Показати повну версію : Лариса Денисенко
Абсолютно сприймаю (саме так - сприймаю, бо "подобається-не подобається" емоційне трактування, а тут відчуття саме ТВОГО ВЛАСНОГО) творчість Лариси Денисенко. Нажаль ще не читав новий роман "Танці в масках".
Обговорити пропоную її творчість, бо інколи її ім"я спливає в абсолютно не властивому для неї ні за формою ні за стилем (як на мене) жанрі. Ось приклад: http://artvertep.dp.ua/news/926.html
Поспішаю повідомити, що "Танці в масках" Лариси Денисенко вийшла друком. Придбати її можна у "Книгарні видавців" (кнайп-клуб "Купідон", Київ, вул. Пушкінська, 1-3/5, на розі з Прорізною), а після 1 вересня в книжкових магазинах "Знання", "Сяйво" та "Наукова думка".
Ням-ням (облизуючись) - піду-но я днями до Книгарні видавців :victory:
Mercenary
01.09.2006, 11:19
Лариса Денисенко - обдарований письменник; треба купити нову книжку. Я хочу зробити це у Львові на форумі, тому прошу повідомити назву видавництва.
стронґовський
01.09.2006, 11:29
"Танці в Масках" прочитав і лишився страшенно задоволеним. Вона вміє і любить не тільки писати, але й читача.
Лариса Денисенко - обдарований письменник; треба купити нову книжку. Я хочу зробити це у Львові на форумі, тому прошу повідомити назву видавництва.
Нора-Друк :)
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008