КПК

Показати повну версію : Хто грає на гітарі?

IRENKA
14.06.2006, 18:50
От цікаво хто тут вміє грати на гітарі, і що саме, може полілитесь? Якісь цікаві сайти з нормальними акордами, а можливо ваші творіння??? :rolleyes:

І ше питання, які інструменти вам подобаються?
От наприклад мені та сама гітара (бас особливо, хоча в мене покишо акустична), барабани, орган...

X_EMO_I'mOFucknK
14.06.2006, 18:53
Грав, на гітарі, зараз не граю бо вокаліст у группі, тай немає часу сісти пограти.
На Ямасі грав - акустиці.
Мої улюблені інструменти: Рояль, скрипка, волинка, ну і ше багато чого.

IRENKA
14.06.2006, 18:56
а ти звідки і в якій групі граєш, може трошки розкажеш?

LanceloT
14.06.2006, 19:04
І я! Теж! ;)

X_EMO_I'mOFucknK
14.06.2006, 19:38
а ти звідки і в якій групі граєш, може трошки розкажеш?
У своїй.
З Киева.

IRENKA
14.06.2006, 20:13
І давненько ти там?
А група як називається?
І яка ваши поетична торба, багато за плечами творіння?

X_EMO_I'mOFucknK
15.06.2006, 15:06
Хм, не багато, ми встигли:
записатися, викинути всі диски,
вигнали басиста, знайшли нового,
написали пісенток, зіграли, гітарист став скіном, перестав грати ту лажу що ми грали,
знов збратися, і покищо, нічого не граем, тільки строїмо з себе крутих, так як за плечима вже щось є, але якби їого нема, раніше називалася, бля багато назв, навіть "Гудзик", "Папероні", "Валянок" і т.п.
Зараз гадаем назвати ББС, тобто BBS.

Emdi
15.06.2006, 18:57
Пробувала грати на гітарі, але щось не дуже.
зараз пробую на електричному піаніно.
улюблені інструменти: БАРАБАНИ, гітара, електричне піаніно.

Дзвінка-Рутенка
15.06.2006, 22:35
Я граю на двох інструментах: на гітарі, і на фортепіано. Хоча і без академічної освіти, але щось та виходить!!!
Граю дуже специфічну музику: фокл. Справжній фолк!!! Інколи, звичайно, відступаю від жанру, щось і сама пишу, але нікому то не показую...

X_EMO_I'mOFucknK
16.06.2006, 00:18
"Бог або сам злий, або не має сили проти зла. Тому я кидаю йому виклик і сміюсь над його блискавками."
Жах, сама писала?

IRENKA
20.06.2006, 00:58
Люди чому ж ви такі скромні, та пишіть сюди адреси які знаєте з акордами, або якісь хороші пісеньки, я думаю хто тут грає на гітарі буде також зацікавлений ;)

X_EMO_I'mOFucknK
20.06.2006, 10:39
Хих, а влруг тут пісню вкрадуть?=)))))
Доречі був випадок, коли хлопці записали перший свій альбом, і віднесли у магазин *** на продажу, ну в них там були знайомі, так от, диски то купили, але невдовзі вони почули свої пісні у іншої команди, тому навіть тут опасно викладати свої записи=) не ображайся=)

IRENKA
20.06.2006, 11:21
Хих, а влруг тут пісню вкрадуть?=)))))
Доречі був випадок, коли хлопці записали перший свій альбом, і віднесли у магазин *** на продажу, ну в них там були знайомі, так от, диски то купили, але невдовзі вони почули свої пісні у іншої команди, тому навіть тут опасно викладати свої записи=) не ображайся=)
Я не ображаюсь, як вже не хочуть свої то можна просто якісь гарні пісеньки навіть чужих груп :)

Девор
20.06.2006, 12:51
Також граю. Планую створення львівської джаз бенд групи. Наразі лише планую, плную, планую

Masoret
21.06.2006, 00:12
Граю на гітарі і на деяких духових. Свого часу різали рок у гурті. Зараз для душі, і подалі від чужих очей, щось з Хенрікса, Блекмора трохи Цоя і МонголШуудан... та, багацько чого іншого.
А ось деякі адресочки.

http://www.gitarizm.ru
http://mvagin.narod.ru
http://www.rock.ru

Якщо по класиці то:
http://demure.ru/

Дзвінка-Рутенка
21.06.2006, 02:08
Жаль....
Вчора віддала гітару...
Термін аренди скінчився... А я тільки-но самопоглинулась творчістю!!!
Вчора написала першу табулатуру, як саундтрек до пісень гурту "DOORS". Зробила нормальну табулатуру для однієї гітраи з усякими викрутасами, що були для двох гітар. Але...
А потім, коли віддавала гітару навіть підібрала трошки іншої пісні: "RIDERS ON THE STORM" і зразу ж віддала інструмент. Фігня якась...

Дзвінка-Рутенка
21.06.2006, 02:37
"Бог або сам злий, або не має сили проти зла. Тому я кидаю йому виклик і сміюсь над його блискавками."
Жах, сама писала?

Автора не знаю, але не сама.
Можу тільки здогадуватись, чи то Ніцше, чи Сад??? Не знаю, та й годі.
Я десь почула, але не цитатою. І тільки потім якось згадала, та й то не можу точно передати зміст.

Мої речі не такі виважені, але жорстокі.
http://www.litforum.net.ua/showthread.php?t=502&page=1&pp=15

Baltis
23.06.2006, 21:59
Я играю, но галимо, муз школу изза лени не закончил.
Зато тоже играю в группе.
Играем СКА!!=)
"Кураж"
Наш вакалюга со мной даже одну песню выложил в инет, найду ссилку - скину.

RockerША
24.06.2006, 00:23
Я закінчила музичну школу по класу фортепіано, приймала участь у конкурсах композиторів Києва і займала призові місця:)
To Дзвінка-Рутенка: респект за Doors! А особливо за їхню пісню - одна з моїх улюбленних.

acid drinker
24.06.2006, 13:21
А особливо за їхню пісню - одна з моїх улюбленних.ага, і програш там елементарний;)

RockerША
24.06.2006, 14:37
Дійсно. Але найбільш я люблю Led Zeppelin за їхнього гитариста. Слухаю програші і милуюся. Кожен з них емоціональний, і жоден не схож на інший.

Baltis
02.07.2006, 16:32
Меня только пугает то что в метале для меня проиграши все одинаковые!!!
Аж страшно, вроде они играют все одно и тоже!!!
Поэтому я метал не оч полюбляю.

acid drinker
02.07.2006, 20:25
та ну =)
ти спробуй переплутати металлікин програш з, наприклад, master of puppets із їхнім же програшем з, наприклад, one. чогось дужже сумніваюся, шо вдасться;)

Князь R.
05.07.2006, 13:47
Я теж граю на гітари. Тобто вже не граю, але вмію грати. Займався класичною гітарою, грав і на басу і на електричній.
З сайту пісень порекомендую
www.pisni.org.ua

Baltis
06.07.2006, 01:58
Амдм.ру
там почти все=))))

IRENKA
06.07.2006, 11:15
Велике спасибі за адреси :thank_you :thank_you :thank_you

X_EMO_I'mOFucknK
09.07.2006, 09:54
Терміново потрібен гітарист, щоб грати емо/емо кор!

X_EMO_I'mOFucknK
09.07.2006, 09:55
Про бажання вступу до групи писати в ЛС.

Cured
28.05.2007, 04:30
Граю десь 5 років (акустика): www.ultimate-guitar.com
http://guitarpro.ru

Hategirls
30.05.2007, 00:13
трошки бринькаю вже пару рочків)))))))))))

Князь R.
30.05.2007, 21:58
я граю,
точніше вмію грати, зараз не граю за браком часу та натхнення

Neofita
17.10.2007, 16:54
Дійсно. Але найбільш я люблю Led Zeppelin за їхнього гитариста. Слухаю програші і милуюся. Кожен з них емоціональний, і жоден не схож на інший.

Так, дійсно, Джимі Пейдж чудовий!!!! Я все намагаюся на нього рівнятися:aga: ПРоте, за браком досвіду не виходить. Граю доволі недавно, але відгуки людей, які змушені сидіти в хаті під час моїх віртуозних репетиції говорять самі за себе. Якшо вже моя стара бабця, якій ведмідь наступив на обидва вуха, каже, шо в мене більш менш виходить, то це значить, шо з мене ше можуть вийти люди:)