Показати повну версію : Арія... :-P
Тут дехто назвав цю групу попсовою, але при цьому схоже, що думка була сформульована з пісень на кшталт "Я свободен" та "Осколок льда".
От, будемо виправляти положення ;)
Тексти одних з моїх найулюбленіших пісень. Я деякі рядки,від яким мене пруть заодно підкреслював... :rolleyes:
Рабство иллюзий
В краю древних предков я рос чужаком
И не чтил ни святых ни чертей
Я шел против ветра я шел напролом
В мир нездешних и вольных людей
Но я не был никогда рабом иллюзий
Здесь молятся Богу и Сатане
Без хозяина трудно прожить
И каждый построил себе по тюрьме
Веря в правильность собственной лжи
припев:
Здесь на вершине рядом со мной
В небе кружат три белых орла
Гордость - им имя
Дух и Покой
А за ними
Ни Зла ни Добра
Стой на вершине рядом со мной
Там где кружат три белых орла
Гордость - им имя
Дух и Покой
А за ними лишь высь
Лишь холодная высь
Ни Добра ни Зла
Меня проклинали
Смеялись в лицо
А старухи плевали мне в след
Друзья награждали
Терновым венцом
И пророчили множество бед
Но даже в час смерти
Не стану другим
И никто не поставит мне крест
Я буду свободным
Но трижды чужим
Для пустых и холодных небес
Я не стану никогда рабом иллюзий
Я не стану никогда рабом иллюзий
Игра с огнем
Грянул хор, и качнулся храм
Смерть пришла за мной в пять часов утра
Боль рванула грудь, сразу стал свободен я
Лица шлюх из миланских лож
Лица старых дев сводит злобы дрожь
Им бы плоть мою растерзать средь бела дня
Я был им как в горле кость
Я видел их всех насквозь
Я злостью платил за злость
Эй! Я для них злодей
Знающий секрет
Низменных страстей
Нищих и царей
Я был скрипачом
Мой талант - мой грех
Жизнью и смычком
Я играл с огнем
Нет клейма на душе моей
Кроме Господа я не знал царей
Но на скрипке мне выжег мастер тайный знак
И змеей пущен черный слух
Что смычком моим правит адский дух
А мой лучший друг - Гений Тьмы, сам Сатана!
Он был мне как в горле кость
Он в сердце будил лишь злость
Он стоил кровавых слез
Эй! Я для них злодей
Знающий секрет
Низменных страстей
Нищих и царей
Я был скрипачом
Мой талант - мой грех
Дьявол ни при чем
Я играл с огнем!
Эй, скрипач!
Ты горяч
Как всегда строптив
Ты не прав
Ты как раб
Мой играл мотив
Ты не хочешь знать, что гений - это я!
Ты же мой футляр, ты - платье для меня...
Скрипач!
Пой и плач
И хвались с игрой
Все равно
Мертв ты давно
Что нам род людской?
Им бы пить и жрать в три горла день и ночь
Будь ты трижды гений, им нельзя помочь
Но спустись на дно
Пряча в струнах смех
Сделай звук вином
Сокруши мой трон
Адским скрипачом
Станешь без помех
Мы тебя поймем
Там играй с огнем!
Искушение
Закрой глаза, каснись меня,
Ты пахнеш соблазном и медом.
Исчезнет грязь осколков дня,
Ударит в гонг природа.
Крадется ночь, как черный зверь,
Вибрирует в лунном свечении.
Скребется в дверь, стучит в окно
Ей холодно одной, холодно одной.
Лаская ночь, коснись меня.
Имя тебе - Искушение
Дай мне больше чем просто любовь,
Дай мне больше чем страшно,
Проходит словно боль.
Я сгорю в огне, сгорю в тебе, пускай.
Я могу стать пеплом, но...
Ты знаешь все, что надо знать,
Я знаю чуть больше, чем надо.
За мной иди в тот древний край,
Что был библейским садом.
Забудь о тех кто говорит,
Что дух твой разврат и паденье,
Пускай твой смех в ночи звучит,
И спелый плод горит, дьявольски горит.
Лаская ночь, коснись меня.
Имя тебе - Искушение.
Дай мне больше чем просто любовь,
Дай мне больше чем страшно,
Проходит словно боль.
Я сгорю в огне, сгорю в тебе, пускай.
Я могу стать пеплом, лишь познав твой рай, рай, рай
Ну, таких пісень у них вистачає... Ще шматок з однієї в мене в підписі. :P
:D :D :D
Думаєш, переконав?
Це, по-твоєму, гарні тексти? Примітивні. Може, з гарною музикою такі зійшли б, але...
Так, музика - попсова пародія на рок, як і гурт загалом.
Тоді назви приклад "гарних пісень". ;)
І чим тобі музика не до вподоби? Звичайнісінький хеві без особливостей та ще й по твердженнями багатьох знавців багато рифів було сперто у Айрон Мейден.
Вони БРИДКІ.
Гарних пісень - безліч. Ти ж знєш моїх улюбленців. Їхні пісні - гарні пісні.
Але без тих ідей, які були б мені близькі. Тобі - можливо. Мені - ні. Пісня може бути тричі гарно написаною, але окрім захоплення власне самими рядками нічого не викликає. А можна написати простенький текст, який буде уособлювати якусь ідею.
Якщо повернутись до "Гри з вогнем": ти слухаєш музику "скрипалів", які ще не розчарувалися в суспільстві - вони ще намагаються щось довести. Метал - музика тих, хто "спустився на дно" (читай "в пекло"). Ну і далі передостанній рядок... ;)
багато рифів було сперто у Айрон Мейден
є такі поп-панки, Sum 41
хлопці зібралися і вирішили стати відомими. для цього вони почали робити все як монстри поп-панк сцени, Blink 182: вони писали подібні пісні, аналогічно одягалися, вели себе на публіці, врешті-решт глянь на назви. пройшло трохи часу, Sum 41 стали ледь не відомішими від Blink'ів. тепер, коли у них є можливість робити те, що їм подобається, в творчості вони зробили акцент на хеві.
жалкую, що свого часу Ария не зробила кроку вперед
не люблю =)
Prophet
Вони БРИДКІ.
Гарних пісень - безліч. Ти ж знєш моїх улюбленців. Їхні пісні - гарні пісні.
Ну-ну, це вже нагадує фразу "есть твоё мнение, а есть моё- правильное."
Для кожного своя музика найкраща, адже те, що ти слухаєш, також не всім подобається:)
Що стосується теми, деякі пісні ("Бесы", наприклад) мені подобаються, деякі ж ("Улица роз" і ще багато чого) не сприймаються взагалі.
справа не в "подобається / не подобається".
взяти, наприклад, Queen. мені не подобається, зовсім. але талант - визнаю.
хай для когось музика o-zone найкраща, але вона не має ніякої мистецької цінності.
ви можете не любити Морісона, та його пісні це не просто тексти, це поезія, суперова поезія. і сам Джім - визначний рок-поет, один з трьох чи чотирьох великих. вам може не подобатися Гендрікс, але він все рівно залишається найкращим гітаристом в історії музики. і так далі.
а що Арія?
у Башлачьова є вдала, імхо, фраза, але не хочу образити Ґрея
ovr
Я не ображуся - кажи вже. Я не фанат Арії, але є вельми багато їх пісень, які мені подобаються по своїй суті.
Я теж поважаю Queen, але порівняти пісні на кшталт I Want to Break Free по текстам з Арійськими це просто смішно. Наскільки я пам'ятаю, єдина пісня Квін, яка мене зачепила - це I want to live forever. :rolleyes:
:D :D :D
Думаєш, переконав?
Це, по-твоєму, гарні тексти? Примітивні. Може, з гарною музикою такі зійшли б, але...
Так, музика - попсова пародія на рок, як і гурт загалом.
Грею! не пробуй переконати Проф! Це намарно ;)
Я не ображуся - кажи вже.
вже жалкую, що бовкнув про Башлачьова. дуже там жорстко.
скажу так - більше форми, ніж змісту. і форма ця далеко не така, якою можна було б захоплюватися з позицій поціновувача музики як мистецтва.
Врешті-решт все одно це думка однієї людини, об'єктивність якої для мене під сумнівом... Смаки - це вже дуже суб'єктивна річ.
моя сумнівна об'єктивність представлена реплікою "не люблю" ;D
а ще я писав:
справа не в "подобається / не подобається".
взяти, наприклад, Queen. мені не подобається, зовсім. але талант - визнаю.
Взагалі-то я казав про думку Башлачова, хоча... це, в принципі, поширюється на всіх. Я ніколи не претендую на об'єктивність своїх поглядів і не будую власну оцінку на оцінці інших.
Те, що ти їх не любиш і не визнаєш я зрозумів ;) На жаль, в цьому відношенні погляди в нас різні. :rolleyes: Але якби всі до всього відносились одаково світ був би нецікавим :P
Башлачьова не стало на початку 88-го, не знаю, чи чув він взагалі про сабж
там не конкретно про неї, там про ситуацію в музиці взагалі, я так думаю
Mercenary
08.08.2005, 09:25
Тоді назви приклад "гарних пісень". ;)
І чим тобі музика не до вподоби? Звичайнісінький хеві без особливостей та ще й по твердженнями багатьох знавців багато рифів було сперто у Айрон Мейден.
Коли у нас стали відомими "Айрон Мейден" (років 20 тому), мені здалося,
що вони багато чого поцупили у монстрів 70-х. :8
Проблему традицій, крадіжок та запозичень у мистецтві вирішити дуже складно.
Мені особисто "Арія" подобається. Я нікого не збираюсь переконувати, а просто негайно надіну навушники і слухатиму "Закат".
"Арія"-форевер!
Gray, я з тобою!!!!
Не багато рифів, а деякі)). Славнозвісна "Я свободен", наприклад, Manover-ська. І ше там шось.
Але в них і свого особистого немало. Класичний хард-н-хеві. Шо ше казати? Десь я читала: "Музику не можна любити, її можна відчувати. Один вічуває пісню, інший - ні. І сперечатися - даремно". Так шо ось. Але Арію я дуже-дуже люблю. І навіть ліричні пісні...вони якісь такі собі кльові))
Сюзерен Усталий
16.08.2005, 19:50
Ария-мертва, а Кипельов еще нет!
(с) щось таке було у БГ
Mercenary
17.08.2005, 00:24
Ария-мертва,
(с) щось таке було у БГ
Невже це викликає позитивні емоції?
І, як на мене, поки її слухають - не мертва! Не існує фізично, але і не мертва!
Може, мертвонароджена?
Ну не сприймаю я її як повноцінний рок і все тут!
Сюзерен Усталий
18.08.2005, 12:47
Я мав на увазі, що коли Кіпелов пішов з арії, то вона автоматично вмерла. Без нього арія - це просто назва, якщо хочете - своєрідний бренд :confused:
А як на мене, то вмер Кіпелов. Бо за 2,5 роки лише, здається, дві нові пісні і група-сольнийпроект - це хіба рок-банда?
СССтаніслав
18.08.2005, 20:25
Грей, а ти чув гурт "Мастер"?
АРИЯ початкова бодай шось толкове робила. або передирала вдаліше. останнім часом - реальна попсня.
послухай IRON MAIDEN чи бодай МАСТЕР, який, до речі, тісно пов"язаний з АРИЄЮ
СССтаніслав
18.08.2005, 20:27
рок"н"ролл мёртв, а я ещё жив
Кіпєлов з його оперною постановкою голосу та іншими прибамбахами - попсюк.
а я от люблю Queen
"Мастер" чув, але манера виконання мені не дуже сподобалася :( А спільного з Арією в них, здається, лише те, що тексти їм обом пише Маргарита Пушкіна :)
Нє, ше те, шо в сучасній Арії грає половина колишнього Мастєра. =))
СССтаніслав
22.08.2005, 12:48
дякую, Nobody. саме це я й хотів сказати
Що ж, все що я зараз скажу це лише моє бачення і я не хочу нікому його нав"язувати.
Я погоджуюсь з висолвом що без Кипелова Арія - це просто бренд. Мені не подобається Беркут, він не вписується у ту Арія яку я слухав багато років назад... Кипелов дуже обдарований співак, але у нього проблема з текстами, а Ви не замислювалися чому? Тексти для Арії пише Маргарита Пушкіна. Розумієте ось це мені не дуже подобалося з самого початку в Арії. Ці тексти не їх, вони всього лише дуже класні виконавці... Якби їх писав хтось з членів группи це було б одне, але це трохи інше. Можливо, я просто змінився і тепер перестрав їх слухати, як раніше перестав слухати КиШ-а...
Mercenary
31.08.2005, 14:05
рок"н"ролл мёртв, а я ещё жив
Кіпєлов з його оперною постановкою голосу та іншими прибамбахами - попсюк.
а я от люблю Queen
Я теж люблю. Дуже давно.
А з попереднім Вашим положенням - не погоджуюсь. Для вас - попсюк, а для когось - бог. Нащо ж плювати в чужих богів? Мені "Арія" просто подобається, видається непоганим і Кіпєлов, я слухаю і отримую задоволення.
І усе.
Хєрітєль ов чьорчіз
01.09.2005, 22:47
взагалі, АРІЯ - ГІВНО СОБАЧЕ
як такий щіт можна слухати.
По-перше плагіатори, по-друге: цікавою, різноманітною музикою це аж ніяк не можна назвати. А як на мене найкраща з важких груп росії 80-х було Корозія Металу
Хєрітєль ов чьорчіз
01.09.2005, 22:50
P.S. Треш-метал форева! SLAYER FOREVER!
Mercenary
02.09.2005, 01:06
взагалі, АРІЯ - ГІВНО СОБАЧЕ
як такий щіт можна слухати.
По-перше плагіатори, по-друге: цікавою, різноманітною музикою це аж ніяк не можна назвати. А як на мене найкраща з важких груп росії 80-х було Корозія Металу
Молодець! Купіть собі жуйку! І "Український правопис"! Хєріть просто, коми ставити - складніше.
Була у той час і "Корозія", дуже блякла проти "АС/ДС" та "Залізної баби".
Ну і що з того? Ми ж - про "Арію"! Вам не подобається "Арія"? Будь ласка!
Висловлюйтесь негативно, але - аргументовано! І коректно.
Мені "Арія" подобається! Не подобаються тексти (я тут нещодавно і тому не знаю місцевих уподобань) прошу навести приклади "нормальних" текстів. Не подобається музика? А якою вона повинна бути в "хеві-металі"? Щодо плагіаторів - покажіть хоча б одну групу чи виконавця, які ніколи нічого ні у кого не поцупили?
Для мене "Арія" не сприймається окремо від Кіпелова - голос у Беркута навіть не схожий, і пісні за стилем з колишнею групою нічого спільного не мають (як на мене це не розвиток, а повна деградація). Тому лишається сподіватися, що Кіпелов ще видасть "на гора" декілька гарних шедеврів, слова до яких напише Пушкіна!
А мене Кіпєлов дратує... Позорисько: виступати на попсовому концерті, прийти на попсову телепередачу, тощо. Хоча що я буду казати - ти мою позицію і так знаєш ;)
Mercenary
13.09.2005, 22:45
2 Gray
Таке вже було. "Парк Горького", Носков... ТБ, концерти... Сумнівні пісні...
Може, це - ознака віку, у якому людина вже не може бути рок-музикантом?
І у такому випадку їй краще ним і не бути?
Ми колись уже обговорювали, пам'ятаєте?
Будь-яка пристойна рок-група має у певний момент припинити своє існування, інакше вона просто зпопситься...
Голос жалко... :(
А взагалі-то проблема, що їх і нема ким замінити... Хіба що Мастером. Але ж...
Сюзерен Усталий
14.09.2005, 18:33
Взагалі-то, плагіат - це хвороба або лохів або професіоналів, що не можуть написати щось нове або молодих груп,не можуть написати щось взагалі.
Mercenary
04.10.2005, 08:49
Хто каже -"плагіат", ми відповідаємо - "традиція".
Mercenary
17.10.2005, 17:27
Новий альбом Кіпєлова "Реки времен".
http://www.kipelov.ru/first.html
Це - офіційний сайт, а де качати - не знаю.
Можна "скачати" в Корі здається за 20 грн. ;) Але я не захотів брати... :D
Але я не захотів брати...
:D :p :cool:
Хоч Арія подобається (принаймні старі альбоми), але то не та група на концерт якої я пішов би чи за диск якої платив би гроші :P Ми з друзякою скинулись тоді і взяли диск Nocturnal Rites...
Mercenary
20.10.2005, 16:59
А мені Беркут щось... не дуже.
А от "Смутное время" Кіпєлова - саме те!
"Реки времен" у мене вже є!
У нас в мережі гуртожицькій теж є :p , але я вже другий день забуваю його скачати...
"Арія. Аварія". Один з їхніх альбомів. Я слухала. Подобалось. Але вже ні. Все з часом минає: час зоряної слави і дитячого захоплення чимось, кимось... Свого часу і Грета Гарбо, будучи на гребені слави зуміла піти, щоб навіки лишитись легендою, пішла нікому нічого не поясюючи, а її слідом у кіно лишилась загадка "Чому вона так вчинила?". Арія не змогли піти тоді, коли могли б лишитись чимось більшим, ніж просто черговий зпопсілий рок-гурт. А ганити тих, хто любить чи не любить ту чи іншу музику, називаючи ту музику лайном, на мою думку, не коректно і образливо. Гадаю, що ви вважали б так само, як би хтось стверджував, що група, яку ви слухаєте нікчений непотріб. Те, що ви не можете бачити один одного - ще не причина віртуально плювати один одному в очі.
Mercenary
28.10.2005, 14:47
Арія не змогли піти тоді, коли могли б лишитись чимось більшим, ніж просто черговий зпопсілий рок-гурт.
Кипєлов та Манякін - пішли. А Холстінін з хлопцями продовжував використовувати бренд.
Ми ж не знаємо, що прописано в угодах, які гроші вкладено. Які зобов"язання взяв на себе той чи інший музикант. Зрозуміло, що акули шоу-бізнесу так просто не погодились на знищення торгової марки (це для нас - рок-група, не для них), яка приносить грубі гроші!
А я от хочу послухати перший альбом групи Артерія. Це проект Терентьєва - теж вихідця з Арії... :rolleyes:
oddysseus
20.01.2006, 13:01
Мені особисто "Арія" подобається. Я нікого не збираюсь переконувати, а просто негайно надіну навушники і слухатиму "Закат"
Так, "Закат" - суперова річ. Моє суб`єктивне: якщо інші пісні "Арії" йдуть лише під певний настрій (наприклад, "Грязь" і "Возьми мое сердце" - для абсолютно різних емоційних станів), то "Закат" слухаю незалежно від настрою, просто пре. Принаймні зараз.
Mercenary
24.01.2006, 12:56
Неофіційний сайт http://ariarock.fromru.com/akkord.htm
СиніСвині
18.05.2006, 21:52
Нічого нового про Арію сказати не можу(бо все що я б хотів написати вже написано) скажу лише свою думку.Арія-відстій!!!!
acid drinker
18.05.2006, 22:49
свинк, а ти таки в музиці не надто розбираєшся:)
арія - то ліпше, ніж половина музики, про яку ти говорив... правда, стара добра арія. там є музика, там є тексти, а ше вони не смердять...
СиніСвині
18.05.2006, 22:54
Я музику слухаю а не розбираю її.Я висловив лише свою думку.Наведи приклад гарного тексту(скажи просто назву) і за яких саме груп Арія ліпше?
acid drinker
18.05.2006, 23:11
Тараканы Наив Фліт Sex Pistols
а ше ти десь про цей... тостер писав. во. як мінімум:)
текстівки аріїні - то просто гарно. маргарита пушкіна достойно працює:)припустимо, те ж смутное время, герой асфальта, баллада о древнерусском воине...
СиніСвині
18.05.2006, 23:31
Ну згоден Фліт та Наів може й справді гірше по текстам та й по музиці(хоча важко порівнювати) просто вони мені подобаються,а ось що до Тараканів та Пістолзов я не згоден.Думаю не треба пояснювати чому Пістолз краще(просто вони тобі не подобаються)а ось Таракани(останні два альбоми)на голову вище Арії за текстами та за музикою.Хтось скаже що мовляв в АріЇ гітаристи консерваторію закінчили та я так на це відповім красти соляри у Iron Maiden я теж зможу.Ні, я хеві поважаю але не Арію.А що до текстів до мабуть"філософські"саме такі :Позаді Америка,Дай Жару,Бал у князя тьми.Тепер плагіат пісень загалом .Такі пісні як Пробіл час Беспечній ангел Свобода повністю скопійовані.Ось так...Хех...
Р.S. герой асфальта дуже філософський текст :D
acid drinker
19.05.2006, 00:01
сонц, я не про філософські говорила, а про цікаві...
а щодо пістолзів... вішезу, який їхнє обличчя і духовний лідер, навіть басуху не підключали - бо грати воно не вміло... не думаю, шо гурт пішов набагато далі:)
але гаразд, вибач, не хотіла сказати нічого поганого, просто арія - то таки гарна музика, хоч і трошки попсувато зараз. але в ній шось є. не наганяйте - і ненаганяємі будете...
СиніСвині
19.05.2006, 00:28
Хоч як але Пістолз одна з найвидатніших груп (серйозно)але годі сперечатись peace усім кожен слухає ту музику яка йому подобається і ця музика для нього найкраща і неможливо сказати яка саме з груп краще бо музика це мистецтво а кожен творить мистецтво посвоєму і кожен старається ,лише за це він достоїн поваги.Не варто сперечатись через дрібниці.Давайте наприклад з урядом посперечаємось :D .МИР всім, особливо кислотниці. :rolleyes:
acid drinker
19.05.2006, 00:36
прям таки кислотниця... до вашого відома, ейсід дрінкерз - польський гурт, грають шось середнє між трешняком і чорт зна чим:)
сперечатися з урядом сенсу небагато - хіба шо як у тя валіза динаміту і рота солдат за спиною.. а музика то є гарно... до речі, незважаючи на то, шо пістолзи грати не вміють, я їх поважаю. вони таки фронтмени цілого напряму музичного, блін... а грати без голосу і слуху - то не таке вже й безнадійне діло, наприклад, суперський вайт павер робиться саме такими людьми... я довго думала, як вони умудряються при повному невмінні співати і частковому грати робити такі шалено гарні речі...
/а арія таки вміє грати, шо б там хто не казав - і від того гіршою не стає :Р/
арію слухаю давно, але от тільки вчора помітила, як моє відокремлене сприйняття тексту і музики раптом перетворилося на цілісну картинку...заслухалася так, шо ледве під машину не втрапила(хоча воно було варте того;))
Mercenary
02.06.2006, 09:29
Тиждень тому у мене з"явилися альбоми Сергія Маврина (ех-"Арія") "Запрещенная реальность", "Обратная сторона реальности" та "Химический сон".
Як на мене, дуже пристойно. Він суперовий мелодист.
Його група - ще один осколок справжньої "Арії".
Хто що про нього думає?
ЗІ А Холст з Беркутом :scared: - вже не "Арія", або - несправжня "Арія" (принаймні - для мене).
acid drinker
02.06.2006, 09:36
та не буває арії без кіпєлича...
хоча та остання річ, яку вони з беркутом зробили - досить таки непоганого звучання, атмосферна... тільки ж інша абсолютно =(
маврика люблю. правда, у складі арії (це ж з ним арію-аварію писали, так?) він теж дещо не те, але коли сам... пушкіна ж і йому тексти писала, а у неї гарний смак. перша його річ, з якою я познайомилося, - то було прорвемся. і досі зачіпає чимось...
Mercenary
05.06.2006, 09:47
прорвемся. і досі зачіпає чимось...
А мене - "Тающий мир" і "Падший".
А ще - "Родженные жить"...
acid drinker
05.06.2006, 09:59
=) згадала про "пока боги спят"... взагалі запрещенная реальность - гарна річ.
там новий альбом десь готується...
Mercenary
06.06.2006, 10:54
=) згадала про "пока боги спят"... взагалі запрещенная реальность - гарна річ.
там новий альбом десь готується...
Здається, вже вийшов... "Откровение"
http://mavrick.ru/cgi/new_show/show_me2.pl
acid drinker
07.06.2006, 09:31
сенкс, я там уже потопталася =)
Mercenary
01.08.2006, 09:24
Побачив днями по ТБ виступ "нової" "Арії" в Юрмалі.
Враження такі.
1."Арія", нова чи стара, на попсовому фестивалі (хай у рамках рок-концерту) - нонсенс. :nono:
2.Беркут лажає! Він примудрився не потрапити в ноти у пісні "Улица роз"!
3. А піпл хаває... Дивно...
4.Краще було б змінити назву для нової групи Холста...
Mercenary
02.08.2006, 14:32
Побачив днями по ТБ виступ "нової" "Арії" в Юрмалі.
Враження такі.
1."Арія", нова чи стара, на попсовому фестивалі (хай у рамках рок-концерту) - нонсенс. :nono:
2.Беркут лажає! Він примудрився не потрапити в ноти у пісні "Улица роз"!
3. А піпл хаває... Дивно...
4.Краще було б змінити назву для нової групи Холста...
http://photooboz.com/users/364/317/photos/8.html Хіба це - "Арія"?
acid drinker
28.10.2006, 04:52
сьогодні /чи то вже вчора/ кіпєлич був у києві з обкаткою альбому "реки времен". може, був хто на концерті? і взагалі, як вам нова кіпєлівська штука? по-моєму, цілком повноцінний альбом... слухати приємно.
Третина людей з якими я вчора бродив по Харкову йшла на потяг прямо з концерту. Казали, що було прикольно. Але я б все одно не пішов... Не настільки я Арію люблю.
acid drinker
29.10.2006, 12:59
ну... арія і кіпєлич тепер, на жаль, різні речі...
Я говорив в контесті старої Арії ;)
acid drinker
29.10.2006, 17:53
соррі, я весь час забуваю, шо вони люблять майже одночасно приїздити =) армагеддон арії мене трохи не пре... зате слухаю зараз реки времен. воно красиве, проте сумно робиться - практично нема цих розкішних високих пасажів, через які я полюбила кіпєлова...
Погоджусь з думкою деяких дописувачів форуму: потрібно мати відчуття міри і вчасно зрозуміти , коли треба зупинитися і зійти зі сцени і дати місце молодим сrazy gangs. Мене просто makes crazy записи старих концертних виступів Арії!!! Чого тільки варта поведінка Кіпелова!!! У кожному русі, жесті--велич, погляд--володаря, голос--переможця!!! У мене серце холоне від його прекрасної акторської гри!!!
Але... Я двічі ходила на концерти... Після першого(2004) ейфорія не проходила дня 2!!! Мені дуже сподобалося! Я сиділа на кордоні, все було прикольно видно. Словом--ляпота!!! Та цієї осені повне розчарування. Хотілося шоу, спецефектів, гри... А все було так само...Я розумію, що пенсія в РФ невелика, але краще піти зі сцени з високо піднятою головою, ніж приїжджати в Україну і виступати так, як вони зробили те цієї осені!!!Фу-у-у!!!Не було вже того Кіпелова(точніше того образf)!!! Краще вже сидіти вдома і слухати диск, ніж почувати себе гірко, образливо і бридко, розуміючи, що хтось вже здирає останні "бабки"!!!
Где мужчины "в металле"?
Где характер орла, и поступь тигра?
Измельчала порода...
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008