Показати повну версію : Новий розділ - ласкаво просимо
Ну що, шановний літфорумський загал? помітили появу нового розділу?
яке ставлення? треба чи не треба? писати будете? (тут потрібен грізний смайлик з кошлатими насупленими бровами)
і як вам новий розділ? ;)
ласкаво просимо до створення тем, обговорень, диспутів, дискусій, суперечок (інтелігентних), перемовин, домовин та всього такого....
також нумо ділитися посиланнями на корисні електронні джерела науково-популярної та довідкової літератури, та й паперовими виданнями, що допомагають довідуватися щось нове:)
в голові скаче веселий лозунг - освіту в маси!!!!
з канікулами всіх!!!!
:thank_you
Єто нада би тойво... обдумать! Без поллітри не поймьош... :p
вина? лікерчику?
от я трохи ще попрацюю, (над основною роботою, поперекладаю трохи ;) ) а тоді тему одну-другу створю, може тоді легше буде оцінити:)
вина? лікерчику?
И того, и другого! И если можно - без хлеба... :D
так, після обговорення алкогольних пристрастей може висловимо таки власне враження про розділ? :p
Я вже ризикнула почати темку юридичного змісту...А чі правильно, чи там де треба?...Якщо не там і не правильно, то можна пересадити її туди, де вона доречніша... Добре було б, якби не тільки я тим цікавалася, якщо в кого теж є чим поділитися...
все гарно, правильно і доречно.
теж сподіваюся, буде кому взяти участь в обговоренні юридичних питань.
так що Оса, твій ризик себе виправдав... і ми з тобою випємо шампанського....
:mad: ну знов в цій темі на алкоголь звернули :nono:
розділ хороший! особливо мені сподобались кулінарні рецепти!
Що ж це таке пьють і пьють, тай ще й бєз хлєба
:)
LanceloT
28.08.2006, 15:59
Ха! А про що ця тема?
тра було писати про нову тему... а народ розслабився... сам бачив кого на що тягнуло.
а якщо коротко, то, щоб вгору не заглядати :p
Ну що, шановний літфорумський загал? помітили появу нового розділу?
яке ставлення? треба чи не треба? писати будете? і як вам новий розділ?
ласкаво просимо до створення тем, обговорень, диспутів, дискусій, суперечок (інтелігентних), перемовин, домовин та всього такого....
також нумо ділитися посиланнями на корисні електронні джерела науково-популярної та довідкової літератури, та й паперовими виданнями, що допомагають довідуватися щось нове
Constructor
08.05.2007, 22:04
Що за тема, друзі?
На експертному ресурсі "Всеукраїнська експертна мережа" є цікава експертна бібліотека - теми різноманітні, такі як Географія, Історія, Культура, Медицина, Наука, Освіта, Політика і суспільство, Поезія, Право, Психологія тощо...
Адреса - http://www.experts.in.ua/baza/doc/index.php
Нічого з експертизи цінності літератури чи мистецтва не знайшла
А в бібліотеці результатів експертизи і не можна знайти...
Результати експертизи видаються, як доповідь, поправки до закону, тощо...
В цій бібліотеці цікава наукова література
Було вже подумала, що погано дивилась...
Але ні.
Нічого цікавого там НЕМА.
Посередній сайтик із посередньою тематикою, так, якийсь донецький... то що від нього хотіти? форум - страшидло, та й взагалі....До чого там експетрна бібліотека?
А що, власне, обговорюємо?
Зайшла на той г... сайт - це що, тема для роздумів?
То свої враження я вже висловила.
marianna
27.05.2007, 18:53
Шановні любителі мови і літератури !
Нарешті я зареєструвалася до вашого форуму і користуюся можливістю щоб спитати про щось мовознавче.
Чи не знаєте ви де можна знайти інформацію про психолінгвістику ?
хм, я сама нею цікавлюся...
але таких от ресурсів з чітким психолінгвістичним забарвленням наразі назвати не можу.
буду шукати.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008