17.06.2006, 15:29
Модераторами урочисто оголошуються:

Iryska - розділ "Химерна".

acid drinker - розділи "Музика" та "Майстерня креативу".

Liet - розділи "Кіно" та "Ігрова".

Ласкаво просимо в нашу команду! :friends:

Iryska
17.06.2006, 15:31
:thank_you урочисто кажу: дякуюююююю

Liet
17.06.2006, 15:54
*кланяється*
Вже пішов дивитись нову порцію фільмів :).

Prim
17.06.2006, 17:03
Модераторів призначено.
Тему закрито.