Показати повну версію : Феномен ЕМІРА КУСТУРІЦИ
В чому магія кіно Еміра Кустуріци? Хто він - геній чи просто дивак?
Ваші враження од побаченого та почутого (зокрема саунду Бреговіча та No Smoking Orchestra)?
поїхали!
Фільми Кустуріци беруть своєю душевністю. От і весь феномен. Він і не дивак і не геній.
Просто дуже добре робить свою роботу + Бреговіч йому дуже добре допомагає у цьому. Бреговіч - то окрема тема...
Князь R.
10.07.2006, 00:13
Вони ж з Бреговичем, здається, посварились і музику він вже не пише для фільмів Кустуріци.
Геній-не-геній, але унікально особистість точно!
Mercenary
26.07.2006, 18:26
Фільми Кустуріци беруть своєю душевністю.
Згода.
Він і не дивак і не геній.
Не можу погодитись з ідеєю визначати геніїв серед сучасників. Це не наша справа, шановні! Час визначить.
Те, що він - блискучий майстер, сумнівів не викликає?
Мене, наприклад, чіпляє...
Aureliano
27.07.2006, 09:18
Признаться мне творчество Кустурицы не слишком нравится, все же его фильмы на любителя. Но то что Кустурица вовсе не рядовой режиссер, а человек со своим подходом к кинематографу, как к некоему оптимистическому жизнеутверждающему действу - в этом сомневаться не приходится. Говорить о серьезных и порою таких страшных предметах, как война, в шутливо-буффонадных тонах ему несомненно удается. Но все же пожалуй в фильмах черезчур уж много опереты и цыганщины...
Stroberynka
13.08.2006, 11:20
Фільми, що заставляють пригадувати наскільки життя дивовижне і барвисте! Наскільки важливим є кожен окремий момент, фрагмент чи порух, як нагадування, що дійсно цінним є "тут і зараз", а будні будемо святкувати у процесі - для мене це Кустуріца.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008