Показати повну версію : Реп проти Рока. Рок проти Репа.
RockerША
18.06.2006, 00:07
Вже так повелося, що рокери не люблять репетосів, як вони їх називають, а репери не люблять панків, що ходять в темному одязі і бісяться. То ніби війна світів. І кожен вважає свою культуру найкращою. Коли заходжу в чат, там завжди йде суперечка між представниками різних культур. Гонять один на одного, і згоди не доходять. Просто безглузда суперечка між двума різними світами. Як ви гадаєте, чи потрібні ці суперечки, скажіть, чий стиль і чому вам більше до душі. Короче, викладуйте все, що думаєте з цього приводу.
я не розумію реп. але то не значить, що не розумію людей, які його слухають. бо рано чи пізно настає в житті такий період, коли людей сприймаєш не за улубленою музикою... хоча, я памятаю часи, коли теж вибирала собі хлопців, що слухали той ще панк-метал, що і я... але виявилося, шо то в них - не головний показник :p
а суперечки -то ніколи нікому не потрібна річ. бо все рівно кожен залишиться при своїй думці і зі своєю улюбленою музикою в душі
от дискусії зі збереженням поваги та толерантності один до одного - то інша річ...
Я не люблю реп... Він мене дратує.
А більшість панків - піонери, які одягаються, бо так ходять їхні друзі, і слухають музику, яка їм неначе подобається...
Живуть за принципом "шоб було"
Краще взагалі не вішати ярликів і залишатися собою.
Взагалі-то я слухаю ту музику, яка мені подобається.
Чи то рок, чи то реп - різниці особливої немає.
Але стиль одягу мені більше подобається аренбішний, ніж відверто реперський (XXL, матня і інша лабуда), та, тим паче, рокерський
X_EMO_I'mOFucknK
18.06.2006, 12:00
Вже так повелося, що рокери не люблять репетосів, як вони їх називають, а репери не люблять панків, що ходять в темному одязі і бісяться. То ніби війна світів. І кожен вважає свою культуру найкращою. Коли заходжу в чат, там завжди йде суперечка між представниками різних культур. Гонять один на одного, і згоди не доходять. Просто безглузда суперечка між двума різними світами. Як ви гадаєте, чи потрібні ці суперечки, скажіть, чий стиль і чому вам більше до душі. Короче, викладуйте все, що думаєте з цього приводу.
Нашо базарити про ідіотів, нормальні люди розуміють шо то все лажа, всі ці війни для піонерів, нормальні люди на таке не зважають.
Скільки тобі рочків Рокерша?
Які війни, то підлітки наматують круги навколо тіеї теми бо їм робити нема шо, а усі вже давно зрозуміли що не за цим людей ділити треба.
А взагаліто ми усі друзі на цій планеті :friends:
X_EMO_I'mOFucknK
18.06.2006, 12:05
Я не люблю реп... Він мене дратує.
А більшість панків - піонери, які одягаються, бо так ходять їхні друзі, і слухають музику, яка їм неначе подобається...
Живуть за принципом "шоб було"
Краще взагалі не вішати ярликів і залишатися собою.
Підтримаю обома руками!!!!
Учора сіділи на респі і балакали про течії, класно сказали про нео нацистів, мов щоб вони не робили то все рівно нікому не потрібно, що воно не є актуальним, так само майже усе.
Саме веселе було коли мова зайшла про готів.
Там дійшли тільки одного висновку, що кожен у душі може бути готом, коли у тебе є якась рана на сердці, чи в тебе просто минорний настрій, тож то є не більше як стан настрою на певний момент, ну із певними традиціями.
X_EMO_I'mOFucknK
18.06.2006, 12:13
Я проти класової роздрібленості, я навіть проти субкультурних роздрібів!
Моя хата з краю теж не правильно, треба пояснювати тим хто цього не розуміе, а якщо він все ж таки стоїть на своїому, то їому не місце поряд зі мною, я не хочу війни!!!
RockerША
18.06.2006, 15:17
Слухай. Рочків мені 15 але то не означає що я дурна. А сприводу тих що говорять про війну - це не моя особиста думка, це ЇХНЯ думка, тих, що сперечаються. Щоб мені не казали, я не розумію реп, мені не подобаються рокери. А с приводу піонерів... Ха...
Я люблю РОК, проте не у всіх його проявах. Я ненавиджу реп, у всіх його проявах.
Реп, як музика, є без будь-якої ідеології, краси чи гармонії.
Взагалі, як на мене, музика почала вмирати з кінця 80-х. Коли зник СССР і все стало ринково-економічним.
X_EMO_I'mOFucknK
18.06.2006, 19:53
А с приводу піонерів... Ха...
шо цим ти хтіла сказати?
RockerША
19.06.2006, 20:29
Взагалі, як на мене, музика почала вмирати з кінця 80-х. Коли зник СССР і все стало ринково-економічним.
Я люблю зарубіжну музику, наша мене не приваблює. Осрбливо поважаю таких як The Doors, Led Zeppelin. А сприводу репа....просто послухайте Касту або Многоточие...там все сказано словами типу "Я клал х** на английский язык - я говорю по-русски, думаю по-русски." Ну і т.д.
Реп, як музика, є без будь-якої ідеології, краси чи гармонії.
Не знаєш - не кажи. Або пиши ІМХО
X_EMO_I'mOFucknK
19.06.2006, 22:21
Я люблю зарубіжну музику, наша мене не приваблює. Осрбливо поважаю таких як The Doors, Led Zeppelin. А сприводу репа....просто послухайте Касту або Многоточие...там все сказано словами типу "Я клал х** на английский язык - я говорю по-русски, думаю по-русски." Ну і т.д.
Де ти там таке чула, кажи саме пісню, бо так можна казати і про Ледів що у якійсь пісні вони співали що Україна х**ня, я слухав і ксту і многоточие, але такого там не чув!
Наведи приклад пісню.
Ну от і попався щелкунчік=)
Ну конечно понімаю, шо чєловєк повинен бути обізнаний у всіх муз. сферах, ну але Каста, товариші, бережіть вуха!
От сиджу і слухаю Stereophonics і Jane's addiction то є файно, зрештою нічого більш не кажу, але музику треба таку слухати котра приносить естетичне задоволення.. моя так ось думка
Не знаєш - не кажи. Або пиши ІМХО
Кажу бо знаю. А та лапІдарність яку так тикають репери є лишень "культом безголової мавпи котра зупинилась на свому еволюційнрму розвитку".
респект RockerША за хороший смак, не зважаючи на молодий вік.
Masoret, скажи, а що з репу ти слухав?
Бо, здається мені, вартісні речі до тебе не дійшли.
X_EMO_I'mOFucknK
19.06.2006, 23:39
Ну от і попався щелкунчік=)
це якась образа??? :mad:
Не знаю як інші, але я більше схиляюсь до року тому, що він блище моєї душі, він заспокоює її коли це потрібно, а реп, попса, то як кожному до смаку, я от наприклад прото терпіти не можу реперів, їх стиль, оті широкі штани..., хоча тексти в любому стилі музиці можна знайти з якоюсь суттю в словах. Тай такево :thank_you
RockerША
20.06.2006, 14:37
Де ти там таке чула, кажи саме пісню, бо так можна казати і про Ледів що у якійсь пісні вони співали що Україна х**ня, я слухав і ксту і многоточие, але такого там не чув!
Наведи приклад пісню.
Пісня Многоточия Еп-ти послухай і почуєш сам. Я просто так ніколи нічого не кажу!
RockerША
20.06.2006, 14:40
Дякую!!!
acid drinker
20.06.2006, 14:57
ворога треба знати в обличчя, та?))
колись був у мене досвід слухання репу ночами... я жила в маленькому містечку, реперами окупованому - власне, з того часу і вважаю переважну більшість реперів ушльопками, але ж то моя суб'єктивна думка, може, просто не зустрічала нікого пристойного ше.
приблизно в той період на польському тб був нічний смс-чат, де крутили шалено рідкісні кліпи - там я вперше глибоко познайомилася з сепультурою, вперше, до речі, передивилася половину фільмографії мітли і багато-багато іншого, вже й не пригадаю, бо з того часу дістати не могла. але одна проблема - кліпи крутили блоками, рок-реп-рок-реп і т.д. /звичайно, не настільки однорідно, просто ар ен бі я схильна асоціювати з репом, наприклад/. причому дуже нерівномірними блоками. тому доводилося слухати все підряд. і знаєте, якшо там крутили монстрів року - не сумніваюся, шо поруч з ними були й монстри репу, якийсь там снуп дог чи як його, не розбираюся я в тій музиці, з дозволу сказати... але ніц видатного я не почула. хоча на перших порах і намагалася.
отак і закінчилося моє спілкування з репом. і я рада, шо воно закінчилося.
з.і. тільки шо знайшла - до теми... http://bash.org.ru/quote.php?num=23313
X_EMO_I'mOFucknK
20.06.2006, 19:46
Пісня Многоточия Еп-ти послухай і почуєш сам. Я просто так ніколи нічого не кажу!
Добре, але ж ти привела субект, тобто сказала, яка группа саме яку пісню погану грає, добре, то не слухай тої группи, у році ж тебе ніхтио не заставляє слухати НС-блєк, чи НС-ой!!!
Слухай що забажаеш!!!
Тож, так казати не можна, що реп х! тільки тому що у якоїсь группи є погана пісня, Прім правильно говорить, що можливо просто вам не попадалися справді гарні композиції, але ж це не повино ставати темою для сеперечок, вас усіх смішно слухать, ви сперечаетесь, та гавкаете на тих реперів бо так роблять інші, чи тільки тому що в цьому світі так повелося *так є куди спустити свою злість, знаючи що не всі такі гарні і кмітливі як ти!*
Немає субкультур лишень тоді, коли людина по справжньому зайнята ділом.
Як сказав мій друг: "Коли я писав курсову, мене не чіпало чим зараз зайняті праві, і чи вони взагалі існують!"*він лівий сам*, так от я веду до того, що сперечатися лишень можно про те чи пасують Зінці нові труси!!! А не про те що через років п"ять ви будете згадувати із посмішкою на вустах.
Респект людям які навіть не писали у цій темі, бо ім це не цікаво.
А я дурний, ще спробую когось переконати.
Masoret, скажи, а що з репу ти слухав?
Бо, здається мені, вартісні речі до тебе не дійшли.
Ну я ж не в глухому селі живу. :nono: так таки ні.
Всі, так звані, "вартісні речі" в вуха попадали. Ну принаймі з часів "Ганстер передайз" до сьогодніших Вов-жі-Львов.
Але... І крайнощі у рок-музиці не признаю (треш, дез, та й інший мотлох).
Класичний хеві, хард, бітові напрями, блюз і дещо з джазу, алє не реп
acid drinker
21.06.2006, 11:52
ну-ну)))
трешняк гарний буває - ото мені не так давно принесли пивний треш, гурт зоветься онкель том ангельріппер, ти б тільки чув, як вони "штіллє нахт" зробили... і юна металліка - теж трешня, а все одно гарно.
/про дез не буду, бо дез мені самій рідко вдається зрозуміти, ну, хіба мелодік... але то точно не мотлох - музіка таки кльова/
малий колись слухав реп. ну і мені краєм вуха діставалось.
так от, серед цього засорювання мозку було щось гарне і ліричне. але то тільки 1 єдина пісня.
Ще раз повторю - якщо ви чогось не чули, то це зовсім не означає, що цього немає.
Серед року також надзвичайно багато всілякого г. То і що?
риторичне питання - навіщо копатися в г. шукаючи там щось, що можна слухати, якщо мона слухати не-г.?
це якась образа??? :mad:
Да тебя послали на КиШ! :D
риторичне питання - навіщо копатися в г. шукаючи там щось, що можна слухати, якщо мона слухати не-г.?
Вот именно что для каждого свойо г..:confused:
RockerША
24.06.2006, 00:18
Все одно, скільки я не слухала реп, але його сенс мені не зрозумілий. І ніяка Каста не зрівняється з Океаном Ельзи, а 50 копійок з U-2. Це моя особиста думка.
acid drinker
28.06.2006, 00:38
зараз сиджу і слухаю ДДТ. і скажіть мені - який із пресловутих речитативників-репідосів зумів написати текст, який би дорівнювався до шевчукових сенсовністю й естетичністю? там же суцільні цитати... краса яка...
Не знаю щодо ДДТ, але надихає мене дуже часто текст Flipsyde "Someday"
acid drinker
30.06.2006, 01:14
можу запропонувати маленьку гру на тему текстів... причому даю фору - буду користуватися лишень ддт-ешними. суть у чому - ти вибираєш тему і викидаєш свій улюблений тект про це, а я викидаю шось у відповідь - на ту ж тему. тільки у тя реп, а у мене шевчук. форум-то літературний, мають зацінити...
Ух ти, хочу побачити цю гру!
RockerША
01.07.2006, 12:11
Ну давай, ейсід, починай. Якщо не проти, я також буду підкидувати не з репетосної сторони.
acid drinker
01.07.2006, 12:19
та ви шо, так же нецікаво зовсім, а по-друге, прім ше не прийняв виклик... якшо ми гратимемося рок проти рока, то який же це холівор в біса?;) от як погодиться - можеш підкидувати...
Чесно-кажучи, мені страшно з вами сперечатися :)
Тільки тому, що у моєму плей-листі є не тільки реп, а і рок, аренбі... Тобто я не репер, а просто меломан. Так що зі мною у вас не вийде сперечатися на рівних.
До того ж ви значно краще знаєте музику, аніж я.
:)
Прім зарився в пісок :)
acid drinker
01.07.2006, 13:46
ну ладно, тоді апріорно визнаємо, шо рок зе бест і не мучимося =)
крім того, я зараз слухаю рок німецькомовний і розбираю максимум три слова з усього тексту, тому довелося б видирати шматки з неактуальних на цей момент текстів... але воно таке кльовезне...
:)
Ти би чулп німецькомовний рок :)
То вапше.
RockerША
01.07.2006, 13:58
А що саме слухаєш?
acid drinker
01.07.2006, 14:58
зараз у мене стоять прифолковані In Extremo, трошки злі Totennacht, добрі смішні Morgenstern і чудечка з Die Apokalyptischen Reiter. підбірка, як не дивно, доволі рівна вийшла. ше з німецькомовного можу порадити приємний рок від Die toten hosen і непогану важку артилерію під назвою Eisregen.
Я репер.......поважаю реп так само як рок......колись я не розумів тих людей, які слухають рок, але з часом я їх зрозумів.....деякий рок витримувати також можна.....до чого я веду: тут появиласьсуперечка між реперами та рокерами.....я взагалі колись також був проти рокерів.....в мене була можливість поїхати на Івана Купала в Рожнятів до свого друга.......я удивився як там репери і рокери живуть разом.....разом святкують, танцюють на дискотеках, не появляються теми, що до "реп кращий за рок" чи наоборот.....веду до того що цієї суперечності бути не може....всі мають жити дружно......PEACE!!! :aga:
acid drinker
08.07.2006, 13:44
у мене ситуація була дещо іншою - в моєму маленькому місті репери іноді тусувалися з рокерами, але частіше ворогували (пам'ятаю дотеп зі стрілою.. її забила репетня, але з них прийшов тільки один. а металлерів було багато - стріла ж усе-таки, своїх захищати пішли... вони подивилися на цього маленького беззахисного репера і вирішили відпустити його додому. весело було =)). потім я зустрічалася з хлопцем, компанія якого була реперсько-хардкорівською, чесно визнаю - мої патлаті завше імпонували мені більше. говорю з власного досвіду, тому відносну правду;)
щодо дискотек, на яких репери з рокерами разом танцюють... сумно)) взагалі, рокер, який іде на дзіскацєку, приречений на страшні муки слухового апарату. річ у тім, шо у зовсім маленьких містечках і селах нікуди діватися - УСІ нефери просто вимушені триматися разом, бо гопівська маса там значно більша. отак.
в принципі, холі вори на тему рок чи реп дійсно весело виглядають, бо у кожного власна думка. але як на мене, рокери то просто людинки кращі. світоглядово. знову ж таки - тексти, ритми музики, принципи... то все пов'язане, у рок і в реп йдуть зовсім різні люди. і чогось мені більше по кайфу спілкуватися з тими, хто пішов у рок - в принципі, з самого початку було більше по кайфу, навіть коли я ше думала, шо мітла - то зла музика:)
Та все эти войны знаите изза чего?
Короче яркий пример идут скины, бухие в дупель, вдруг решают надрать комуто зад, ну и смотрят, иностранцев в нашей стране мало, а тут какойто чувак чешет совсем не похожей на них, ну и ясно кто стал их жертвой, это все насилее либо не на трезвую голову, либо изза инстинкта мужского пола помахать руками.
acid drinker
08.07.2006, 14:43
є ше такий різновид холі ворів, як потріпатися, балтіс =) наприклад, як тут. і зазвичай у таких перемагають рокери- чогось вони більше вміють аргументувати власну думку...
X_EMO_I'mOFucknK
09.07.2006, 09:53
Святі війни???
Взагаліто ти кажеш про якісь стрелки, бо здается тільки там є час побалакати, я б навіть не гвоорив би з людьми які мені не цікаві, якщо в цій розмові немає вигоди.
щодо дискотек, на яких репери з рокерами разом танцюють... сумно)) взагалі, рокер, який іде на дзіскацєку, приречений на страшні муки слухового апарату.
Рокер, що пішов на дискотеку - це взагалі не рокер, ІМХО <_<
X_EMO_I'mOFucknK
10.07.2006, 11:33
Одразу пригадуются готік паті=))))))))))))))))))))))))))))))))
acid drinker
15.07.2006, 18:32
нє, грей, ти не знаєш головний прикол - іноді у рокерів виходу мало... от як я приїжджаю додому в село, то мене подруги таки на дзіскацєку тягнуть - я там сідаю десь і спу, поки вони не набісяться... страшне діло%)
Знаменоносец
31.07.2006, 04:38
Реп є нормальний ( наприклад "многоточие")коли розкають про шось що можна зрозуміти , а отіноземний реп мені не подобається , тай коли перекласти на нашу то вийде- У городі бузина а в києві дядько .
Рок є рок - його не можна не любити бо він багатогранний і кожен знайде для себе те що йому подобається . Кому не подобається Арія , ВВ , Тостер , Скінхед , Сплін , Металліка , Нірвана ,Рамштейн(це правда індастріал),клов-фінгєр.....кожна з цих груп є різна в своєму виконанні , але їх всіх обєднує одне слово - РОК !
Рамштейн(це правда індастріал),
ти шо не чув індастріал????
Послухай щось справді з індастріалу а потім кажи...
То є денс метал, а ті хто не чув інтервью з групою раммштайн, то хай мовчать!!!
дізнався що Мерлін сатаніст
А я щойно дізнався, що ти Петросян. :D Хоч хто повеселить мене на роботі...
Інше коментувати навіть не хочеться. Занадто будно, щоб я в своєму гарному хутрі туди ліз.
Рок для хворих на голову!!
Скінів і рокерів бити буду поки жити буду!!!
Спочатку соплі утри ;)
Бен адар
28.08.2006, 20:09
я репер)) навіть деколи своє складав)) скінів не поважаю за фашизм,рокерів поважаю хоча вони всі нас (реперів або як вони кажуть рапалів )неповажають сам люблю деколи послухати айрон мейден соад або саммонінг.
класний кліп вийшов у репера Онікса і СОАДом Судна ніч називається))
2УрбанМєн енд ол азер гайз:
Бідне дитятко, в нього дитяча травма, як мені їого жаль, а тепер повернемося до початку топіку, як і казалося, в субкультурі не без уродів, от яскравий типаж "тупорилого"* скота, який вірить у Діда Мороза, і веселих гномів...
Ну добре, вдалої охоти Робін Гуд=)))
*особливий типаж людей які не користуются своею головою, а лише притримуются думки інших.
А я щойно дізнався, що ти Петросян. :D Хоч хто повеселить мене на роботі...
Інше коментувати навіть не хочеться. Занадто будно, щоб я в своєму гарному хутрі туди ліз.
Спочатку соплі утри ;)
Грей не так жорстоко, бо ше виробатаемо в нього ефект ненависті на все життя, хоча з такою агресивністю не даю їому більше16рочьків як раз час для підліткового максималізму, дай Боже їому не таку тяжку долю, щоб він не зустрів моїх друзів..:(
Ми за тебе молимося Урбанмен! :(
Ти лох!
Слухай а це ти кого лохом обізвав???:confused:
саммонінг
Уууу... Респект! ;) (тут мав би бути смайлик з поклонінням :) ).
З.І. Та і як би не маю нічого проти :) Мені один друг, який слухає реп (але не належить до реперської субкультури) постійно викачує металюжні альбоми з торрентів ^_^ і часто разом на пиво лазимо. Голвне, зрештою, людина, а не її музичні вподобання...
а я про что=)
у меня у самого есть похожий друг, вот только 3и дня тому с ним гвоорили про своих подруг - он класный парень!
а вот наш новый пользователь сгусток агресии....
Бен адар
29.08.2006, 23:06
я що думаю то пишу і під чужу дудку ніколи не танцюю,в мене є свої принципи і я не заставляю нікого тут мене хвалити за те що я пишу, а крім тебе ніхто на мене не жаліється :nono: :cool:
Ти лох!
а неформалів???
Неформали як субкультура існівала лише у СССР!!!
Люди вчіть історію та читайте цікаві книжечки про неформалів!
бо ти бачила в нас щоб забирали в участок за довге волося? ні? так от це перший вияв того що в сьогоднішніх "нефорах" нічого неформального немає, форми вже давно немає!!!
Тому вони усі стають, як на заході, просто рокерами!
я що думаю то пишу і під чужу дудку ніколи не танцюю,в мене є свої принципи і я не заставляю нікого тут мене хвалити за те що я пишу, а крім тебе ніхто на мене не жаліється :nono: :cool:
Ти мабуть щось наплутав, то я не тобі писав.
X_EMO_I'mOFucknK
02.09.2006, 16:03
Балтіс ти головний тут агресор))))
я не погоджуюсь,що рокери і репери мають ворогувати.в мене така ситація коли я з подругами іду гуляти на нас оглядаються тому, що я рокерша інша реперша, ще інша ходить в спортивному, а ще інша в міні спідниці,топі і на шпильці. слухаєм різну музику але ми найкращі подруги і разом тусуємся!
FaceDancer
15.09.2006, 22:53
...я не люблю реперів, не розумію (а точніше не намагаюся їх зрозуміти).
Чи вважаю я, що вони мають померти? - Якби всі, хто мені не подобається вмирали, то напевно на світі лишилось би чоловік з десять, а може двадцять.
Я вважаю, що кожен має право бути таким, яким він є/або хоче здаватися, незалежно від того, подобається це комусь, чи ні.
(цей абзац можете пропустити)
Не можна ліпити усіх металістів в одну купу: я наприклад не вважаю за метал SOAD, Slipknot, Mushroomhead, HIM, Koяn, Арію, і не люблю коли люди які їх слухать приймають мене за "свого".
Живіть і дайте іншим жити.
Прагнення ідентифікувати себе з якоюсь групою перешкоджає бути особистістю.
"Чистих" реперів/металістів/панків не існує так само, як не існує чистих сангвініків, меланхоліків тощо.
"Чистих" реперів/металістів/панків не існує так само, як не існує чистих сангвініків, меланхоліків тощо.
Pravda! Ot ja napryklad sluhaju absoljutno vse, jaksho vono meni podobaetsja..
(цей абзац можете пропустити)
Не можна ліпити усіх металістів в одну купу: я наприклад не вважаю за метал SOAD, Slipknot, ... Koяn,
Тим не менш це ню-метал. Суто комерційний, але, на жаль, все-таки метал. І мені воно теж не подобається.
Арію
Серед молоді критикувати Арію зараз модно, ага :) Вони ще не розуміють за що, але всі так роблять - отже так треба. Хоч вона [Арія] і заслуговує це своєю пведінкою останні декілька років, але аж ніяк не музикою кінця вісімдесятих-початку дев'яностих.
До речі, тоді Айрон Мейден теж не метал... :D Гиги.
Найкращий спосіб перевірити чи грає група класичний метал (тобто heavy/power/progressive/thrash/black/death/doom/gothic/symphonic тощо окрім "Nu") - це подивитись її наявність на metal-archives.com ;)
А мене найбільше зачепило, що реперам протиставляються панки:
Вже так повелося, що рокери не люблять репетосів, як вони їх називають, а репери не люблять панків, що ходять в темному одязі і бісяться.
так ніби між рокерами й панками стоїть знак рівності! :confused: Зазвичай його ставлять ті, хто від рок-музики геть далекий і кого приваблюють хіба зовнішні атрибути (в т. ч. ореол неординарності й бунтівного духу).
Я проти класової роздрібленості, я навіть проти субкультурних роздрібів!То вже інша крайність. От я, приміром, попав у таке середовище, що хоч лусни не бачу однодумців у музичному плані! Мені хочеться обговорити з кимось мої улюблені гурти, почути, за що їх люблять інші люди, що ще я про тих музикантів не знаю... Але мене оточують зовсім чужі люди, з котрими я не знахожу спільної мови. Що я роблю? Я звертаюся до вищезгаданих зовнішніх атрибутів: відрощую довге волосся, ношу чорний одяг (на крайняк - синій джинсовий) і т. п. Тоді в мене збільшуються шанси зустріти просто на вулиці когось із подібними смаками. Гаразд, я і ще кілька чоловік знайшли одне одного - тепер ми не самотні. Тепер гострої потреби виділятися вже нема. Але нам подобаються деякі елементи субкультури - просто самі по собі, бо вони приносять естетичне задоволення! То що, відмовлятися від них, щоб ніхто сторонній не закомплексував ненароком у нашій присутності? :eek:
Взагалі, як на мене, музика почала вмирати з кінця 80-х. Коли зник СССР і все стало ринково-економічним.Найкращий доказ того, що творчість окремих музикантів є некомерційною - те, що ти її не бачиш :p
респект RockerША за хороший смак, не зважаючи на молодий вік.Оце -
Я люблю зарубіжну музику, наша мене не приваблює. Осрбливо поважаю таких як The Doors...- хороший смак?!!!!! :bu:
Бен адар
16.09.2006, 20:09
а то не ті "двері" шо зі снуп догом скрутили пісеньку до андергрунда 2?
FaceDancer
16.09.2006, 23:46
Сіроманцю, ти так нічого й не зрозумів з моєї відповіді...
X_EMO_I'mOFucknK
17.09.2006, 10:28
2атеїст:
хммм, цікаво, так от скажи чи не здается тобі що все у суспільстві обьеднуется за трьома ступенями, школа, внз, робота? тобто ти хочеш сказати що тобі так везе що на всю школу чи внз немає жодної рок-душі?
тим паче естетичного у носіні влітку обідраних берців, чи старого косаря, я нічого не бачу, хоча якщо ти носиш щось більш естетичне, то скажи, просто цікаво.
також питанячко, що ти саме слухаєш?
FaceDancer якщо ти меломан і ніколи не зустрічав "чистих" реперів, рокерів і т. д., так це не означає,що їх не має
FaceDancer якщо ти меломан і ніколи не зустрічав "чистих" реперів, рокерів і т. д., так це не означає,що їх не має
Так, бо душ та шампунь ше не відміняли!
Неформали як субкультура існівала лише у СССР!!!
Люди вчіть історію та читайте цікаві книжечки про неформалів!
бо ти бачила в нас щоб забирали в участок за довге волося? ні? так от це перший вияв того що в сьогоднішніх "нефорах" нічого неформального немає, форми вже давно немає!!!
Тому вони усі стають, як на заході, просто рокерами!
Ніколи за довге волосся ніхто нікого не забирав в участок.І треба вчити історію, з давних давен люди носили довге волосся (і в тому числі і хлопці).
[QUOTE=FaceDancer]...я не люблю реперів, не розумію (а точніше не намагаюся їх зрозуміти).[QUOTE]
Я теж не люблю реперів,скільки їх знаю або курять коноплю, або вживають наркоту!
Сіроманцю, ти так нічого й не зрозумів з моєї відповіді...
Та просто по суті відповіді згоден, але я за те, щоб називати речі своїми іменами.
То вже інша крайність. От я, приміром, попав у таке середовище, що хоч лусни не бачу однодумців у музичному плані! Мені хочеться обговорити з кимось мої улюблені гурти, почути, за що їх люблять інші люди, що ще я про тих музикантів не знаю... Але мене оточують зовсім чужі люди, з котрими я не знахожу спільної мови. Що я роблю? Я звертаюся до вищезгаданих зовнішніх атрибутів: відрощую довге волосся, ношу чорний одяг (на крайняк - синій джинсовий) і т. п. Тоді в мене збільшуються шанси зустріти просто на вулиці когось із подібними смаками. Гаразд, я і ще кілька чоловік знайшли одне одного - тепер ми не самотні. Тепер гострої потреби виділятися вже нема. Але нам подобаються деякі елементи субкультури - просто самі по собі, бо вони приносять естетичне задоволення! То що, відмовлятися від них, щоб ніхто сторонній не закомплексував ненароком у нашій присутності?
ІМХО, маячня...
FaceDancer
20.09.2006, 15:16
...згідний - я занадто старий, щою все знати.
Ніколи за довге волосся ніхто нікого не забирав в участок.
У СРСР - забирали.
І треба вчити історію, з давних давен люди носили довге волосся (і в тому числі і хлопці).
У скандинавських країнах - так. На Русі - ні (це я про хлопців).
У скандинавських країнах - так. На Русі - ні (це я про хлопців).
Чому це, навпаки у словьян довге волося було символом свободи! Бо рабів стригли налисо, тому людина з довгим волосям рахувалась за свободну, тимпаче куди це б ми ще квіти вплітали?))
То римляни під одну гребінку були(вояки).
Ніколи за довге волосся ніхто нікого не забирав в участок.І треба вчити історію, з давних давен люди носили довге волосся (і в тому числі і хлопці).
Бугага під столом...
Чи ти дівчинко знаеш про такий концертик на котрий ніхто не приїхав за радянських часів? так от я тобі можу росказати, як люди зібрались, а ніхто не приїхав, тож вони пішли гуляти вулицями, і як ти думає, за хвидину всіх не те шо порозгоняли, шей позабирали в участок, а знаеш який аргумент був? довге волося значить хуліган.
Та це не все, є гарні кніжечки видані людьми тих часів, які розповідали що коїлося.
Та не треба далеко ходити, моєї знайомої мама ходила з вибритими висками, і тижнями ховалася від ментів, поки не відросло волося!
Тож ти дуже зухвало судиш!
І щодо історії.. знаєш, раніше і люде на кілок саджали, і коноплю курили, горілку жерли як прокляті, а ще кочували, тож не думаєш ти повернути минуле? Це не можливо...
не буду сперичатись, але таке бело тільки при комуністах хіба що
FaceDancer
22.09.2006, 22:11
Чому це, навпаки у словьян довге волося було символом свободи!
Яке джерело такої інформації? (цікаво, бо вивчаю історію Київської Русі)
таке бело тільки при комуністах хіба що
Саме так.
Яке джерело такої інформації? (цікаво, бо вивчаю історію Київської Русі)
Я про часи язичників, та кочівників.
FaceDancer
23.09.2006, 20:52
Baltis, я ніде не зустрічав згадування про зачіски у слов'ян окрім опису Святослава зробленого візантійським імператором, там не було нічого про довге волосся, тай на грошх Володимира зображували з вусами і у шапці. Волосся видно не було.
acid drinker
03.10.2006, 16:49
довге волосся, за яке у відділок не беруть? хи, а як щодо придирок метрівських патрулів? людина з виразною приналежністю до блекушної, детерської чи навіть світлої рокової субкультури - вже потенційно шось небезпечне. правда, затримують вони ненадовго, але колись із такими розкладами істота до мене на зустріч спізнилася.
але не думаю, шо патлатість - причина для аж таких дискусій. (дансер, у святослава оселедець був, вирощений-викоханий;), теж догляду потребував, думаю). якшо душа патлата, це може зовні й не проявлятися. а ще чоловікам легше - їх довге волосся часто вказує на приналежність до субкультури. натомість моє довге волосся... того я ношу берци:)
Тебе ніхто не змушує одягатись так, хоча якщо ти хочиш то можеш. Просто здаєтся маячити та підкреслювати *може це в мене вже з віком=)* себе то тупо.
acid drinker
08.10.2006, 12:50
симпатична ава, готишно трошки:)
про підкреслювання себе - так, може, років до тридцяти то і в мене мине, не наю =). справді, не знаю, на біса воно треба - просто всередині затишніше, мабуть. і так є більше можливостей, шо мене правильно зрозуміють;)
/а з берцами я трошки загналася... я їх просто люблю - при будь-яких розкладах любила б.../
Короче говоря надо віглядить елегантно и красиво, а не так вроде тебя на свалке одевали.
Посмотрю на моего однокурсника Данила, и думаю кто его научил так одеватся?=)
*тежело передать словами*
син миколи
08.10.2006, 14:23
Колись, років так 3-4 назад був я 100% за реп.
навіть трохи хуліганив з графіті, і вимахувався по вечірках з брейком,
товаришував з різних міст з іншими такими як я.
і навіть щиро обурювався на статті Юрка Банзая в Ході.
потім мабуть трохи виріс(але я все ще дитинка:), зрозумів що музика є річчю особистою, і людина незалежно від того що слухає є людиною.
потім мене ще чекали подібні одкровення в галузі літератури, одежі, віруваннях, переконаннях, національностях, та ін-але це вже не та історія,
так от до чого я веду, як на мене, то різні там суперечки з приводу рок -реп, берци-кеди-мешти, є безпідставними.
Хоча хто знає, чи не зміню я думки за рік-два:)
Правильна думка всі ми люди, правда є погані і хороші але то не залежить від вподобань тої людини, тож просто треба дружити і допомагати=)
acid drinker
08.10.2006, 18:56
і від кого я то чую?;)
хоча... я завжди за, коли потрібно допомогти якійсь несвідомій людині знайти хорошу музику =) якшо ти про це, то, в принципі, абсолютно погоджуюся.
син миколи
08.10.2006, 22:11
Ради зустрічі з однодумцями :yahoo:
асід дрінкер, порадьте щось цікаве для слухання, пліз :8
acid drinker
08.10.2006, 22:25
залежить від того, шо вам треба.
з російськомовного року можете спробувати август, альбом демон, 1987. з прифолкованого року порадила б ін екстремо (шось типу германського фолку) чи мєльніцу (російськомовна кельтика). хороший жіночий вокал - Leaves Eyes або Sirenia, правда, остання важча. якшо хочеться чогось зовсім злого - українська крода, не пошкодуєте;)
але, якшо признаєтеся, шо саме вас цікавить, мені буде трошки легше вибрати...
син миколи
09.10.2006, 00:22
якшо признаєтеся, шо саме вас цікавить, мені буде трошки легше вибрати...
та я так запитався, щоб знати, що ви(ти-якщо можна) слухаєте :p ,
така мала хитрість :D
думаю не ображаєтесь :rolleyes:
acid drinker
09.10.2006, 00:31
нітрохи)))
хіба з ходу не ясно, шо я слухаю?;) ото вчора відбісилася на концерті хелловіна - мабуть, не йшла б туди, якби мене від нього не ковбасило. насправді такими хитрощами важко чогось добитися. речі, які я раджу, не те шоб улюблені - просто вже перевірено, шо вони людям подобаються.
август, наприклад, одна з небагатьох речей, які з моєї музики сподобалися моєму хлопцеві (у мене діапазон - від арт-року до блек-металу, у нього діапазон - російський рок, старий добрий хеві і трошки пауеру). чіпляє, видно =)
син миколи
09.10.2006, 09:44
аааа, а мене в основному різний фольк тепер пре.
часами теж не проти шось потяжче послухати, але то тільки перед колоквіумами та сесією :p
2атеїст:
хммм, цікаво, так от скажи чи не здается тобі що все у суспільстві обьеднуется за трьома ступенями, школа, внз, робота? тобто ти хочеш сказати що тобі так везе що на всю школу чи внз немає жодної рок-душі?Практично так. Я зараз живу і працюю під Києвом у промзоні (ТЕЦ-6, якщо тобі це щось скаже), і мене оточують люди, котрі слухають у кращому випадку радіо "Шансон" (там принаймі пару раз за добу Висоцький проскакує, а решта... бе-е-е-е... :bu: ).
тим паче естетичного у носіні влітку обідраних берців, чи старого косаря, я нічого не бачу, хоча якщо ти носиш щось більш естетичне, то скажи, просто цікаво.Просто джинсовий одяг. Насправді я не зациклений на атрибутах, мені головне - щоб зручно в користуванні. Але чи й не що - обідрані берци, якщо організм нормально сприймає і з рештою одягу гармонує. Аби стильно, щоб купи трималося! Хіба нє?
також питанячко, що ти саме слухаєш?Різних вагових категорій рок - переважно український (хоч оце на "Найтвіш" підсадили). ОЯК, наприклад, і взагалі - щоб фольк був присутній, та поважче, та поекспресивніше... Для розрядки - "Крихітку..." можу послухати, мені в неї почуття гумору подобається.
а мене в основному різний фольк тепер пре.
часами теж не проти шось потяжче послухати, але то тільки перед колоквіумами та сесією :pОто якраз "Оркестр Янки Козир" і рекомендую! :yahoo: (до речі, хто якої думки про них?) І "ДахаБраха"!
ІМХО, маячня...З цього місця, будь ласка, детальніше! Що саме малося на увазі? Нібито ж логічно все обгрунтував... :rolleyes:
син миколи
10.10.2006, 23:53
о ОЯК я люблю, і дахаБраху теж, а в Шешорах як класно під них відірвався, хоча однієї музикантки не було....
мені вони дуже нравляттця:)
а ше я рекомендую тих що палають в гору, трохи вже древнє, але класне :D
З цього місця, будь ласка, детальніше! Що саме малося на увазі? Нібито ж логічно все обгрунтував... :rolleyes:
Та не вірю я, що без зовнішньої атрибутики не можна обійтись, щоб знайти однодумців.
acid drinker
11.10.2006, 13:37
погоджуюся з греєм. якшо я зараз раптом (не приведіть боги) почну ходити на підборах і в рожевому, то мало того, шо це буде банально неестетично і незручно, але й на рок-концерті на мене дивитимуться косо... і ніякий милий патлатий... /плакає/
Ерм... Я якраз вів до іншого. Що зовнішній вигляд - то все вторинне. Ось на тому ж Хеловіні вистачало людей вже віком постарше - за 40 вже, якщо не за 50 і прийшли вони у цивільному так би мовити, але ж це не значить, що вони гірші чимось за отих сопливих шкоярів, які стояли в берцях та напульсниках реготали і лаялись. Інший приклад - продавці в Корі. Ну хіба по їх зовнішньому вигляду скажеш що вони слухають?
З.І. З яких це пір справжній нефор має звертати увагу як на нього подивляться? ;)
acid drinker
11.10.2006, 23:20
а коли я казала, шо я справжній нефор? я трамвай, то інша штука =)
знаєш, просто на форумі легко знаходити людинок, ну, просто дивишся на їхні пости, зазираєш у профіль, читаєш, шо вони люблять і складаєш враження. а в реалі сказати, шо тобі подобається, можна, припустимо, нашивками на бегу, довжиною волосся, кулонами, фєнічками, взуттям... для того і потрібна зовнішня атрибутика, по-моєму. але то навіть не головне - є просто варіанти, коли ця зовнішня атрибутика надто подобається, шоб від неї відмовлятися. і то головне. (на себе подивися, чудо;))
Молодость есть молодость)
Я думаю те олдовы были такими же забияками и не жалеют об этом.
И кстате помоему одеватся так как тебе нравится действительно никто не запрещал, и если тебе нравится стиль твоего кумира, то почему ты не можеш так одется.
В нашей стране все от крайности до крайности, что популярно то говно! люди вы все тупы если так щитаете, все популярное становится таким потому что всем нравится, а значит отличное, так зачем есть дерьмо когда все едят яблоки?
К пример хочу заговорить про группу КиШ, все неоднократно слышали наверное на нее гонения, так вот во-первых хочу сказать а кто вообще говорил что они играют панк, они играют хоррор панк, и во вторых почему они фиговые когда в свойом стиле они играют на уровне!
знаєш, просто на форумі легко знаходити людинок, ну, просто дивишся на їхні пости, зазираєш у профіль, читаєш, шо вони люблять і складаєш враження. а в реалі сказати, шо тобі подобається, можна, припустимо, нашивками на бегу, довжиною волосся, кулонами, фєнічками, взуттям...Навіщо? Чесно кажучи, музика, як на мене, далеко не найголовніша річ в спілкуванні.
для того і потрібна зовнішня атрибутика, по-моєму. але то навіть не головне - є просто варіанти, коли ця зовнішня атрибутика надто подобається, шоб від неї відмовлятися. і то головне. Ну от подобається - це вже геть інша розмова...
(на себе подивися, чудо;))Влітку я в чорному ходжу порівняно рідко (як правило, якщо інший одяг не в репрезентабельному стані), берців у мене нема - лазю в кросівках, або туфлях, плюс перевага шмоток в градаціях сірого від білого до чорного в мене з'явилась за пару років до того як я почав слухати мятал. Фактично єдине, що змінилось з тих далеких часів - це те, що в мене з'явилась пара чорних футболок з зображеннями улюблених груп, та трохи відросли патли (які інколи доводиться підв'язувати банданою, аби в очі не лізли). Повір, в 70-80% випадків зустрівши мене надворі ти не скажеш, що я якийсь не такий як всі ;)
В нашей стране все от крайности до крайности, что популярно то говно! люди вы все тупы если так щитаете, все популярное становится таким потому что всем нравится, а значит отличное, так зачем есть дерьмо когда все едят яблоки?"А в говне таки что-то есть - миллионы мух не могут ошибаться" (с) не знаю чий
;)
acid drinker
12.10.2006, 10:03
я й не намагаюся сказати, шо музика - головне... просто це один з показників світогляду. інакше б теми цієї не існувало - якби не конфлікт між способами думання людей, що слухають різну музику. признайся чесно, у тебе багато гарних знайомих, які слухають буланову? а многоточие? ото ж бо й воно... у мене теж останнім часом нема =(
а щодо не скажу... чудо, у мене око треноване, не переживай ;)
Є декілька гарних друзів, які слухють реп (один з них мені майже як молодший брат :D ). А ось ще один, який ледь не всеядний: http://www.last.fm/user/shaman000
acid drinker
12.10.2006, 10:48
непогано, трошки схоже на мене, правда, у мене пріоритети зміщені...
у мене якось був мальчик-репер... ото я з ним намучилася - власне, не так з ним, як з його компанією... але ми тоді всі були малі і дурнуваті. а зараз у мене є гарний приятель репо-хардкоровець, мало того, він ше й майже антифа. але то рідкісний виняток. не скажу, шо з ним спілкуватися стрьомніше, ніж з нашими хайратими - просто дуже по-іншому.
а ше я рекомендую тих що палають в гору, трохи вже древнє, але класне :DСподіваюся, принаймі живе? :aga: Ну і давай іще "Без цукру" згадаємо, хоч воно й не надто фолкове. Зато красиво!
Та не вірю я, що без зовнішньої атрибутики не можна обійтись, щоб знайти однодумців.Звісно, можна, але якщо вона не обтяжує, то нафіга обходитися, якщо вона суттєво спрощує пошук? "Льолік, це ж не естетично!" - "Зато дешево, надійно і практично, бу-га-га!"
знаєш, просто на форумі легко знаходити людинок, ну, просто дивишся на їхні пости, зазираєш у профіль, читаєш, шо вони люблять і складаєш враження. а в реалі сказати, шо тобі подобається, можна, припустимо, нашивками на бегу, довжиною волосся, кулонами, фєнічками, взуттям... для того і потрібна зовнішня атрибутика, по-моєму. але то навіть не головне - є просто варіанти, коли ця зовнішня атрибутика надто подобається, шоб від неї відмовлятися. і то головне. (на себе подивися, чудо;))Во!!! Про що ж я й кажу.
Чесно кажучи, музика, як на мене, далеко не найголовніша річ в спілкуванні.Теж правильно, але якщо для мене вона є дуже важливим стимулятором і просто одним із улюблених видів мистецтва, то чому б мені не ставитися до неї з усією повагою? І чому б не шукати однодумців, якщо саме в цій сфері їх нестача достатньо гостра?
Бен адар
21.10.2006, 21:45
а чому саме РЕП ПРОТИ РОКУ??? чому не РОК ПРОТИ КОЛОМИЙОК* ЧИ РОК(РЕП) ПРОТИ ПОПСИ??
*-без наїзду на цей таксказать напрям))
acid drinker
21.10.2006, 22:44
блііін... питання типу "чого біле версус чорне, а не фіолетове".
тому шо реп унд рок - це дві субкультури з абсолютно різними світоглядами. коломийки то добре, коломийки в рок-обробці ("автентичне життя", наприклад) звучать зовсім навіть непогано.
а рок і реп - то не тільки зовсім інші музика, а й зовсім інші у масі своїй люди.
а рок і реп - то не тільки зовсім інші музика, а й зовсім інші у масі своїй люди.
Неправда. Я і рок і реп однаково люблю
acid drinker
22.10.2006, 12:55
я, здається, написала "у масі своїй". бувають приємні винятки. хоча, щиро кажучи, я таких майже не бачила - але про то ми вже говорили сторінки на чотири раніше.
Бен адар
28.10.2006, 14:46
2acid drinker ти тут ше про расизм і ККК заведи спів)) вобше тоді форум закриють)) юні фашисти
acid drinker
28.10.2006, 15:19
нє, про расизм ми говорили в інших темах - можеш побачити результат... на вільне висловлення думок заслуговують тільки гуманісти;)
а шо ти маєш на увазі під "ккк"?
Andrij.7
28.10.2006, 16:22
а шо ти маєш на увазі під "ккк"?
Певно, Ку Клус Клан?
acid drinker
28.10.2006, 17:15
вау))) не подумала чогось... це типу з приводу того - шо реп, політкоректно висловлюючись, афроамериканська музика? ну, їх проблеми... єдина моя однозначна думка з цього приводу - не люблю істот європеоїдної завнішності, які носять футболки гурту онікс (нагадаю, у них майже програмним є текст зі приспівом "kill white people"). і терпіти не можу, коли до мене один непоганий знайомий звертається з привітанням "йо, нігга". це ображає мої національні почуття ;)
а ку-клукс-кланівки з мене не вийде... по-перше, удар слабенький... а по-друге, у нас то не рух, і навіть у штатах, де таки існує расова проблема, то не рух.
просто мені більше подобається музика, яку грають білі /не знаю жодного чорношкірого металіста, і на пальцях однієї руки можу перерахувати латиносів-металлерів/... не через колір шкіри, а через спільніть думок.
Бен адар
28.10.2006, 19:00
начитаються деякі МАЙНКАМФУ і радіють шо вони білі))РЖУНЕМОГУ!!!
Andrij.7
28.10.2006, 19:35
не знаю жодного чорношкірого металіста
А Льоня Кравець? :confused: Він що уже не чорний чи почав реп читати?
acid drinker
28.10.2006, 23:24
як не соромно мені це визнавати, майн кампф я досі не прочитала. але з того, шо чула, це трошки плоска річ. тому - вигадайте шось актуальніше.
кравітц і гендрикс, як на мене, не металлери. чи я помиляюся?
Бен адар
29.10.2006, 10:09
2acid drinker
мені також ак здається
acid drinker
29.10.2006, 10:23
вам здається, шо я помиляюся, чи вам здається, шо вони не металлери? поясніть думку -і обгрунтуйте. про всяк випадок;)
до речі... не розумію, чому ви повернулися до кольору шкіри (цього разу, як не дивно, про нього заговорила не я), але мушу вас розчарувати: раса тут не має нічого до діла, я білих реперів теж не люблю...
Andrij.7
29.10.2006, 11:38
Не репери точно :p
acid drinker
29.10.2006, 11:41
ну, принаймні у чомусь ми погодилися.
але знаєте, андрію... вважати, шо темношкірі здатні лише на реп - то вже расизмом попахує...;) крім металу і репу, є багато музичних стилів - можете віднести гендрикса і кравітца туди... не страшно :)
Andrij.7
29.10.2006, 12:19
але знаєте, андрію... вважати, шо темношкірі здатні лише на реп - то вже расизмом попахує...;)
Коли чую слова "расизм", "фашизм", "націоналізм", "антисеметизм",- відповідаю, цитуючи Леся Подервянського "Я не люблю кацапів, жидів, негрів і підарасів, а так взагалі я дуже толєрантна людина...:)"
--------------------------------------------------------------
ПиСи. Жодним чином не хотів образити росіян, євреїв, африканців, людей нетрадиційної сексуальної орієнтації. Якщо ж це все таки сталося, - вибачаюся :thank_you
acid drinker
29.10.2006, 12:21
це не пряма цитата... якшо то було з гамлета.
вам не здається, шо в тому випадку подер стьобеться саме з толерантних і гуманістів?:)
Andrij.7
29.10.2006, 12:31
вам не здається, шо в тому випадку подер стьобеться саме з толерантних і гуманістів?:)
Я думаю з політкоректних і снобів... що поганого у толерантності, у нормальних межах. Найголовніше у нормальних межах, бо у США і Європі наприклад, вже перейшли всі рамки розумного: вибачаються за карикатури, хрестові походи, рабство тощо. Араби щось ні за що не вибачилися, так само як і турки... У нас починається щось подібне, якщо людину намагаються притягнути до кримінальної відповідальності вона починає верещати, що це "антисемітизм" або "політична помста" за захист "рускоязичних".....
А гуманісти тут до чого :confused: не зрозумів
acid drinker
29.10.2006, 12:39
"а в общєм, я гуманіст, не то шо ви, папаша..." (с)
ну, до цього =)
коротше, кожен має право на власну думку - і мізантроп, і гуманіст... головне, шоб він цю думку міг обгрунтувати;) нема ніц страшного як у толерантності - у розумних межах, ви правильно висловилися, - так і в нетолерантності - теж у розумних межах. /от бен адар за нелюбов до репу обізвав бідолашну невинну ейсід фашисткою... ги)) чим не приклад для вашої тези?/
але річ зараз не про расові непорозуміння, а про гарну музику...
Andrij.7
29.10.2006, 12:41
Для Ейсід.
Решпект! :)
не знаю жодного чорношкірого металіста, і на пальцях однієї руки можу перерахувати латиносів-металлерів
Буквально вчора під час нічних блукань по Харкову ми зачепили це питання. Так мене просвітили, що є таки група, яка, здається, грає пауер, де барабанщик негр :)
acid drinker
29.10.2006, 13:54
прикольно... здається, мені теж колись про таке розповідали - тільки про басиста. але назви, назви де? :)
Punk_Smoke
05.11.2006, 14:54
Я нерозумію, чому ви почали цю моразматичну дискусію. Наприклад я заню панкушний гурт, де грають одні темношкірі. В мене найкращій друг репер, я панк і ми з ним дуже добре ладемо. Він за мне горою, а я за нього, і яка тут різниця, що, хто слухає. Головне не смакі, головне що залюдина це співає!!! :cool:
Бен адар
05.11.2006, 15:25
Respekt!!Світла думка!!!але от мене ніколи не розуміють я попадаю в компанії де або всі рокери або всі ті як їх навіть не знаю як їх назвати ,слухають кароче клубну музику хіба, а мене репера та якби з місяця привезли)) однодумців не можу 3 роки найти)) вот так мені
Punk_Smoke
05.11.2006, 15:38
Навіть незнаю що тобі написати, ну напишу так:
Дивися на всіх як на людей, ане як на панкув, реперів, металюг і ... :aga:
acid drinker
06.11.2006, 23:12
бен, у вашому віці перейматися практично нічим;) з усіма буває. імідж змінити не пробували?
Punk_Smoke
07.11.2006, 11:22
Імідж міняти нетреба, просто будь собою, будь тим ким ти хочиш бути. Взагаліто в нас люди, спочатку судять по одежі, а вже потім по уму. Для мене все одно, що ти слухаєш, в чому ти ходиш, як що ти наманий, то ти усе інакше байдуже.
acid drinker
07.11.2006, 11:25
ех... і знову зачароване коло =)
цю розмову ми починали з того, шо, як не дивно, часто світосприйняття різних людей, які люблять різні музики, відрізняються :) от. роздивитися отак з ходу, чи нормальна людина, чи не зовсім, буває досить важко - тому я довіряю своїм враженням. а потім кожен має шанс їх змінити;)
Punk_Smoke
07.11.2006, 14:14
Очі - дзеркало душі. Вони росповідають більше, ніж всі гадають... :cool:
Очі - дзеркало душі. Дзеркало душі людини - не очі, а унітаз, котрий вона лишає за собою у громадському туалеті. :rolleyes:
Punk_Smoke
08.11.2006, 10:40
Ну якщо ти людину пізнаєш по його екскриментам (дерьму), Тоді ти правий. :nono:
я не дивлюся на екскрименти, я дивлюся на те, чи прибирає їх за собою людина, чи лишає - хай хоч хтось понюхає :rolleyes:
Щоб не було зовсім уже злісного оффтопу, прив"яжуся до
роздивитися отак з ходу, чи нормальна людина, чи не зовсім, буває досить важко - тому я довіряю своїм враженням. (acid drinker)
я маю на увазі, що "нормальну" людину слід роздивлятися довго і з різних сторін, а "не зовсім" порою видно зразу.
Кажу бо знаю. А та лапІдарність яку так тикають репери є лишень "культом безголової мавпи котра зупинилась на свому еволюційнрму розвитку".
Масорет - ти дійсно незнаєш!!!
Знаєш реп і ганста реп - чому він був взагалі створений???? що це таке???
Самий тупий приклад візьми Шансон - хто співає, про що співають, і звідки взявся??? Це практично те саме що й і Реп тільки в прояві чорних і все..
Зрозумій кожна течія музики має право на існування, все залежить від слухача - подобається чи ні, всеодно це чиясь праця, над цим працювали, і просто казати це гамно неможна, це праця, яка тобі не сподобалася. Тому щоб сказати це гамно чи інше - потрібно бути просто неосвідченим. Люди майте елементарну повагу до тих хто працює над тим що ви називаєте сміттям !!!
Бен адар
29.01.2007, 14:59
вся музика для надхнення,яка з нього створенна!!!! тому будьякий наїзд на музику це наїзд на почуття людини.
Масорет - ти дійсно незнаєш!!!
Знаєш реп і ганста реп - чому він був взагалі створений???? що це таке???
Самий тупий приклад візьми Шансон - хто співає, про що співають, і звідки взявся??? Це практично те саме що й і Реп тільки в прояві чорних і все..
Зрозумій кожна течія музики має право на існування, все залежить від слухача - подобається чи ні, всеодно це чиясь праця, над цим працювали, і просто казати це гамно неможна, це праця, яка тобі не сподобалася. Тому щоб сказати це гамно чи інше - потрібно бути просто неосвідченим. Люди майте елементарну повагу до тих хто працює над тим що ви називаєте сміттям !!!
Якшо я й буду працювати на великою алюмініевою дупою, з корявим лайном, то я не думаю шо комусь вона сподобається, бо я ніколи до того не працював з металом, некажучи вже про ліпку великої дупи.
А з шансоном тож ти пошуткував мабуть, бо мистецтво, то є найвище, а якщо у середньовіччі якийсь *пробачте за вираз* говночерпий почне писати вірші, ви думаєте вони комусь сподобаються? Що він міг бачити все своє життя окрім лайна й зневаги з боку вищих за статусом? Нічого, але то будуть не вірші, а просто тупий протест який так подобається таким самим як він.
Так от до чого я веду, що зеки, котрі Є ЗЕКИ не можуть писати чогось, що є справді мистецтвом, бо тільки свободна людина спроможна на це!!!
Послухай Baltis на рахунок шансону я не пожартував...По перше, якщо в тебе є елементарні знання з англійської по тепеклади текст репу і ти дізнаєшся чим він подібний до шансону..а по друге, те що тобі не подобається як співають реп і для тебе це не музика...тоді нам нема про що говорити.. От сам посуди, прийдуть от такі як ти люди кинуть палицю між людей, а ви сваріться хто кращий і що таке мистецтво.... Ніколи небуде порядку ні в нації ні в музиці, якщо будутьт всі думати як Baltis або Масорет,,,це ж нісенітниця....це просто позорище . Якщо ти Baltis зможеш досягнути того статусу, признання, і найголовніше вміння виконувати прості реперські речі , ти поміняєш свою думку. Просто хто завжди сперечається на такі теми -це люди або ненаділені слухом, або вжитті ніколи незаймалися музикою.. Зрозумій Baltis це все праця, яка б вона не була... Судити що це не мистецтво теж не тобі, будь-що що ти робиш це мистецтво, це вміння, це дар.... а ти розкидуєшся словами за які відповісти незможеш...
Люди спочатку думайте -а потім говоріт , емоції треба тримати при собі.
acid drinker
02.02.2007, 22:02
ок.
приклад побанальніший.
мистецтво, кажете?
а це - мистецтво?
http://i.podrobnosti.ua/upload/news/2006/08/31/344152_3.jpg
якшо хтось не впізнав - скульптурний портрет лайна. до речі, зроблений визнаним автором, якому, крім того, непогано заплатили. думаєте, автор нічого не відчував, коли робив цю скульптуру? майте повагу! не варто наїжджати на його почуття (а тим більше - на почуття батьків, лайно чиєї дочки увіковічнене у скульптурі), давайте погодимося, шо то мистецтво...
абсолютно те саме я думаю про шансон. це не мистецтво. запитаєте, шо я думаю про реп? ви ж самі сказали, шо вони дуже схожі...
2КОТ:
Пою в группе, закончил муз школу по класу гитары, чето да в музике я понимаю, но в чемто ты прав, но я тут никого не делю, все мы имеем право на выражение мыслей, я щитал так как написал выше.
Не люди ржу неможу! Хтось тут порівнював реп і шансон ?Це смішно!!
Тож шо порівнювати мухою з слоном!Да народ в СССР була така тема
як НЕФОРМАЛИ !!З ними даже напостой фігачилися гопи(Так звані Люберци)
Да ше одна тема є такий стиль репу як Jaggalo(реп з трохи роком)
Гарний представник ІСР!!!
Да подруге Rapcore чули таке ? Тож смесь Реп(речетатива , скретчів)
з Роком(гітара , ...)Це і всіма любимий Limp Bizkit !!
Реп це культура з широкими штанами стилів !!!
Ганста реп- попсовий (понти,дівки , вбили , понти ,мама)
Хардкор Реп - (не плутати з ХАРДКОРОМ самим) це вже смисл життя , читають тексти про жизнь(квартал , наркотики , життя , квартал)Це самий прикольний як на мене стиль!!!
Представники Public Enemy , деякі перші альбоми Wu-tang
Олд Скул (old school )- прикольний ,був популярним в 80 рокі коли наш народ ше не знав шо таке реп!Музика смахує на клубняк но з речетативом
Політ Реп - от вам і ідея цього стиля !!Вся вина - політика!!
Є ше куча стилів і кожен слухає шо він хоче !!І до речі Онікс _ хоч має в тексті вирази *вбий білого ..* не треба говорити тіпа расизм !!Тепер вони - ганста реп(все робилось шоб згребти бабло !)
Шодо російського репу -- я його тупо не слухаю (Я не любитель)
Хоча одна пісенька MC L.E. - Someday feat. S.S.A. (Смена мнений) мені нравится!!
П.С. Надо ше розрізняти реперів і позерів(адже останні тіки одягаються як репери , а слухають *отброс* реп культури)
Мир всім!!Я пішов курити!!!:)
П.С. Реп був створений в часи расизму з боку *білих* до негрів!Стиль Андеграунд!
І ні в якому разі не з зони чи колоній !!!!
acid drinker хтота просив текст пісні?Отримуй
[Inspectah Deck]
I bomb atomically, Socrates' philosophies
and hypothesis can't define how I be droppin these
mockeries, lyrically perform armed robbery
Flee with the lottery, possibly they spotted me
Battle-scarred shogun, explosion when my pen hits
tremendous, ultra-violet shine blind forensics
I inspect you, through the future see millenium
Killa B's sold fifty gold sixty platinum
Shacklin the masses with drastic rap tactics
Graphic displays melt the steel like blacksmiths
Black Wu jackets queen B's ease the guns in
Rumble with patrolmen, tear gas laced the function
Heads by the score take flight incite a war
Chicks hit the floor, diehard fans demand more
Behold the bold soldier, control the globe slowly
Proceeds to blow swingin swords like Shinobi
Stomp grounds and pound footprints in solid rock
Wu got it locked, performin live on your hottest block
[Method Man]
As the world turns, I spread like germs
Bless the globe with the pestilence, the hard-headed never learn
It's my testament to those burned
Play my position in the game of life, standin firm
on foreign land, jump the gun out the fryin pan, into the fire
Transform into the Ghostrider, a six-pack
and +A Streetcar Named Desire+, who got my back?
In the line of fire holdin back, what?
My peoples if you with me where the fuck you at?
Niggaz is strapped, and they tryin to twist my beer cap
It's court adjourned, for the bad seed from bad sperm
Herb got my wig fried like a bad perm, what the blood
clot, we smoke pot, and blow spots
You wanna think twice, I think not
The Iron Lung ain't got ta tell you where it's coming from
Guns of Navarone, tearing up your battle zone
Rip through your slums
[Cappadonna]
I twist darts from the heart, tried and true
Loop my voice on the LP, martini on the slang rocks
Certified chatterbox, vocabulary 'Donna talkin
Tell your story walkin
Take cover kid, what? Run for your brother, kid
Run for your team, and your six camp rhyme groupies
So I can squeeze with the advantage, and get wasted
My deadly notes reigns supreme
Your fort is basic compared to mine
Domino effect, arts and crafts
Paragraphs contain cyanide
Take a free ride on my dart, I got the fashion
catalogues for all y'all to all praise to the Gods
[Ol Dirty Bastard]
The saga continues
Wu-Tang, Wu-Tang
[U-God]
Olympic torch flaming, we burn so sweet
The thrill of victory, the agony, defeat
We crush slow, flamin deluxe slow
For, judgment day cometh, conquer, it's war
Allow us to escape, hell glow spinning bomb
Pocket full of shells out the sky, Golden Arms
Tune spit the shitty Mortal Kombat sound
The fateful step make, the blood stain the ground
A jungle junkie, vigilante tantrum
A death kiss, catwalk, squeeze another anthem
Hold it for ransom, tranquilized with anesthetics
My orchestra, graceful, music ballerinas
My music Sicily, rich California smell
An axekiller adventure, paint a picture well
I sing a song from Sing-Sing, sippin on ginseng
Righteous wax chaperone, rotating ring king
[RZA]
Watch for the wooden soldiers, C-Cypher-Punks couldn't hold us
A thousand men rushing in, not one nigga was sober
Perpendicular to the square, we stand bold like Flare
Escape from your Dragon's Lair, in particular
My beats travel like a vortex, through your spine
to the top of your cerebrum cortex
Make you feel like you bust a nut from raw sex
Enter through your right ventricle clog up your bloodstream
now terminal, like Grand Central Station
Program fat baselines, on Novation
Getting drunk like a fuck, I'm duckin five-year probation
[GZA]
War of the masses, the outcome, disastrous
Many of the victim family save they ashes
A million names on walls engraved in plaques
Those who went back, received penalties for the axe
Another heart is torn as close ones mourn
Those who stray, niggaz get slayed on the song
[Masta Killa]
The track renders helpless and suffers from multiple stab wounds
and leaks sounds that's heard
ninety-three million miles away from came one
to represent the Nation, this is a gathering
of the masses that come to pay respects to the Wu-Tang Clan
As we engage in battle, the crowd now screams in rage
The high chief Jamel-I-Reef take the stage
Light is provided through sparks of energy
from the mind that travels in rhyme form
Givin sight to the blind
The dumb are mostly intrigued by the drum
Death only one can save shell from
This relentless attack of the track spares none
[Ghostface Killah]
Yo! Yo! Yo, fuck that, look at all these crab niggaz laid back
Lampin like them gray and black Puma's on my man's rack
Codeine was forced in your drink
You had a Navy Green salamander fiend, bitches never heard you scream
You two-faces, scum of the slum, I got your whole body numb
Blowin like Shalamar in eighty-one
Sound convincin, thousand dollar court by convention
Hands, like Sonny Liston, get fly permission
Hold the fuck up, I'll unfasten your wig, bad luck
I humiliate, separate the English from the Dutch
it's me, black nobled you Ali
Came in threes we like the Genovese, is that so?
Caesar needs the greens, it's Earth
Ninety-three million miles from the first
Rough turbulence, the waveburst, split the megahertz
[Raekwon]
Aiyyo that's amazing, gun in your mouth talk, verbal foul hawk
Connect thoughts to make my manchild walk
Swift notarizer, Wu-Tang, all up in the high-riser
New York Yank' visor world tranquilizer
Just a dosage, delegate my Clan with explosives
While, my pen blow lines ferocious
Mediterranean, see y'all, the number one draft pick
Tear down the beat God, then delegate the God to see God
The swift chancellor, flex, the white-gold tarantula
Track truck diesel, play the weed God, substantiala
Max mostly, undivided, then slide in, sickenin
Guaranteed, made em jump like Rod Strickland
Nice Gothic Girl
19.02.2008, 02:37
бла-бла-бла.але рэпнячог таки рулит.
Вибачте, та це все смішно.
Я не належу до жодної з субкультур, але згадалась одна пісенька:
Звесться: Причина для ненависти.
Слишком много ненависти...
Подумай об этом:
Никто не ищет друзей каждый ищет врага,
Враг обязательно найдется где то.
Жизнь становится полной,
Если есть против кого.
Я также часто взрываюсь от злости,
Но немогу понять одного:
припев:
Что если он не такой как ты,
Разве это причина для начала войны?
И если ты не такой как я,
Разве это причины ненавидеть меня?
Они и мы,мы и они.
Зачем нам тюрьмы,
Мы строим их вокруг себя.
Промыв мозгов,ложь и предрассудки,
Бывают крепче
Чем бетонная стена.
припев 3р
(c)Тараканы (http://tarakany.ru/)
ой... лазив по нету і знайшов таку тему...
мені дуже подобається реп... але так вийшло, що рок для мене - лайно. тому що я не люблю бас гітари.. а там вона використовується дуже часто, від неї болить голова. а пр суперечки, то цим займаються тільки ті люди, яким немає чим зайнятись... звичайно, коли хтось почне гнати на мою кулютуру, я буду її захищати, так робить кожен, все одно до згоди ніхто не доходить. тому не бажаю вам залазити в суперечки, це ні до чого не приводить!
Загублена дитина
21.07.2008, 16:19
а я не люблю реп. для мене, як то не дивно, у музиці важливіша мелодія. і мені дууже подобаються бас-гітари. тим більше, шо є люди, які вміють поєднувати чудовий зміст текстів і рок-музику. отак.
реп - це не музика. реп - це стиль життя і субкультура. але музикального у ньому мало.
РОК РУЛИИИИТЬ! .)
Не люблю реп. Не люблю. І все тут))) А рок - рок форева!)) Слухаю рок скільки себе пам'ятаю.... і у всіх його проявах. Починаючи з старого-доброго рок-н-ролу і закінчуючи похмурим дез-металом. Починаючи з хард-року і закінчуючи хеві-металом. Конкретних виконавців і гуртів називати не буду, все одно всіх не згадаю) Також дуже люблю готичну музику.....
До реперів як особистостей відношусь нейтрально.... майже)
Nice Gothic Girl
13.08.2008, 15:30
перечитал всю тему....ничего позитивного или конструктивного в плане решения проблемы так и не нашел.)))ну и пусть.все в этом мире имеет право на жизнь.
таки точно...я реп в 14 років слухала......готику в 16, а метал нині) шо буде далі - не наю)
Nice Gothic Girl
16.08.2008, 00:54
grindcore?goregrind?shitcore?)))
даст бог будешь слушать что-то действительно стоящее....
я себе Бог. сама себе и дам слушать) дум метал форева)
Гм, цікаве мені мислення людини...
Ну от дивіться
звичайно, коли хтось почне гнати на мою кулютуру, я буду її захищати, так робить кожен
тому не бажаю вам залазити в суперечки, це ні до чого не приводить!
І разом з тим ця "толерантна" особа каже
рок для мене - лайно.
ага, і стосовно бас-гітар...
Gangsta, напружте свій слух і уважно переслухайте усе найкраще у реп-музиці.
Послухали?
Тепер назвіть мені пісню, де НЕМАЄ басової партії?
Хороша хіп-хоп музика (реп - це суто лірика, читка) взагалі багата на різного роду інструментиі мелодику. Особливо тут варто відзначити дещо з Шакура, Ніколя Еррера та багатьох власне французьких формацій.
І взагалі, судячи з манери висловлювання, Ви - позер. Приналежність до подібної субкультури доводиться ділом, і якщо Ви справді вважає те себе репером,то давайте влаштуємо на сторінках цієї теми батл. Заодно й покажете, чи є у Вас щось від репера ;)
Nice Gothic Girl
27.08.2008, 20:44
Looser даёт просраццо в давно забытой богом и разумом теме...
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008