Показати повну версію : Весело и вкусно, Макдональдс!
RockerША
26.08.2006, 20:57
Чи то справді так...? Гадаю, що наша нація стала гладшою після того, як ця мережа ресторанів швидкого харчування оселилась у нашій країні. Читала нещодавно про чоловіка, який був здоровий, не було нічого зайвого на жодній частині тіла. Дядько - амереканець. Завжди правильно харчувався. Але він одного разу добровільно погодився 30 днів їсти лише у Макдональдсі. Через 30 діб його обстежили, знайшли купу болячок, підвищення холостерину у крові, не кажучи вже про те, що дядбко ЗНАЧНО погладшав. Можливо, й потрібні такі ресторани. Але фігура... Дивлюсь на амереканців, на тих що хоч кілька разів у місяць там харчуються... розносить тільки так. Я свою думку виказала, чекаю ваших думок з приводу цього всесвітнього кухаря.
X_EMO_I'mOFucknK
02.09.2006, 15:11
Хочу їстиииииииииииииии!
Проблема не в макдональдсі...
Проблема в самих гамбургерах. Хліб, майонез, кетчуп, жирне оброблене м`ясо - це надзвичайно погано для організму.
Але в Америці це найдешевша їжа. Парадокс, але салат тут коштує значно дороще. Але ціна цього всього - здоров`я.
Так що треба думати, шо їсти
Князь R.
19.09.2006, 02:50
нещодавно чув як знайомі сварилися і один мовив таке прокляття:
"чтоб ты свою свадьбу в макдональдсе праздновал!"
Найкоротший американський анекдот: "Макдональдс - теж ресторан" (М.Задорнов)
Хм, денег нет и мыслей нет, только макдональдз работает, вот и все, не много забегаловок роботают круглосуточно, а когда в часиков 5 хочется есть, то лучше не придумать)
А вообще, как то раз наблюдал картину, как люди за соседним столиком сидели и снимали через зеркало парня который ел бигмак, но видили бы вы этого парня, это полный ужоссс, сто подбородков, стульчик в пяти метрах от стола чтобы его пузо поместилось, не говоря про руки которые дотягиваются только до головы и то ч трудом.
Найкоротший американський анекдот: "Макдональдс - теж ресторан" (М.Задорнов)
ще один жарт (чи може чиста правда): "Макдональдс - весело и язва!" :)
А як смішно чути від американських таваріщей постійні нарікання на дональдс, а потім бачити, як вони жеруть ті ж гамбургери, які щойно при розмові були для них йадам.
~Pick@chu!!!
06.10.2006, 10:23
обожнюю біг тейсті )
AnimeCrainaMF
06.10.2006, 12:02
ненавижу макдональдз и почти презираю всех, кто в нем находится регулярно
А я от тільки-но звідти повернулася. :p Та, розумію я, що це жахливо, що це шкідливо, але іноді просто дуже хочеться сісти з найближчим другом за столик на вулиці та й поговорити по душах за гамбургером та морозивом ріжок! :D на жаль, таке трапляється дуже рідко (зустріч з другом), і на щастя, таке трапляється рідко (відвідування McD-ds) :aga:
acid drinker
06.10.2006, 23:42
тю... стільки місць гарних є...
от мою душу покорила пузата хата на подолі. вона шалено естетична і готують там непогано;)
тю... стільки місць гарних є...
от мою душу покорила пузата хата на подолі. вона шалено естетична і готують там непогано;)
Та звичайно, особливо, якщо вона прямо під стінами рідної Могилняки :victory: , але імхо mcdonalds - найуніверсальніше "рестшвидкхарч" для посиденьок з друзями :aga:
Авітенцій
07.10.2006, 22:51
Власники "ПУзатої хати" молодці: по Києву вже три чи чотири.
Нещодавно, був на 750Львів і там теж є "Пузата хата". Чудова альтернатива закордонним fastfood*ам.
син миколи
08.10.2006, 13:47
я б несказав шо в макдональдсі наїсися....
гамбургери, і інші булки там такі маааааленькі..
інша річ миска борща, і пару десятків вареників, зі сметанкою і шкварками(голосно ковтаю слюню, і чую як відзивається шлунок)
Нажаль там де я зара перебуваю пузатої хати, ані іншої забігайлівки на її кшталт не існує, тому приходиться готувати самому, а при таких розкладах корисніше вже їсти в макдональдсі, та я не здаюся, і час від часу хожу в КФСі, або просто в їдальні на універі(дешево і сердито).
і так минає день за днем, минає день за днем, і ось уже сьогодні середа
(В.В., якщо не помиляюсь)
Близько року тому (може два) хворі шлунками американи подали позов до суду на макдональдс. Після чого, керівництво макдональдсу прийняло рішення використовувати лише якісні жири :yahoo:
Як вважаєте, за рік-два таке рішення встигло втілитися в Україні? :cool:
син миколи
08.10.2006, 16:23
Близько року тому (може два) хворі шлунками американи подали позов до суду на макдональдс. Після чого, керівництво макдональдсу прийняло рішення використовувати лише якісні жири :yahoo: Як вважаєте, за рік-два таке рішення встигло втілитися в Україні? :cool:
мабуть це риторичне питання? :confused: :)
інша річ миска борща, і пару десятків вареників, зі сметанкою і шкварками
мене тут аж скрутило.... слюна лудь не забризькала монітор!..
Ех, як я скучив за нашою їжею...
А ще - шматок сала, свіжий хрсонський помідор і кусень чорного теплого українського хліба...
От би тут шось таке знайти
Куди там їхнім макдональдсам...
ЗІ, Син Миколи, а ти де навчаєшся?
син миколи
08.10.2006, 21:08
та не далеко: Люблін, KUL
От би тут шось таке знайти
зі слів видно, шо теж десь на чужині?
мабуть це риторичне питання? :confused: :)
Чому риторичне? Сам раз практичне :D Щоразу, проходячи біля такого закладу і нюхаючи не вельми прекрасні запахи, я думаю над тим коли ж нарешті це доленосне рішення досягне наших теренів :p
син миколи
08.10.2006, 23:07
Чому риторичне? Сам раз практичне :D Щоразу, проходячи біля такого закладу і нюхаючи не вельми прекрасні запахи, я думаю над тим коли ж нарешті це доленосне рішення досягне наших теренів :p
ну що ж, нам лишається лише надіятись :p ,
я думаю над тим коли ж нарешті це доленосне рішення досягне наших теренів
а ніколи і не дійде... Бо наші люди не хвилюються за своє здоров`я...
зі слів видно, шо теж десь на чужині?
так.
син миколи
08.10.2006, 23:50
а тоді де?
якщо не секрет?
Каліфорнія.
І тут цього фастфуду дофігіща...
Але добре, що є де і салат з нормальним стейком з`їсти.
Але Я ХОЧУ САЛА!
син миколи
09.10.2006, 08:40
може тобі почтою передати? :aga:
тільки от не знаю кіко часу вона доходитиме, і чи прикордонники та поштарі по дорозі не зїдять :p
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008