Показати повну версію : Сльози неба...
І знову дощ цей за вікном,
Стікає із обличчя неба,
Напевне щось болить часом,
Й не має поруч кого треба...
От в мене сьогодні падав дощ, погода була така паскудна після нього, такий тиск був страшний, але потім стало все класно :yahoo: , але я не про то, дощ мені подобається особливо така файна зливка, коли силько гримить і блискає.
От хочу дізнатися ваші вподобання на рахунок дощу, та й взагалі, яка погода більше до вподоби?
RockerША
16.06.2006, 09:28
Я люблю дощ, особливо коли він бушує надворі, а я сижу вдома і читаю улюблену книжку. Також, при сильній зливі, якщо я на вулиці - люблю вийти без зонта під дощ і стояти, високо піднявши голову. А взагалі мені імпонує сонячна погода - більше можливостей, і все здається радісним і живим :)
Обожнюю сильний дощ, але тільки у тому випадку, коли дома сиджу..
Взагалі-то мені більше подобається хмарна погода, але суха.
LanceloT
16.06.2006, 11:39
А є ще гарний такий фільм "Сльози сонця...", бачили
Там теж є "дощ"
acid drinker
16.06.2006, 11:44
люблю, коли мокро. коли можна скакати по калюжах, ловити губами краплі і взагалі почуватися частиною неба. тільки треба, шоб було відносно тепло - а то у пальтечку не дуже поскачеш, шалене відчуття дискомфорту... а от коли пофігу, шо футболку слід викручувати, а бєрци стоять десь у посухішому місці і чекають, поки я перебішуся, - то таки гарно.
мені важко, коли надто багато сонця...
Я теж обожнюю дощ.Особливо літом, щоб можна було помокнути.
Гарний дощ - це однозначний дощ, тобто злива або гроза. А ось коли падає якась мряка - це просто готовий привід для дипресії.
ага, злива це супер, коли перед тим світило сонечко... і коли тепло... і коли потім знову сонечко. а одяг висихає прямо на тобі, парує і приємно холодить...
а ще під дощем люблю цілуватися. і бігати калюжами і бризкатися... і щоб потім мене вели додому, закутували в щось сухе і тепле, відпоювали чаєм і гладили по мокрому волоссі.
але то все влітку. бо восени я дощ люблю, коли не треба виходити надвір. коли є веелика кружка гарячого солодкого чаю, цікава книжка, тепла ковдра... а ще під дощ мені колись гарно вірші писалися...
Цікаво чи варто людині, що любить дощ носити з собою парасольку.
Я донедавна взагалі намав даного предмету гардиробу :D
Зараз доводиться захищати костюм від негативного впливу вологи. проте якщо я вдягнутий не надто офіційно - мокну з задоволенням. :aga:
Цікаво чи варто людині, що любить дощ носити з собою парасольку.
Я донедавна взагалі намав даного предмету гардиробу :D
Зараз доводиться захищати костюм від негативного впливу вологи. проте якщо я вдягнутий не надто офіційно - мокну з задоволенням. :aga:
А я взагалі не ношу з собою парасольку і в офіційному одязі не ходжу :).
ІМХО, дощ, теплий літній дощ - найкраще, що є в світі. Останнім часом мені почало подобатись мокнути під дощем... Просто приємно, коли відчуваєш на собі "сльози неба", коли з волосся стікає вода :aga: .
О я згадав саме приємне в зливу купатися, літом звичайно.:aga:
проте з води вилазити не надто приємно.
Ой і я страшенно не люблю, коли прийду до дому, і зразу починають відігрівати, Бррррр терпіти не можу. То я тепер часом хожу з парасолею. Кумедно виходить, коли дощик ше терпимий, але усі ходять під парасолями, а моя у мене в руках акуратно зложена в чехлі :D
Гарний дощ - це однозначний дощ, тобто злива або гроза. А ось коли падає якась мряка - це просто готовий привід для дипресії.
Оце правда. Під мряку навіть помокнути не хочеться.
А я взагалі не ношу з собою парасольку і в офіційному одязі не ходжу .
ІМХО, дощ, теплий літній дощ - найкраще, що є в світі. Останнім часом мені почало подобатись мокнути під дощем... Просто приємно, коли відчуваєш на собі "сльози неба", коли з волосся стікає вода .
Аналогічно
Aureliano
18.06.2006, 13:08
Хуан Рамон Хименес "Осенний дождь"
Хлещет по окнам ливень осенний;
брызжут осколки струй на ступени,
вымыв до глянца листья сирени.
В сердце, как в поле, льет с небосклона...
Плещет и плещет дождь монотонно.
Тонут в тумане мутные дали,
тонет округа в смутной печали.
Луч розоватой диагональю
льется по мокрой раме оконной...
Плещет и плещет дождь монотонный,
В сердце и в поле так нелюдимо!
Рядом ни друга нет, ни любимой...
Юность проходит тщетно и мимо...
Лоб ощущает холод ладони.
Ливень осенний все монотонней.
Ливень, как слезы... Вечер и ливень...
Как не присниться сердцу и ниве,
будто их доля станет счастливей,
если прольется свет с небосклона?
Плещет и плачет дождь монотонно.
Моя подружка вчора після зливи зателефонувала мені і сказала: "Знаєш, то брехня, що, коли відріжеш кінчики волосся - позбудешся негативних емоцій, зібраних за останній час. Треба просто вийти під зливу! Вимиє весь негатив до самісіньких кісток!" Я з нею згідна. Особисто мені зливи додають шаленої енергії. І ще одне, дуже важливе, за що люблю дощ: після нього можна сушитися, грітися і відчувати затишок.
Це точно, в мене вчора цілий вечір гриміло і блискало!!!!!!!!!! Як я це обожнюю :yahoo: , а дощик який падав, ммммммммммм словами непередати :)
LanceloT
19.06.2006, 19:28
І де ж в цей момент була ти?
В полі з парасолькою і компасом в руках, де ж ще =) там і я був =)
ага, я знов все пропустила... сиділа в офісі і працювала... ви би хоч сказали, що блискавка буде... я б все кинула - парасольку та інший непотріб.. і приєдналася б...
І де ж в цей момент була ти?
А де я могла бути? Звісно під ним, але звісно не цілий вечір
Sun_4ever
20.06.2006, 01:04
А я люблю дощ тільки під парасолею. :p
Коли трохи ляпає на ноги, трохи на руки, трохи на вії... І коли можна зайти в затишну місцинку, випити міцний чорний чай з цукром, а на столах обов"язково свічки і в ітер"єрі десь є зерна кави
а так щоб вимокнути до нитки...То НІ!!! звісно, романтично бігати під дощем, але... не для мене. Бо обов"язково застуджуюсь :(
LanceloT
20.06.2006, 17:04
А дощ просто люблю...
Прийшло додому мокре :)... Супер... Дощ вдався на славу...
Бо обов"язково застуджуюсь :(
то треба гарно відігріватися... щоб тебе закутували в теплу і мякеньку ковдру (не забудь сама позбутися мокрого одягу, а то раптом забудуть ті хто загортатиме), тоді поїли глінтвейном... чи теплим пивом з медом... чи хоч чаєм... гріли тобі лапки і вкутували далі по самі вуха... поки не висохнеш. я теж часто застуджувалася... але така терапія помагала :8
а зараз така спека, що я згідна на будь-який дощ.... тільки б пішов...
LanceloT
20.06.2006, 18:39
Прийшло додому мокре :)... Супер... Дощ вдався на славу...
Звісно в буревій це не "кайф"!
Але коли літо, прийшов, розтерся, передягнувся, заліз на стриху, пєш гарячий чай і слухаєш як той дощик тарабанить по даху і бачиш виднокіл без люду, садки ....
Sun_4ever
20.06.2006, 20:10
щоб тебе закутували в теплу і мякеньку ковдру (не забудь сама позбутися мокрого одягу, а то раптом забудуть ті хто загортатиме), тоді поїли глінтвейном... чи теплим пивом з медом... чи хоч чаєм... гріли тобі лапки і вкутували далі по самі вуха... поки не висохнеш. я теж часто застуджувалася...
Звісно, то класно!!! Але під тим розуміється якась любляча істота чоловічого роду у квартирі, явно без батьків :8
Хоча, люблю після дощу під ковдрою зігрівшись читати книгу, з чаєм. А за вікном дощ повинен неодмінно продовжуватись!!! :aga:
Звісно, то класно!!! Але під тим розуміється якась любляча істота чоловічого роду у квартирі, явно без батьків :8
Хоча, люблю після дощу під ковдрою зігрівшись читати книгу, з чаєм. А за вікном дощ повинен неодмінно продовжуватись!!! :aga:
ну... можна і так... хай і не любляча, але принаймні турботлива. я ж не кажу зігріватися ще якимись фізичними засобами :p
можна обмежитись чаєм і глінтвейном... такий собі флірт дощово-зливовий :8
ага, а з книгою теж класно. хоча в ліжку читати щось цікавеньке я можу коли завгодно!!!!
спека.... хочу, щоб були не сльози неба, а потоки і громові ридання... тепер я їх любитиму найдужче....
ДОЩ!!!! я під ним бігала і вищала... тепер я мокра і бадьора.... життя прекрасне... УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
acid drinker
22.06.2006, 17:19
вітаю =)
життя таки прекрасне... у нас буквально двадцять хвилин тому була злива. і зникла так само раптово, як почалася. але тепер можна човгати по калюжах і вдихати запах мокрого пилу, змішаний із запахом грози, озону, крапель...
Хех... А в мене зараз страшенна спека :( , як я хочу щоб небо трошк посумувало для мене...
X_EMO_I'mOFucknK
23.06.2006, 10:39
Бліін, то не спека то якась газова камера!!!
Я повідкривав вікна, то й шо!! На дворі чи не всі 35ть і така парилка, а в мене ше й сонячна сторона, я незнаю куди дітись вже!!!
Все, трба змиватись кудись до води, або у ліс, і всім пропоную!!!
підтримую... шукайте мене в прохолодному лісі біля крижаного струмочка.
Бліін, то не спека то якась газова камера!!!
Я повідкривав вікна, то й шо!! На дворі чи не всі 35ть і така парилка, а в мене ше й сонячна сторона, я незнаю куди дітись вже!!!
Все, трба змиватись кудись до води, або у ліс, і всім пропоную!!!
ага в мене тоже сонячна сторона, але в мене є таке чудо, як жалюзі, в кого нема - рекомендую. На дворі повна спека, а в хаті, так сказати, все класно :yahoo: , жити можна, хоча підтримую ідею про те щоб піди кудись до води або в ліс
Сьогодні в моєму місті падав дощ, гриміло коли світило сонечко, як я це люблю, шкода шо немає поблизу коханої людини щоб з нею пройтися по цій красі... Але хочу ше дощику шось в нього переміна настрою шо 10 хвилин, інтересно шо з ним коїться :(
RockerША
12.07.2006, 20:55
В Києві дощ... також гриміло і було сонечко...гарно...але я - якийсь барометр чи як воно там зветься. Реагую на всі коливання температури, дуже голова крутиться...а це моє болюче місце, бо одного разу знепритомніла у магазині...пам'ятаю той нашатир... О,знову гримить!!!
Сядь і випий кави, може полегшає.
Я чомусь засмучений, бо хтів поїхати на пляж завтра а при такому роскладі, ще може похолодати, чи сам пляж не прогріется(((
Погано, що дощ швидко закінчився :(. А було так добре дивитись у вікно і слухати Флайззза в перемішку з Арєфьєвой ;)
ой я після нього гуляла з подружкою. було так гарно таке чисте повітря, як я це люблю, але дійсно погано шо він так скоро закінчився :(
був дощ. москва ніби трохи посвіжіла. але знов парить... значить, скоро знов буде дощ. вічна гармонія - спека - прохолода... а ще хочу купатися в теплому озері, і щоб дощ падав... і щоб НЕ ПРАЦЮВАТИ в душному офісі за будь-якої погоди!!!!!!!!
RockerША
13.07.2006, 18:08
Знову ця посуха...вже сил нема це витримувати.голова болить, кава та цитромон не допомагають, а жити ж хочеться...
жити хочеться в прозолодному душі... і щоб ще кондиціонер лагідно обвівав...
а ще мені від цитрамону просто погано. він мені гірше робить, так я тіко парацетамолом рятуюся.
RockerША
13.07.2006, 19:51
Нещодавно дощ пройшов...клас...тепер буде свіжіше на вулиці!!! :yahoo:
Летючи з Хургади до Києва з усміхом зустрічав хмари і вечірню прохолоду.
цікво, а дощ в небі (на літаку) то як? чи там все рівно вище хмар виходить...
я ще жодного разу в житті літаком не літала!!!
RockerША
14.07.2006, 17:41
Ая полечу в четвер...і взагалі літала змалечку - з 2-ох тижнів від народження :D
куди летиш? як побачиш дощ в небі - напиши. то цікаво.
хто ще спостерігав дощ за різних екзотичних умов.
от ми раз в Карпатах, як під Петросом ночівлю робили, таку грозу спостерігало. в палатці все протекло і майже плавало. гриміло і блискало як ніколи... не тільки сильно, а й ДОВГО!!! отак виходиш ... вилазиш... виборсуєшся з палатки, щоб під кущиком здійснити природні потреби.. а тебе водою, у буквальному сенсі, як з відра... стоїш вся мокра і взагалі розумієш, що таке СТИХІЯ!!!!
Ну сьогодні зрання і грім був...
Принаймні в районі Софіївської Борщагівки..
Аж страшненько було :)
RockerША
14.07.2006, 19:07
Я прокинулась в половину третього, так такий дощара лупив...грім, блискавка...жах... :scared:
Ой а я сьогодні пішла гуляти з подругою під цим дощико, правда випровадили з парасолею та я її не відкривала. Приємно прогулятись в таку погоду, а ще чудове небо було. сиділа в себе на співочому полі, і так згадувала подіїї які в мене ставались під дощем... приємно так :)
Сьогодні спала під дощик, було класно, зхараз хороша погода, правда трошки прохолодно, але добре що не парить :)
Мда... взагалі то я люблю дощ, але тоді коли він не дуже злий, не знаю як там у вас, напевне також падав навіть краще сказати лив сильний дощ, гриміло, блискало... одним словом було шось страшне, я думала, сидячи в дома, що повибиває вікна, та й взагалі плитка з домів летіла скаженно, як ніколи... Думала проснусь зранку буде мокрим асвальт і все таке, ага, шоб часом. сухо все :( , ото природа зла...
В природі вся сила. Коли залишаєшся на одингці з нею серед голого степу, коли блискавиця метається по небу, то відчуваєш свою нікчемність і водночас спорідненість. Всі ми діти її, але водночас і мандрівники, котрі так чи інакше звідсіля зникнуть.. ось
вчора була гарна прогулянка, хто тернопільський, і бачив цей дощ, то напевне зрозуміють цілком, ото вирішили погуляти після дощу з подругою, і друзями, посиділи в палатці попили пиво, оскільки всі лавки були мокрі на дворі, і почав падати такий собі маленький спочатку дощ, ну ми звісно думали що він перейде, ага та де там, він все сильнішав і сильнішав, почало гриміти і блискати, ну потім я замітила що він вщух і ми вирішили піти до дому. Подорож була прекрасна, навкруги темно....... калюжі по коліна........ і тільки світло від блискавок!!!!!!!!!!!!!!!!! мені це сподобалось!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а ми вчора на природі тіьки другу порцію шашликів поставили, а дощяк почав... спершу ледь-ледь, а потім ого-го. от ми з сирим мясом додому і приїхали. на пательні досмажували. а потім протягом грози я в ліжку валялася і світла не вмикала. блискавки класні були.
зате потім вночі не спала, заснула сьогодні о шостій, як розвиднілося. і в десятій прокинулася. сьогодні вітер і парить... думаю, буде новий дощ.
Anatoliy
22.08.2006, 22:01
а я сьогодні пісок совав на дощі тачкою. ще й гриміло... неприємно було... краще без всяких там стихій...
Найкраще дощ зустрічати, плаваючи в морі. я народилась на півдні, кожне літо проводжу на пляжі, тому таке дуже часто зі мною трапляється. От коли купаєшся, а потім дощ як почне і ти не знаєш, що робити, чи бігти збирати речі, чи залишатися. звісно, що більшість залишається і це шалений драйв. вода дуже тепла і коли ти під водою, то кращого від того, що ти спостерігаєш, дивлячись вгору, я в житті не бачила!!! :aga:
Anatoliy
22.08.2006, 22:28
у морів в дощ не купався, таке було лише, коли привав у річці. але було прикольно, вода дуже тепла, хоча страшнувато було, коли блискало... а що, як раптом десь біля мене вдарила б... я то фізику вже забувся, лише пам'ятаю, що струм вода точно передає :)
Найкраще дощ зустрічати, плаваючи в морі. я народилась на півдні, кожне літо проводжу на пляжі, тому таке дуже часто зі мною трапляється. От коли купаєшся, а потім дощ як почне і ти не знаєш, що робити, чи бігти збирати речі, чи залишатися. звісно, що більшість залишається і це шалений драйв. вода дуже тепла і коли ти під водою, то кращого від того, що ти спостерігаєш, дивлячись вгору, я в житті не бачила!!! :aga:
файно мені б таке відчути :yahoo:
LanceloT
23.08.2006, 15:45
Дощ з грозою і блискавкою буває!
Sun_4ever
05.09.2006, 14:54
От сьогодні потрапила під дощ. Ні, під зливу. Дивно. Тільки забула парасолю- одразу злива. І треба було вранці чистити 10 хвилин замшеві туфлі...
Це нечесно!
люблю дощ, він нагадує про перше кохання, під ним (з ним разом) вперше цілувався. дощ змиває бруд з душі, розганяє по квартирах людей і залишає на вулицях міста самотніх, закоханих і романтиків, перетворюючи їх в тіні, які пропливають повз тебе. і ти разом з ними пливеш невідомо куди, все одно куди... лише б подовше... чути цю гіпнотичну музику і йти у вічність разом з нею...
Дощ... Складне питання. Коли я в латах ККК (костюм-краватка-кейс), то ну його в бабруйськ - приходиш на роботу страшний як чортів тато восени... а коли тужливо на душі, то най буде, гарно так. До романтики: було таке, цілуємося з коханою на Замковій під парасолькою, аж тут внутрішній голос волає: "Рамантіка, б***ь!!!"
Раніше ненавидів дощ в Карпатах - туман з ним разом, не видко ніц, йдеш по азимуту як сліпак. А от повів групу, то навіть зрадів - шоб не думали чайники, шо Карпати - то так просто :)))
Дощ.... ляпотить по шибці.... виходиш на вулицю і вдихаєш запах мокрого пилу... відчуваєш на своїй шкірі холодні, мокрі краплі.... під дощ гаро роздумувати... настрій паршивий - вийди під дощ, поброди і все стане на свої місця.... і натхнення приходить в такі моменти....
Я вже так скучила за дощем!А його все немає. :(
ой, дощик, на нівроку було так суперово, от тільки якби вітру не було :)
LanceloT
23.10.2006, 18:36
А я недавно мав можливість під ним мокнути, по повній.Парасольку забув, йшов і балдів- вдома наганяїв отримав,але то було щось!
James Blunt - Tears And Rain
How I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
I guess it's time I run far, far away; find comfort in pain,
All pleasure's the same: it just keeps me from trouble.
Hides my true shape, like Dorian Gray.
I've heard what they say, but I'm not here for trouble.
It's more than just words: it's just tears and rain.
How I wish I could walk through the doors of my mind;
Hold memory close at hand,
Help me understand the years.
How I wish I could choose between Heaven and Hell.
How I wish I would save my soul.
I'm so cold from fear.
I guess it's time I run far, far away; find comfort in pain,
Hides my true shape, like Dorian Gray.
I've heard what they say, but I'm not here for trouble.
Far, far away; find comfort in pain.
It's more than just words: it's just tears and rain.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008