КПК

Показати повну версію : Чак Палагнюк | Кишки

стронґовський
09.10.2006, 15:26
(це, звісно, некрасиво і непристойно, але поставлю і тут...)

переклад стронґовського

Гісторія Святого-без-кишок

Вдихни.
Набери стільки повітря, скільки зможеш.
Ця гісторія буде тривати майже стільки, наскільки зможеш затримати дихання, і ще трохи. Тож слухай якомога швидше.
Коли одному моєму товаришу було тринадцять, він почув за "пеґґінґ". Це коли хлопця мають в дупу ділдосом. Якщо стимулювати простату вдоста сильно, то, за чутками, можна отримати чимало вибухових орґазмів без допомоги рук. На свій вік цей товариш був маленьким сексуальним маньяком. Постійно шукав нових способів відірватись. Тож він йде купувати морквину і вазелін. Провести маленьке незалежне дослідження. Тоді він уявляє як це виглядатиме на касі супермаркету, самотня морквина і вазелін, що рухаються конвеєрною смугою до касира. І черга, котра спостерігатиме. Всі побачать, що планується особливий вечір.
Відтак, мій товариш купує молоко, яйця, цукор і моркву, все, що треба для морквяного пирога. І вазелін.
Ніби він зібрався запхнути собі до дупи морквяного пирога.

повністю тут:
http://strongowski.livejournal.com/255157.html[I]

acid drinker
10.10.2006, 00:11
паланік то взагалі оригінальна постать - в принципі, після "удушья" мені раптом чогось перехотілося його читати більше... але там було шось до біса схоже, правда, про різну фігню в прямій кишці. любить дядько жорсткі збочення...

син миколи
10.10.2006, 01:06
а я от бідний і нещасний, ще нічого його не прочитав, хоча кууууупу чув про нього різного.... :(

от так поплакавсь трохи на важку долю, і одразу полегшало :)

стронґовський
10.10.2006, 09:36
То хто заважає? В неті можна надибати і в ориґіналі, і в паскудних і, часом, незлих російських перекладах....

син миколи
10.10.2006, 15:02
ок буд шукати. ераще все ж в оригіналі

Aureliano
11.10.2006, 09:49
Паланик начинает повторяться - творчество его развивается по спирали и каждая новая спираль отличается от предидущей только эпатажем. Наверное после Бойцовского клуба, пожалуй лучшего его произведения, ему не удается повторить былого успеха, боюсь что кроме отвращения и оскомины от паланиковского дурновкусия "Кишки" у меня ничего иного не вызовут. :(

fahrenhate
25.02.2007, 03:40
Ну а я прочитав його "Бійцівський Клуб"... Жалкую що зробив це після перегляду однойменного фільму. Взгалі-то фільм непоганий, але в ньому десь після половини йде розбіжність з сюжетом книжки.

P.S.: http://www.zhurnal.lib.ru - тут я зкачав альтернативний переклад книжки (якщо правильно написав)

WhiteSwallow
28.02.2007, 16:39
"Кишки" - твір для людей з міцними нервами і шлунком. Особисто в мене викликав відразу. На жаль, це був перший твір цього автора, який потрапив мені до рук. Тепер навіть і не знаю, чи братися за щось інше.:confused:

Князь R.
01.03.2007, 02:24
читав "Бійцівський клуб", давно. Сподобалось.
Інші твори не читав та поки що не збираюсь, хоча його навіть в універах рекомендували

Cleric_Preston
10.03.2007, 16:11
Хороший автор. Готує до того, щоби людина не шокувалася навіть найвідразливіших на даний момент для неї ситуацій. Адже у житті усяке буває.

basya
30.03.2007, 20:34
Один з моїх улюблених авторів, але коли прочитала це оповідання в інеті, перша думка була: "Ну от, він-таки здурів остаточно". А потім почитала всю книгу (Haunted), до якої воно входить, і нічого, прикольно.
Просто для Паланіка (чи Поланіка, чи якось ще) треба застосовувати особливий спосіб читання. Це, знаєте, коли ти з кимсь розмовляєш, і він щось тобі прикольне розказує, але при цьому намагається тебе дістати. А ти ці діставання - повз вуха. І слухаєш собі, отримуєш пішчу для роздумів. Просто всі ці фізіологічні подробиці не обов’язково через себе пропускати, книжки не про те, у нього ж, слава богу, і другий план є. Мені вже, наприклад, всі ці фекальні штуки - по барабану. Я не звертаю уваги.