Показати повну версію : "Лесная братва"
LanceloT
27.06.2006, 16:15
Ото мультик! Як би ще й українською...
беремо скріпти, сідаємо з пляшкою пива - і за тривалий період часу перекладаю.
а озвучка і потім прилаштування звукових файлів - то вже на совісті технічного персоналу. в принципі, ідея реальна.
і ще одне - а я від мультика більшого сподівалася. не вельми сподобалося.
Olha Klipkova
27.06.2006, 16:43
а я від мультика більшого сподівалася. не вельми сподобалося.
Те ж саме враження. Не зачепив. Так, середнячок.
LanceloT
27.06.2006, 17:17
Те ж саме враження. Не зачепив. Так, середнячок.
А який зачепив? Цікаво ж!
Моя особиста думка - мульт вийшов менш цікавішим і смішнішим за тих самих Шрека і Мадагаскар. :bu:
Дивився і качав з меншим запалом аніж того ж другого Шрека чи Мадагаскар. Просто не вразив мене єнот-"супергерой". :(
LanceloT
27.06.2006, 19:03
Моя особиста думка - мульт вийшов менш цікавішим і смішнішим за тих самих Шрека і Мадагаскар. :bu:
Дивився і качав з меншим запалом аніж того ж другого Шрека чи Мадагаскар. Просто не вразив мене єнот-"супергерой". :(
Звісно, це не Мадагаскар. Але щось в ньому є!
Звісно, це не Мадагаскар. Але щось в ньому є!
Особисто мені мультики Дрімворкс подобались через їх особливість. Дуже балакучий осел, лев, котрий не полює на тварин. Це було дуже цікаво і смішно. В цьому ж мульті я такого не знайшов...
LanceloT
29.06.2006, 14:22
Тобто, не сподобалась позиція "того перекоти-поля", що він "плює на тварин ?
LanceloT
30.06.2006, 14:03
А як що до цитати :
Ми їмо щоб жити, а люди живуть щоб їсти!
...
Olha Klipkova
30.06.2006, 14:23
А який зачепив? Цікаво ж!
Ну, ті ж Шрек та Мадагаскар були кращі. Або Льодяникові періоди. Тобто такі, що їх хочеться переглянути ще раз. А цей - не хочеться.
я ще корпорацію монстрів дуже люблю!!!!
acid drinker
30.06.2006, 19:30
блін, а яка кльова помилка - льодяниковий період))) одразу захотілося цукерок. багато. і багато мультиків. от тільки лісова братія - то таки не цукерочка...
LanceloT
01.07.2006, 16:13
То що "Лєсная" категорично "не пшіла"?
Olha Klipkova
01.07.2006, 17:59
блін, а яка кльова помилка - льодяниковий період))) одразу захотілося цукерок. багато. і багато мультиків. от тільки лісова братія - то таки не цукерочка...
А я сама б навіть не помітила :victory:
Моя особиста думка - мульт вийшов менш цікавішим і смішнішим за тих самих Шрека і Мадагаскар.
Дивився і качав з меншим запалом аніж того ж другого Шрека чи Мадагаскар. Просто не вразив мене єнот-"супергерой".
Пітримую.Мені вже більше сподобалась білка, ніж єнот.
Хорошо что я его не качал и даже не видел=)
Не буду тратить времени зря.
головна помилка була дійсно в тому що в цьму фільмі нема чогось такого щоб привернуло увагу! якби в цьому мульті було щось схоже на білку в ICE AGE яка б всіх розважала, всім би фільм сподобався! :D
LanceloT
07.07.2006, 12:14
Тобто, я зрозумів що вам потрібно ляльку для вашого невдоволеного самолюбства "сміху".
І нічого позитивного?
позетивне тоже круто, але зараз моло хто дивиться прості добрі старі мульти, шас всі "чіста паржать" хочуть!
LanceloT
28.07.2008, 20:10
до Itanium
Наприклад можна пару старих добрих мультів
Загублена дитина
29.07.2008, 14:02
я ще корпорацію монстрів дуже люблю!!!!
я теж =) дуже класний мульт.
і Немо-немо-немо!!!!
а щодо "Лісної братви", то "Сезон охоти" - і то краще. і куди там - до Шрека... =/
"Лєсная братва" класичний штампований американський мульт, яких є настільки багато, що інколи аж верне.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008