КПК

Показати повну версію : Весело и вкусно, Макдональдс!

RockerША
26.08.2006, 20:57
Чи то справді так...? Гадаю, що наша нація стала гладшою після того, як ця мережа ресторанів швидкого харчування оселилась у нашій країні. Читала нещодавно про чоловіка, який був здоровий, не було нічого зайвого на жодній частині тіла. Дядько - амереканець. Завжди правильно харчувався. Але він одного разу добровільно погодився 30 днів їсти лише у Макдональдсі. Через 30 діб його обстежили, знайшли купу болячок, підвищення холостерину у крові, не кажучи вже про те, що дядбко ЗНАЧНО погладшав. Можливо, й потрібні такі ресторани. Але фігура... Дивлюсь на амереканців, на тих що хоч кілька разів у місяць там харчуються... розносить тільки так. Я свою думку виказала, чекаю ваших думок з приводу цього всесвітнього кухаря.

X_EMO_I'mOFucknK
02.09.2006, 15:11
Хочу їстиииииииииииииии!

Prim
02.09.2006, 23:23
Проблема не в макдональдсі...
Проблема в самих гамбургерах. Хліб, майонез, кетчуп, жирне оброблене м`ясо - це надзвичайно погано для організму.
Але в Америці це найдешевша їжа. Парадокс, але салат тут коштує значно дороще. Але ціна цього всього - здоров`я.
Так що треба думати, шо їсти

Князь R.
19.09.2006, 02:50
нещодавно чув як знайомі сварилися і один мовив таке прокляття:
"чтоб ты свою свадьбу в макдональдсе праздновал!"

Рабат
29.09.2006, 19:39
Найкоротший американський анекдот: "Макдональдс - теж ресторан" (М.Задорнов)

Baltis
30.09.2006, 11:43
Хм, денег нет и мыслей нет, только макдональдз работает, вот и все, не много забегаловок роботают круглосуточно, а когда в часиков 5 хочется есть, то лучше не придумать)
А вообще, как то раз наблюдал картину, как люди за соседним столиком сидели и снимали через зеркало парня который ел бигмак, но видили бы вы этого парня, это полный ужоссс, сто подбородков, стульчик в пяти метрах от стола чтобы его пузо поместилось, не говоря про руки которые дотягиваются только до головы и то ч трудом.

robie
05.10.2006, 21:54
Найкоротший американський анекдот: "Макдональдс - теж ресторан" (М.Задорнов)

ще один жарт (чи може чиста правда): "Макдональдс - весело и язва!" :)

Prim
06.10.2006, 05:36
А як смішно чути від американських таваріщей постійні нарікання на дональдс, а потім бачити, як вони жеруть ті ж гамбургери, які щойно при розмові були для них йадам.

~Pick@chu!!!
06.10.2006, 10:23
обожнюю біг тейсті )

AnimeCrainaMF
06.10.2006, 12:02
ненавижу макдональдз и почти презираю всех, кто в нем находится регулярно

Helen
06.10.2006, 22:54
А я от тільки-но звідти повернулася. :p Та, розумію я, що це жахливо, що це шкідливо, але іноді просто дуже хочеться сісти з найближчим другом за столик на вулиці та й поговорити по душах за гамбургером та морозивом ріжок! :D на жаль, таке трапляється дуже рідко (зустріч з другом), і на щастя, таке трапляється рідко (відвідування McD-ds) :aga:

acid drinker
06.10.2006, 23:42
тю... стільки місць гарних є...
от мою душу покорила пузата хата на подолі. вона шалено естетична і готують там непогано;)

Helen
07.10.2006, 16:55
тю... стільки місць гарних є...
от мою душу покорила пузата хата на подолі. вона шалено естетична і готують там непогано;)
Та звичайно, особливо, якщо вона прямо під стінами рідної Могилняки :victory: , але імхо mcdonalds - найуніверсальніше "рестшвидкхарч" для посиденьок з друзями :aga:

Авітенцій
07.10.2006, 22:51
Власники "ПУзатої хати" молодці: по Києву вже три чи чотири.
Нещодавно, був на 750Львів і там теж є "Пузата хата". Чудова альтернатива закордонним fastfood*ам.

син миколи
08.10.2006, 13:47
я б несказав шо в макдональдсі наїсися....
гамбургери, і інші булки там такі маааааленькі..
інша річ миска борща, і пару десятків вареників, зі сметанкою і шкварками(голосно ковтаю слюню, і чую як відзивається шлунок)
Нажаль там де я зара перебуваю пузатої хати, ані іншої забігайлівки на її кшталт не існує, тому приходиться готувати самому, а при таких розкладах корисніше вже їсти в макдональдсі, та я не здаюся, і час від часу хожу в КФСі, або просто в їдальні на універі(дешево і сердито).
і так минає день за днем, минає день за днем, і ось уже сьогодні середа
(В.В., якщо не помиляюсь)

Рабат
08.10.2006, 15:24
Близько року тому (може два) хворі шлунками американи подали позов до суду на макдональдс. Після чого, керівництво макдональдсу прийняло рішення використовувати лише якісні жири :yahoo:

Як вважаєте, за рік-два таке рішення встигло втілитися в Україні? :cool:

син миколи
08.10.2006, 16:23
Близько року тому (може два) хворі шлунками американи подали позов до суду на макдональдс. Після чого, керівництво макдональдсу прийняло рішення використовувати лише якісні жири :yahoo: Як вважаєте, за рік-два таке рішення встигло втілитися в Україні? :cool:

мабуть це риторичне питання? :confused: :)

Prim
08.10.2006, 17:53
інша річ миска борща, і пару десятків вареників, зі сметанкою і шкварками
мене тут аж скрутило.... слюна лудь не забризькала монітор!..
Ех, як я скучив за нашою їжею...
А ще - шматок сала, свіжий хрсонський помідор і кусень чорного теплого українського хліба...
От би тут шось таке знайти
Куди там їхнім макдональдсам...
ЗІ, Син Миколи, а ти де навчаєшся?

син миколи
08.10.2006, 21:08
та не далеко: Люблін, KUL

От би тут шось таке знайти

зі слів видно, шо теж десь на чужині?

Рабат
08.10.2006, 22:58
мабуть це риторичне питання? :confused: :)
Чому риторичне? Сам раз практичне :D Щоразу, проходячи біля такого закладу і нюхаючи не вельми прекрасні запахи, я думаю над тим коли ж нарешті це доленосне рішення досягне наших теренів :p

син миколи
08.10.2006, 23:07
Чому риторичне? Сам раз практичне :D Щоразу, проходячи біля такого закладу і нюхаючи не вельми прекрасні запахи, я думаю над тим коли ж нарешті це доленосне рішення досягне наших теренів :p

ну що ж, нам лишається лише надіятись :p ,

Prim
08.10.2006, 23:46
я думаю над тим коли ж нарешті це доленосне рішення досягне наших теренів
а ніколи і не дійде... Бо наші люди не хвилюються за своє здоров`я...
зі слів видно, шо теж десь на чужині?
так.

син миколи
08.10.2006, 23:50
а тоді де?

якщо не секрет?

Prim
09.10.2006, 01:27
Каліфорнія.
І тут цього фастфуду дофігіща...
Але добре, що є де і салат з нормальним стейком з`їсти.
Але Я ХОЧУ САЛА!

син миколи
09.10.2006, 08:40
може тобі почтою передати? :aga:

тільки от не знаю кіко часу вона доходитиме, і чи прикордонники та поштарі по дорозі не зїдять :p