КПК

Показати повну версію : "Відкрита ніч"

Gray
27.06.2006, 23:16
Здається, не бачив тут цієї теми, а тому напишу (точніше вставлю копі-пейстом, бо набирати в падло :) ):

Нам сказали, що українського кіно немає.
Ми не повірили і зробили кінофестиваль "Відкрита ніч".

Цього року фестиваль "Відкрита ніч - дубль 10" відбудеться в ніч з 24 на 25 червня. Окрім традиційного місця проведення – Андріївського узвозу, фестивальна програма одночасно демонструватиметься на Першому національному телеканалі.

Трансляцію фільмів фестивальної програми супроводжуватиме інтерактивне телевізійне голосування для виявлення глядацьких симпатій, також телеглядачі матимуть змогу побачити інтерв’ю з режисерами-конкрусантами.

"Відкрита ніч" має ще одне нововведення – цього року в неї відкрився свій сайт, який можна знайти за адресою www.opennight.kiev.ua.

Учасники, які хочуть показати свої фільми прихильникам кіна на фестивальному майданчику і решті України в прямому ефірі, повинні заповнити Анкету учасника і укласти з НТКУ відповідні угоди, зміст яких можна знайти на юридичній сторінці сайту "Відкритої ночі".

Оформлення юридичних взаємин з Національною телекомпанією України вимагає певного часу, тому учасникам цьогорічного фестивалю необхідно вкластися в терміни збору фільмів, який триватиме один місяць: від 10 травня до 12 червня 2006 р.

Після 12 червня заявки і фільми розглядатися не будуть – почнеться підготовка до нічного телемарафону та оформлення прокатних посвідчень, без яких демонстрація стрічок в ефірі неможлива.

Анкети учасників разом з необхідною документацією можна знайти на сторінці "АНКЕТА" сайту "Відкритої ночі", а також в київському Домі кіна (кімната # 94).

http://www.kinokolo.ua/news/2312/

Відкрита ніч”: вперше on-ine (http://www.1tv.com.ua/about/press/0605311246/) або тут (http://telekritika.kiev.ua/articles/128/0/7346/v_nich_z_24_na_25_chervnja_vidbudetsja_festival_na cionalnogo_kino_%E2%80%9Evidkrita_nich/)

Офіційна сторінка. (http://www.opennight.kiev.ua/)

Але його перенесли на 1-2 липня і 90% що я зі знайомими анімешниками таки дую туди :) Чого і вам раджу.

acid drinker
28.06.2006, 00:21
млііііін... я тільки шо - ну буквально три години тому - дістала запрошення на купальську інсталяцію, шо буде - ну прикиньте - з 1 на 2 липня.... тепер вже не знаю, сплавляти їх кому і всю ніч кіно думати, шо ж наші там зараз бісяться біля вогнища, чи таки йти і всю купальську ніч думати, шо пропускаю офігенну ніч кіно... аааааааа....

Оса
29.06.2006, 06:52
От, до речі, саме зараз дивлюся ретроспективу, і дивитимусь пряму трансляцію, доки очі не повилазять!
Але.
Дивлюся, дивлюся, вже третій день вилупляюся у телевізор, і все те саме...Сіре, нецікаве, одноманітне...Тільки анімація радує: вона найбільш самобутня - в нас взагалі анимація завжди була на висоті, а як же - такі імена, як Черкаський, Сивокінь, таки чогось варті. І ще одни фільм-короткометражка сподобався - "Видовища", але й він недотягнутий.
Дивлюся стрічку там де здоровенну земну кулю вертіли...Як там...А во: "Невелика мандрівка на велиуій каруселі" чм якось там ще...Довго, затягнуто...Думаю, який то початківець знімав? Аж гульк - а то ІЛЛЄНКО!!! Матінко рідна! Та чого ж може такий педагог навчити, як сам не вміє!? Та він тільки своїх учнів під себе стриже, й вони усі отак-о знімають, і виходить усе однаковісіньке... Навіть "Банка", що шведам сподобалася... Яке ж кіно у нас буде тепер?...
От спецом дивитимусь "Відкриту ніч", очі сірниками підпираючи, може хоч щось нове, свіже побачу... А так - жах...

LanceloT
29.06.2006, 14:38
"Блін" і ніхто раніше не сказав!!!!!!!!!!!!!!?????????????
"Обидна..слушай"... :(

Прім ти про це знав?

Prim
29.06.2006, 15:48
Так, Прім про цей фестиваль знав...

LanceloT
29.06.2006, 18:19
Так, Прім про цей фестиваль знав...

ШКОДА ЩО НЕ ПОВІДОМИВ ШВИДШЕ! Цікавож...

Prim
29.06.2006, 18:27
Чомусь мені так здається (думаю, що у підсвідомості є причини), що чогось вартісного там не буде.
Як завжди буде "поетичне", "веселе", "захоплююче", українське "кіно".

Оса
30.06.2006, 07:15
Сьогодні дивилася ще одну ретроспективу. Напрочуд вдала підбірка вийшла! Анімація, як завжди, на висоті. Крім того, дуже сподобалися дві стрічки "Прикордоння", та "Кіноманія" - фільм про зйомки фільму на селі.. А от "Бойня" - дебют Томенка, - ніяка. Хотів показати жах худоби, що йде під душ, а звідти - під струм...Не показав. Хотів показати жах людини, що не наважується забити коня - в актора на обличчі конвульсії, і ніякого єфекту..."Кіна нема", у даному випадку.
Чекаю, чи покажуть щось з дебютів Саніна.