Показати повну версію : Скінхеди, та музику яку вони слухають, світогляд і т.п.
Як кому що, для введеня у тему, одразу скажу, ніяки расових придьяв у скінхедів нема, це ви можете побачити з моеї ави, також хочу додати, для тих хто незнае що слухають ті самі скіни, проінформую:
СКА, регги, рокстеди, Ой!, СКА-панк, панк, панк рок, стрит панк.
Звісно не всі скіни слухають лишень стилі зазначені мною, але це основа, хочаб по пісні дві яких знае кожен скін:)
Тож висловлюем сво думку.
acid drinker
14.06.2006, 22:18
еммм... нечесно вішати лапшу на вуха:) шарп - то тільки одна з гілок скінівського руху... за червоні шнурки можна й по носі отримати, добре, шо мені вчасно розповіли, шо не варто їх носити.
значно більше мені імпонують істоти, які, крім зазначених тобою стилів, слухають нс-блек... навіть якшо вони не лисі. а реггі скінівською музикою я не назвала б. не пишеться воно туди.
X_EMO_I'mOFucknK
15.06.2006, 14:54
Хм, ти шо!
З дуба ё**улась?
скіни є такі:
ШАРП,
РАШ,
ТРАД,
НС-СИКН,
Також СКАНК!!!
То для тупих тільки шарпи і нс!!!
Не пудри мозги молодому чоловікові, бо як ше шо недобре подумає так по голові получиш, я таке на практиці мав!
А реггі, це зовсім с твого*ексид* боку дурня, звісно слухають, але ж то різні речі раста реггі, яке зараз тільки і залишилось, і старе реггі.
Коротше кажучи не тямиш ти у музиці.
Та й у субкультурах.
acid drinker
15.06.2006, 23:56
а ти, одначе, веселий істот:) я не говорила, шо претендую на абсолютно вичерпну класифікацію - є ше просто кльові патлаті наци, які до твого списку не увійшли, але ладно, то, можливо, надто складно для розуміння...
і по-друге. покажи в моєму пості фразу про то, шо скіни НЕ слухають реггі. це - не скінівська музика, тобто вона не може бути означником світогляду. бо, напевно, є скіни, які слухають чайковського - і шо, тепер чайковського теж у скінівську музику писати?
хоча... може, й правда, ні фіга я в музиці не розумію. попсовичка:) а ти не тямиш нічому у ввічливому спілкуванні і в правописі. але так, я забула, всесторонньо розвиненим емо-кідам то не принципово. /вибач, якшо завдала особистої образи/.
X_EMO_I'mOFucknK
16.06.2006, 00:10
Образи тут не бачу, навіть похвалити захотів тебе, накінецьто люди кажуть те що думають, пишу не охайно , бо дуже швидко, і дуже багато встигаю в голові прокрутити перед тим як написати.
Реггі, Ска, Рокстеді, 2тоун - ось скінівська музика 60их років, ти просто не чула може записів, бо і я їх не одразу почув, дай Бог в мене є друзі які знаются на УСЬОООМУ=)
Так от, реггі приїхало з ямайки... стоп нашо я тобі то розказую, ти можеш це на oioioi.ru прочитати.
п.с. я в певнений що я тобі не вру у постах, але моє ім"я суща брехня, запевняю.
Знаменоносец
31.07.2006, 04:56
Нема у нас скІнів в Україні - є тільки ГОПИ котрі себе звуть скінами .От в Росіїї щє можна назвати скінами те що там у них ходить ,вони хоч за ідею - там скін националіст фашиста буквально з землею змішає.А у нас будуть стрибати під оІ-ОІ-оІ разом і залишуться друзями - скіни у нас меломани .
Князь R.
01.08.2006, 00:53
Знаменоносець, та що ти знаєш про цю тему?
У нас є і гопи і скіни. Так само як і в Росії. В Росії скінів більше, бо там більше населення і більше нелегалів, небілих злочинців. Цілком логічно.
Скіни у нас досить пристойні.
Князь R.
01.08.2006, 00:56
У нас є скіни і є гопи. Так само як і в Росії. Але в Росії більше людей і більше нелюдей-злочинців, тому і скінів відповідно більше. Все цілком логічно.
А у нас скіни нормально, і не треба мати комплекс меншовартості, немов би у нас скіни "не такі як в цивілізованому світі". Наші скіни - найкращі скіни
У нас є скіни і є гопи. Так само як і в Росії. Але в Росії більше людей і більше нелюдей-злочинців, тому і скінів відповідно більше. Все цілком логічно.
А у нас скіни нормально, і не треба мати комплекс меншовартості, немов би у нас скіни "не такі як в цивілізованому світі". Наші скіни - найкращі скіни
Так, особисто знаю скінів, вони нормальні люди, правда хачів б"ють (і правильно роблять) :aga:
Знаменоносец, може вони тебе ... :D
Знаменоносец, ти видно редко на концерты ходиш=)))))
каждый второй - драка.
X_EMO_I'mOFucknK
02.09.2006, 15:56
От тому я з тобою на них і не ходжу!))
Хоча, нам теж скоро наступить капець, бо як я знаю деякі НС винюхали шо ми обік з панками, тож можемо відхопити добляче і після концертів.
Andrij.7
12.09.2006, 21:48
Хм, ти шо!
З дуба ё**улась?
скіни є такі:
ШАРП,
РАШ,
ТРАД,
НС-СИКН,
Також СКАНК!!!
То для тупих тільки шарпи і нс!!!
Хто такі?
Розшифруй абревіатури, пліз :cool:
X_EMO_I'mOFucknK
12.09.2006, 23:34
SHARP - скинхедс анти рейшал предикшнз, коротше кажучи скінхеди проти расових "предрасудків"(забув як укр...)
RASH - абревиатури переклад не памьятаю, та це червоні скіни, коротше кажучи ліва сила.
TRAD - ну то ясно скині традиційні, які схиляются до звичаїв першої хвилі скінів, тобто 60-70 роки.
НС-Скин - Націонал соціалісти коротше кажучи, вони себе кличуть скінхедами, та насправді вони до них як жаба до слона, бо скинхед культура повністю майже з Ямайки, тож гарні хлопці з Англіїї прикинули і назвали їх Боунхедами, типу тупоголові.
Сканк - то шось типу панк-скін. Бо раніше всі весілт разом.
Всрацця-не-підняцця, ото розвелосі... Є гарне поняття "підліткові понти", яке вичерпно характеризує всі ці словеса. Я такій публіці в школі українознавство читаю і намагаюся розаказати, що атке мультикультуралізм і чому коли скіни замість звичного алкобикування починають битися з чорними, то останні організовуються (згадай "Чорних пантер") і стає дійсно весело...
ЗІ: RASH: Red Anarchy Scinheads
FaceDancer
13.09.2006, 20:19
Наскільки мені відомо - Сокира Перуна (скінхедівський гурт).
X_EMO_I'mOFucknK
17.09.2006, 10:16
Всрацця-не-підняцця, ото розвелосі... Є гарне поняття "підліткові понти", яке вичерпно характеризує всі ці словеса. Я такій публіці в школі українознавство читаю і намагаюся розаказати, що атке мультикультуралізм і чому коли скіни замість звичного алкобикування починають битися з чорними, то останні організовуються (згадай "Чорних пантер") і стає дійсно весело...
ЗІ: RASH: Red Anarchy Scinheads
Ну якшо почитати с чого воно починалось, і на тих хто справді був скінхедами, то то неякі не підлітки, а здоровезні дядьки, що працювали а у вечері тусувалися на танц майданчиках. Є гарний фільм Скинхед Ворлд, він десь 60-70року, тож там можно побачити справжнього скіна, і почути їого думку.
Ну а говорячи про сьогодення, то мені здается це відбувается зза великого населення міста, і обмеженого спілкування людей, тож вони группуются за інтересами.
Князь R.
19.09.2006, 03:46
усі ці раш, шарп - антиукраїнські кучки людей. саме підліткові понти, як і сказав агасфер змушуть підлітків гуртуватися в такі й інші "неформальні" групки. бо це тіпа круто.
спражні скіни (не варто сперечатись по історії якими були самі перші скіни) - нс скіни патріоти і в них мета - сильна у здорова україна. щоб нам з вами гарно жилося.
X_EMO_I'mOFucknK
19.09.2006, 19:54
бугагага, пот столом...
ты хоть знаеш в каком году появилось движение?
вот ради интереса нахови мне музикантов тех годов которые слушали скинхеды, и раскажи почему они одеваются так как сейчас, и почему так називались, изз а чего в книге "фабрика футбола" проскакивает фраза традишнл скинхед?
так вот я тебе скажу, все потому что есть скинхеды, а есть толпа ублюдков которые назвали себя скинхедами!
СПС емо за поддрежку, дальше уж я както сам.2 Князь .Ты :
почему это антиукраинские? обьясни, нет ну я согласен, раши да, шарпы да, боны тем более да, но боны к примеру и не скинхеды как говорилось раньше.
но при чем тут молодеж? с этого я ржал с полу часа... слава богам меня мой друг поднял с пола.
так вот, в киеве одна групировка явных шарпов, и в ней 40 человек, все они старше 25ти лет, делай выводы.
раши, ну не скажи, вот у меня два друга, одному 20, другому 24(професиональный саксофонист), они знают все и даже больше не только про комунизм(не забывай разницу между комунизмом и большевизмом).
вообщем говоря, говорить можно долго, но причин много закончить разговор, вопервых сайт не этому посвещен, во вторых мне впадло писать.
Князь R.
21.09.2006, 01:02
я прекрасно знаю хто були перші скіни, тому і писав в дужках, що не варто сперечатись про історію того руху.
я взагалі не люблю субкультури, тому для мене розмова про те, хто такі справжні скіни взагалі безмістовна.
але при згадці "скін" - більшість людей подумаю на вайт-павер скіна, і я от вбачаю перспективу лише в цьому русі. навіть якщо шарпів 40 чоловік, і там не тільки малолєтки та гопніки - для україни цей рух нічого позитивного не принесе. а от нс-скіни борються за україну кожного дня. як їх можна не поважати? навіть якщо деякі люди що вважають себе скінами б"ють іноді наріків, панків, реперів та негрів - мені їх не шкода. не варто виглядати як клоун чи бомж - і не буде жодних проблем. скінхеди - сама перспективна неформальна організація, а те що іноді бракує культури, то що ви хотіли від робочого класу?
короче гворя мир и так полон жестокости, а мы почемуто радуемся когда ее становится все больше...
acid drinker
03.10.2006, 16:42
"я взагалі не люблю субкультури" - цікавий вислів... за шо ти їх не любиш? і шо б ми робили без субкультур?;)
балтіс, знаєш, цей світ заслужив на жорстокість. це сумно, але чесно.
"я взагалі не люблю субкультури" - цікавий вислів... за шо ти їх не любиш? і шо б ми робили без субкультур?;)
балтіс, знаєш, цей світ заслужив на жорстокість. це сумно, але чесно.
Нічого, знайшли би інші шляхи самовираження, тим паче наші предки якось без них жили. Чомусь колекціонери марок не рахуются за субкультуру, хоча їх теж пов"язує спільний інтерес!
Він ще нічого не зробив поганого, просто дивлячись по-перше яка в тебе релігія, просто я не вірю в байки про кінець світу від антихриста, ну те що на нас впаде метиорит то й ладно, нічого ми не поробимо якщо так буде.
Просто вірте що завтра він впаде, бо ми не зможимо уникнут смерті як би ми не хотіли, але ж тим часом не треба робити життя гіршим.
Доречі хтів завжди запитати у НСів чи вони віруючи, якщо да то чому вони вірують в те що усі попадуть в ад, якось тупо робити гріхи і отримувати від цього задоволення, а якщо язичники, то чому своїх мочуть коли словяни ніколи своїх наче не били, шось не пригадую щоб брат пішов на брата, і взагалі доволі собі спокійний народ були, а тут така агресія. Ну той ладно, то не по темі...
acid drinker
06.10.2006, 01:14
та нє, я не про кінець світу і навіть не про рагнарок, я про то, шо нашому світу не заважає шокова терапія...
а я досить таки віруюча людина, хоча ідейно могла би бути нс. знаєш, про то саме можна було питати хрестоносців =). я вірю в світлу ідею - як за суттю, так і за кольором шкіри. я жінка, тому не претендую на вальхалу як воїн, але все-таки...
Andrij.7
09.10.2006, 16:45
усі ці раш, шарп - антиукраїнські кучки людей. саме підліткові понти, як і сказав агасфер змушуть підлітків гуртуватися в такі й інші "неформальні" групки. бо це тіпа круто.
Особливо сподобався вислів "підліткові понти" :yahoo:
спражні скіни (не варто сперечатись по історії якими були самі перші скіни) - нс скіни патріоти і в них мета - сильна у здорова україна. щоб нам з вами гарно жилося.
??? Поясніть...
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008