КПК

Показати повну версію : кельтика

acid drinker
15.06.2006, 00:26
учора подивилася концерт "рівер денс". вражень - безліч, але домінує одне: як же це все неймовірно красиво...
існують різні інтерпретації кельтського фольклору: російська хелавісина, українська йо"гурту, наче-блекерська гарного гурту Cruachan... і багато-багато інших, різних і гарних. а шо з цього різноманіття найбільше до душі вам? на які думки наштовхує кельтський фолк? може, хтось займається танцями /рада буду почути, бо сама маю таке бажання.../?
діліться враженнями...

LanceloT
15.06.2006, 09:14
Не бачив, чув, не знаю про це нічого... розповідай

X_EMO_I'mOFucknK
16.06.2006, 00:26
О-о-о рівер денс рулз!!!
Мій друг ходив.. здаєтся якщо не помиляюсь.
Офігена річ.
А щодо їхнього фолку.. то не як не можу взяти диск із ірландським фолком. А він десь є у моїх друзів.

Gray
16.06.2006, 00:45
Знаю, на жаль небагато. Але з тих, кого точно надихала кельтська музика, подобаються:
Blackmore's Night (folk/rock), Yuki Kajiura (вважається j-pop :p ).

Може ще хтось, але я про це не знав... :)

acid drinker
16.06.2006, 00:48
от з тим і дотеп - про кельтику говорити важко, її варто чути і бачити...
але раджу послухати річ, яка зоветься "тролль гнет ель" - стиль визначають як пивний фолк, до біса позитивно, тягне на кельтику, здається, і піднімає настрій так, шо стеля не витримує =)

acid drinker
17.06.2006, 01:59
http://www.celtic.ru/ - якшо вже хтось і може розповісти про то, шо таке кельтський фолк... підбірка непогана, сьогодні сама там сидітиму...
просто слухайте. краса ж...

X_EMO_I'mOFucknK
19.06.2006, 00:07
Ммм, хтоб скинув ссилочку де качанути ірландський фолк, бо шотландський в мене вже є=)
буду дуже вдячний.

Дзвінка-Рутенка
21.06.2006, 02:10
НЕ знаю нафіга вам лінки???
В мене валяється 10 гігабайт фолку на дисках, з яких кельтики ну точно півтора!!!

acid drinker
21.06.2006, 11:58
всього-то? значить, я таки крутіша...)))
тобто одне - знати, шо у тебе ото лежить купа надарованої кельтики, а зовсім інше - вникати в культуру, у вигляд, у танці, рухи тощо. та й не можу я зараз (втім, ти теж;)) ділитися з усіма форумцями своєю кельтикою - ото для того і лінки потрібні.

acid drinker
21.06.2006, 12:07
2 X_EMO_I'mOFucknK
лінки - не знаю, можу тільки сказати, кого шукати варто. з українських ірландський фолк грають Гурт ЙоГурт (альбом айріш крім зокрема, обіцяли цього року, здається, бути на шешорах, так колись виступали в о'брайєнс, тепер точно не знаю) та Рун. є американський гурт Flogging Molly, правда, сама не чула, тому судити не беруся, і канадці The Real McKenzies. власне ірландський гурт DUCHAS. і, звичайно, російська Мельница - теж ірландська музика. для початку вистачить?;)

Дзвінка-Рутенка
21.06.2006, 21:04
всього-то? значить, я таки крутіша...)))

І на скільки ж гігабайт ти крутіша????

acid drinker
21.06.2006, 21:26
мамцю... зараз то рахувати?
як мені каже мій капутер, зараз приблизно вдвічі... але то ненадовго - чекаю ше на сім гіг. цікаво, шо там буде - бо виявилося, шо я мало знаю кельтської музики, якшо глибше копати...

Baltis
23.06.2006, 21:55
I love Scotland!!!!

acid drinker
24.06.2006, 13:18
I love Scotland!!!!солідарна)))
учора у мене був суперський настрій, то я вирішила себе порадувати і навіть чай купила - scottish chocolate;) а ше відкопала самовчитель бретонської...