КПК

Показати повну версію : Волшебник Земноморья

Vivisektor
21.07.2006, 12:27
От, як маленький довісочок до поданрунка дружині на день варення купив вчора дівідюк. Вона від усіляких фентезі-афігентезі тащиться...
Хтось бачив цього звіра? Що воно за одне, чи варте уваги? Від прототипу легуінівського далеко відійшло? Як сюжет, відеоряд тощо? Поділіться враженнями, плз.

Liet
21.07.2006, 13:20
Бачив. І крім цього читав книгу. Якщо і твоя дружина читала книгу, то її скоріш за все образить така екранізація, бо режисер переврав цю історію набагато більше ніж Джексон переврав історію Володаря Перснів. 80% фільму - це АБСОЛЮТНО інша істрорія... :mad: :bu:

Vivisektor
21.07.2006, 13:54
А якщо не читала? Якщо розглядати фільм, як твір самодостатній - він вартий уваги?

Liet
21.07.2006, 14:58
А якщо не читала? Якщо розглядати фільм, як твір самодостатній - він вартий уваги?
Якщо розглядати як взагалі окрему історію - фільм доволі цікавий. Доволі красива графіка незважаючи на те, що на фільм було виділено порівняно невелику суму грошей. Доволі красиві пейзажі. Цікавий сюжет. Якщо розглядати як окреме творіння - подивитись не просто варто. Необхідно...

ЗІ.
Особисто мені фільм не сподобався тільки тому, що дуже перекручена історія Геда....

Vivisektor
21.07.2006, 15:06
Що ж, дякую за відгук. Якщо так, як Ви кажете - значить недарма купував. :) Книги я вже майже не пам"ятаю, дружина взагалі не читала... Та й взагалі - ми зазвичай сприймаємо кіно як окремі твори, тож при невідповідності оригіналу не дуже й переймаємось. :)
Ще раз дякую за інформацію. :) Біжу п"янствувати і дивитись. Подивлюсь, просплюсь і поділюсь своїми враженнями. :)

Оксі
21.07.2006, 20:25
Читала всі 4 книги до перегляду фільму.Історія Геда справді перекручена, але мені...сподобалось! Це, мабуть, єдиний випадок, коли мене зміг захопити перероблений сюжет.

Vivisektor
25.07.2006, 11:07
Я вам по-доброму заздрю...
НМСД, жахливий фільм... Чому - то розмова окрема. але він настільки ніякий, що навіть говорити про те не хочеться. :(