Показати повну версію : Нові засідання. Оргпитання.
Vivisektor
16.10.2006, 09:30
Тут будемо вирішувати організаційні питання по організації (мі пардонас пер тавтологі) нових засідань.
Зараз запостю посилання на макет афіші.
Vivisektor
16.10.2006, 09:37
Як завжди - тут: http://zhurnal.lib.ru/p/podboljachnyj_m_w/afsha.shtml
Олександр Левченко
16.10.2006, 10:35
Не хочеться починати з критики, але... :( Мені здається, що той графічний елемент, який ми розглядали вживу (у вигляді фентезійного палацу з милими монстриками), був значно кращий. А цей якийсь дуже заУФОлогізований. І навіть деякою мірою нагадує рекламу проти СНІДу... Коротше кажучи, мені шкода, але я не підтримую цього варіанту. :(
мі пардонас пер тавтологіАбла Устед еспаньйол? :p
Vivisektor
16.10.2006, 11:08
Не, мі паролас есперантон.
Інші думки будуть?
Особисто мені ця афіша імпонує в першу чергу тим, що а) реально фантастична, б) не містить крадених елементів (на відміну від тієї, що сподобалась Сашкові).
Vivisektor
16.10.2006, 16:08
Вивішу чорнетку афіші у більш наочному вигляді:
http://c.foto.radikal.ru/0610/71cbd32c8c5b.jpg
Щось відгуків не забагато. :( Вирішального голосу чекаю від Рабата - він друкуватиме, тож як одобрить - супер, як до Сашка приєднається - кепсько.
Vivisektor
16.10.2006, 16:34
Допис перенесено.
Між "2006" та "р." я би поставив пробіл.
А по суті...
Не зрозумів, чому на дівчині настільки старомодний шолом?! Я би так сказав, він суперечить її... кгм-м-м... нижньому одягу, що проглядає під шкірянкою. Або я щось не второпав...
До того ж, де назва КЛФу?! Бо абревіатура "КЛФ" є - назви нема...
А загалом - дуже навіть добре!
Фантастично!!!
Vivisektor
16.10.2006, 16:39
Тимуре, не ображайтесь, я допис переніс, як умів. Знаю, моя провина, недолуго названа інша гілка, але най вже так буде, ок?
Vivisektor
16.10.2006, 17:11
А назви у КЛФ-у немає. Народ вирішив, що КЛФ - і все.
Я тут трішки боровся удома з комлютером і його хворобами. Таки переміг. Здуру навіть тему відкрив. Тепер не знаю як її закрити...
Щодо ахвіші: мені подобається, як і будь-яка інша головне - зміст і час.
А часу - обмаль. Макет зроблено під офсетний друк і щоб мені встигнути я мушу вже завтра отримати кінцевий варіант.
Ще ж розвісити потрібно...
Готовий-готовий-готовий. Вішати можу завтра після 18.00 післязавтра після 18, після-після=) завтра цілий день=) і так далі =)
Ну дайте мені роботу, ну пліііііііззззз!!!
Вівісекторе! Вже настало завтра!
Давай макет!
Vivisektor
17.10.2006, 09:13
Технічні вимоги до макету. Чим скорше виголосите, тим швидше будуть. Резолюшн, формат, перевести в цмік/ерджібе, чи й грейтскелом підійде. І вже б могли звикнути, що до мене в інтернеті волати по будням після шостої і по вихідним нема сенсу. :p
Технічні вимоги до макету.
А шо, ахвіша має бути кольоровою? Якшо так то СМУК. Ф-т - А3.
Але бажано для мене все ж в одному кольорі, або максимум у двох.
Все інше не має значення. У Греціїї все є :D
І вже б могли звикнути, що до мене в інтернеті волати по будням після шостої і по вихідним нема сенсу. :p
Звикання - продукт тривалого спілкування. :p - Язик показувати - негарно! :friends:
Vivisektor
17.10.2006, 14:02
вичерпно... Будь-ласка, киньте милом на hayrulin_d@rambler.ru якого формату файл потрібен (тіф, джпег, ще щось), резолюшн (дпі), про А3 і з вказівкою переслати його вам. Я, нажаль, вже на чемоданах, зараз терміново рулю на столицю.
Vivisektor
17.10.2006, 16:53
Рабате, я відправив. Звиняйте, тіфф у джпег компресії, інакше його в скринбку було б не втиснути...
Готовий-готовий-готовий. Вішати можу завтра після 18.00 післязавтра після 18, після-після=) завтра цілий день=) і так далі =)
Ну дайте мені роботу, ну пліііііііззззз!!!
Зателефонуй (див. телефонну книжку) мені завтра (четвер) після 17-00. Дам роботу :D
Олександр Левченко
18.10.2006, 10:19
Зателефонуй (див. телефонну книжку) мені завтра (четвер) після 17-00. Дам роботу :DА мені можна? :8 Я б теж повісив в Універі кілька афішок! :aga:
Можна! :yahoo: І взагалі можна всім, хто працювати на халяву хоче. :D
Олександр Левченко
19.10.2006, 09:33
Можна! :yahoo: І взагалі можна всім, хто працювати на халяву хоче. :DІз совдепівського фольклору:
Нам сонця не треба - нам партія світить,
Нам хліба не треба - роботу давай!!!
:victory:
Vivisektor
19.10.2006, 12:51
І я хочу. :)
І я хочу. :)
Прошу конкретніше: сонця, хліба, попрацювати на халяву? :p
Із совдепівського фольклору:
Нам сонця не треба - нам партія світить,
Нам хліба не треба - роботу давай!!!
:victory:
ТАки ма щось в собі той совдеп... :eek:
Vivisektor
19.10.2006, 13:58
Останнього. :)
Як я розумію - мова йде про розклеювання афіш?
Усім!
(хто любить працювати на халяву, тобто задарма, ьобто - без оплати)
Ахвіші готові! Прошу розбирати, поки є шо!
Vivisektor
19.10.2006, 18:04
ок. Де вас сьогодні можна здибати?
І коли - бо я ще мінімум хвилин сорок працюватиму - накопичилось багацько роботки...
ДЕВОРе!
Де ти подівся?
Як працювати то зник?
Афіші закінчилися :mad:
Хто не встиг - шукайте на стовбах, парканах і тп. :p
Vivisektor
23.10.2006, 09:44
Ех, панове літератори... Як же ми могли такого ляпа припуститися? "діскусії". ДІС! :( :( :( :(
sventitsleyf
08.04.2007, 00:17
А ЛКЛФ ще існує, чи перше засідання так і стало останнім?
Не перше...
Третє...
"Палка" дискусія, з цього приводу, відображена на сторінках Форуму. :(
sventitsleyf
13.04.2007, 20:38
Не перше...
Третє...
"Палка" дискусія, з цього приводу, відображена на сторінках Форуму. :(
Прикро...Значить все-таки не існує...:(
Можна було б спробувати відновити ЛКЛФ.
Як ви до цього ставитесь?
Олександр Левченко
15.01.2009, 11:05
Лише позитивно!!! :yahoo:
Але для цього потрібен люд, хоча б, на перших порах, із десяток невинних фенівських душ! Агов, відгукніться!!! :dash:
Може тут і назбираємо.
Приміщення на чоловік 10 у мене є. І майже у центрі.
Олександр Левченко
03.02.2009, 14:30
Бачу, ніхто не озивається на ініціативу пана Рабата щодо проведення засідання ЛКЛФ... :bu:
Що ж, тоді можу подати дещо модифіковану пропозицію:
організувати невеличку - для внутрішнього вжитку - тіпа презентацію :victory: першого цьогорічного числа журналу "УФО"!
Вже бачу кістяк аудиторії: Рабат, О.Левченко, Саїд, львівські автори журналу, А. Судин - книговидець, Алла Марковська - художниця. Плюс - усі охочі! Ну як вам?
Бачу, ніхто не озивається на ініціативу пана Рабата щодо проведення засідання ЛКЛФ... :bu:
Що ж, тоді можу подати дещо модифіковану пропозицію:
організувати невеличку - для внутрішнього вжитку - тіпа презентацію :victory: першого цьогорічного числа журналу "УФО"!
Вже бачу кістяк аудиторії: Рабат, О.Левченко, Саїд, львівські автори журналу, А. Судин - книговидець, Алла Марковська - художниця. Плюс - усі охочі! Ну як вам?
То, очевидно, кожному треба надсилати персональні телеграми. ЩОБ ПОЧУЛИ!!!
То, очевидно, кожному треба надсилати персональні телеграми. ЩОБ ПОЧУЛИ!!!
Можна обмежитися розкиданням приватних повідомлень!
;))))))
Олександр Левченко
25.02.2009, 17:07
Шановне УФ-товариство,
запрошуємо всіх охочих та спроможних бути
у Львові 5 березня о 18:00
на скромну презентацію
числа 1 (7), 2009, журналу УФО
за адресою
АКАДЕМІЧНА КНИГАРНЯ
м. Львів, вул. Нижанківського, 5а!!!
Огляньте місце зустрічі на карті (http://www3.city-adm.lviv.ua/?mapSearchShape('lviv_5000_buildings',%20'STREET_C OD=1754%20AND%20NUMBER=\'5\'')).
Щось у мене не вийшло на тій карті знайти потрібну вулицю:(
[CENTER]Шановне УФ-товариство,
на скромну презентацію
за адресою
АКАДЕМІЧНА КНИГАРНЯ
м. Львів, вул. Нижанківського, 5а!!!
п.Олександре!
Так, як "скромна презентація" приурочена числу 1 (7), 2009, журналу "УФО", осмілюсь привести цитату з "Колонки редактора" зазначеного часопису:Хоча спілкуватись вживу - воно, звісно, цікавіше... Чому б читачам ... не запросити нас у гості? Будьте певні, приїдемо! Зможете висловити все, що про нас думаєте....
Може спробуємо автора цих рядків запросити?:drinks:
P.S. У тому ж таки числі рукою п.Tim-Lit написано про редакторський пуд солі зі скоринкою хліба...:aga:
Ні, 5 автор навряд чи зможе. Але якщо щось зміниться, то сповістить.
Олександр Левченко
26.02.2009, 12:33
Щось у мене не вийшло на тій карті знайти потрібну вулицю:(А так? :paint:
http://levch.ho.ua/news/images/akad_kn.jpgНі, 5 автор навряд чи зможе. Але якщо щось зміниться, то сповістить.З цим автором завжди так... :( Якби не Тимур, то Львів би автора й не бачив...
Та він взагалі поц рідкісний! :)
Філологічний оффтоп. Добре, що поц (на їдіш - чоловічий орган, який "працює"), а не шмок (той, що "не працює").
:p :p
:p
Black3012
26.02.2009, 23:30
А чим погана для презентації дата 8.03.2009р.?
Хотілося приїхати, заодно, кажуть, якась шоколадна дефіляда у Львові намічається...
Чому саме у будній день?
Олександр Левченко
03.03.2009, 10:55
Шановне УФ-товариство,
на скромну презентацію
за адресою
АКАДЕМІЧНА КНИГАРНЯ
м. Львів, вул. Нижанківського, 5а...Шановне товариство, я страшенно перепрошую, але на місці зустрічі виникла несподівана накладка... :dash: Потрібно змінити або час, або місце зустрічі... :( Прошу подати попіл :dash: і вносити свої пропозиції.
Щось у вас зі словником...:) НЕ "поц" а "гість"....
А взагалі, памятається, що раз таки був... Ми навіть пиво і до пива пили...:drinks:
Шановне товариство, я страшенно перепрошую, але на місці зустрічі виникла несподівана накладка... :dash: Потрібно змінити або час, або місце зустрічі... :( Прошу подати попіл :dash: і вносити свої пропозиції.
МОже у пятницю, 6-го березня?
Хоча я не проти й 8-го (Як Блек пропонує). Але у цей день вряд чи ми якесь пристойне приміщення знайдемо...
Олександр Левченко
04.03.2009, 09:46
Ну то що, переносимо на п'ятницю, 6 березня на 18:00 за тією ж адресою - АКАДЕМІЧНА КНИГАРНЯ, м. Львів, вул. Нижанківського, 5а?
P.S. Переговорив з кількома людьми. Усім на п'ятницю навіть краще! :) А що скаже пан Саїд?
Ну то що, переносимо на п'ятницю, 6 березня на 18:00 за тією ж адресою - АКАДЕМІЧНА КНИГАРНЯ, м. Львів, вул. Нижанківського, 5а?
P.S. Переговорив з кількома людьми. Усім на п'ятницю навіть краще! :) А що скаже пан Саїд?
П'ятниця-хлоп'ятниця :)! Я тільки за. Бо у вихідні (8-9 березня) їду до батьків...
Олександр Левченко
04.03.2009, 18:09
Отже, збираємось у п'ятницю, 6 березня, о 18:00 в АКАДЕМІЧНІЙ КНИГАРНІ, м. Львів, вул. Нижанківського, 5а. :yahoo: Правда, попереджаю, що там готують каву і поїсти, але напоїв, які містять градуси, не подають. :( Однак можна прихопити з собою! :drinks:
Олександр Левченко
19.05.2009, 10:49
Шановне товариство,
наближається (незалежно від конкретної дати :)) час виходу в світ № 2, 2009, журналу "УФО". Гадаю, що добре було б відсвяткувати цю подію разом не лише на ЛітФорумі, але й у реалі. Я якось зачепив цю тему у розмові з героєм чергової серії "Минулого УФ" Олегом Романчуком, і він подав ідею зробити презентацію журналу у Львівській міській бібліотеці - навіть запропонував сам докластися до організації.
Що скажете на таке? Чи, може, варто поки що збиратися у вужчому колі і з коньячком, як минулого разу? ;)
Шановне товариство,
наближається (незалежно від конкретної дати :)) час виходу в світ № 2, 2009, журналу "УФО". Гадаю, що добре було б відсвяткувати цю подію разом не лише на ЛітФорумі, але й у реалі. Я якось зачепив цю тему у розмові з героєм чергової серії "Минулого УФ" Олегом Романчуком, і він подав ідею зробити презентацію журналу у Львівській міській бібліотеці - навіть запропонував сам докластися до організації.
Що скажете на таке? Чи, може, варто поки що збиратися у вужчому колі і з коньячком, як минулого разу? ;)
У нас попереду такі дати:
- вересень 2009 року - 2-га річниця виходу в світ журналу "УФО" у світ;
- грудень 2009 року - перший ювілейний номер - №4(10)-09.
Я не зазіхаю ні на які ідеї Сашка, але, як на мене, варто подумати, де ми можемо дозволити собі розпилятися, а де варто концентрувати зусилля?! Отже, з моєї (головреда) точки зору, варто продумати наступні моменти:
1. якщо піаритися зараз, то до 10 червня - з таким розрахунком, аби PR-акція мала на меті збільшення передплати на "УФО" на ІІ півріччя 2009 року;
2. краще створити якийсь постійно діючий осередок у Львові (клуб друзів і читачів "УФО", клуб "УФОнавтів" ets), який би мав на меті постійний PR журналу в "західній столиці" України - бо такому осередку під силу не разове здійснення акцій у вузькому колі, а постійна робота.
Отже, як головред, вважаю за потрібне не робити разову акцію найближчим часом, а краще сконцентруватися на підготовці святкування нашої 2-ї річниці в рамках Львівського книжкового ярмарку! Для цього треба вписатися у програму ЛКЯ і додати якоїсь екзотики... Ну, хоч "летючу тарілку" з Марса виписати, чи що?!
От шановний п.Остап Кушнір привіз на презентацію своєї книги реконструкторів. А чи може наша чарівна дизайнерка підтягнути, наприклад, своїх - львівських реконструкторів?!
А хочете - загримуйте мене під іншопланетянина!.. Що, хіба у Львові ніде дістати театральний грим?! Борька Сидюк мене вже гримував якось у 1990 році під представника дружньої цивілізації - потім фотосесію робив, хотів її надрукувати у своєму фензіні "Чернобиліzation", але не вийшло...
А ми що, гірші?!
З одного боку до 10 червня влаштувати презентацію журналу можна. Тим паче, зі слів п.Олександра нам стало відомо про ідею зі Львівською міською бібліотекою (справа популяризації журналу - необхідна, а де краще розмістити стенд, провести невеличку рекламну кампанію, як не в храмі книги.)
Інша сторона медалі - ... Перша зустріч стосовно чергового номеру "УФО" була абсолютно "домашньою" - затишне коло однодумців, і з коньячком :drinks: - ХТО ВІДМОВИТЬСЯ ВІД ПРОДОВЖЕННЯ?
З одного боку до 10 червня влаштувати презентацію журналу можна. Тим паче, зі слів п.Олександра нам стало відомо про ідею зі Львівською міською бібліотекою (справа популяризації журналу - необхідна, а де краще розмістити стенд, провести невеличку рекламну кампанію, як не в храмі книги.)
Супер! Тілики це буде без мене - 100%... Післязавтра я їду з групою журналістів у прес-тур до Тунісу, причому досі не знаю, на тиждень чи на 10 днів?! Після повернення треба буде терміново робити новий номер журналу "РоботодавецЬ" - отже, сидтиму в Києві безвилазно. На 19 червня моя благовірна попросилася у відпустку - мушу її супроводжувати, бо вона ж у мене є інвалідом ІІ групи, - а це ще один привід не рипатися у перші дві декади червня, щоб здати "Роботодавець".
Тож питимете коньячок без мне. А зі мною - восени, на святкуванні 2-ї річниці "УФО"!.. ;))))))
Цитуємо класиків : "...розмір має значення...":rtfm:
А якщо серйозно, то одне іншому не завадить
До 9 червня я практично невиїздний.
Nike_Велес
09.07.2009, 17:29
До 9 червня я практично невиїздний.
Репліка (бо терпіти такого не можу), даруйте.
Якби ще наші письменники були хоч трохи грамотні: в українській мові підкреслене слово пишеться як "невиїзний" (через спрощення "здн" - "зн"). Учітеся, брати мої, думайте... ;)
Та отож... а де ж їх взяти, грамотних, самі лишень письменні, а грамотні вівці пасуть.
Nike_Велес
11.07.2009, 13:16
а де ж їх взяти, грамотних, самі лишень письменні
ну от, звісно, чукча - нє чітатєль... ;)
і одне питання до пана радуса стосовно його
це критерій чого? інтелекту? хіба людина не може взяти зі собою книжку чи кпк й почитати щось на свіжому повітрі? :) краще, ніж сидіти в кімнаті та нюхати затхле повітря (звісно, це моя суб'єктивна думка).
А от я особисто пригадав чудовий вірш Василя Довжика, присвячений корові!
http://www.ukrlit.vn.ua/biography/dovzhik.jpg
Звісно, я його не відтворю, не переповім по пам'яті - цей шедевр (саме так - без лапок: шедевр) треба чути!..
Слава Богу, що у мене є такий товариш по літературному цеху, як Василь Довжик: адже саме він являє одне з приємних виключень у Спілці письменників!
Вірш Довжика про корову - колосальний і неперевершений! В ньому наочно, з добрим українським гумором змальовані картинки дитинства: як маленький сільський хлопчик з лозинкою в руці долає перший у житті переляк - перед гігантською коровою, яка насправді виявляється зовсім не страшною, а навпаки - лагідною і слухняною. А потім оспівується корова, як "генератор" смачнющого молока. Корова, як символ села, без якого немає України.
Добре, що Василь Довжик у дитинстві пас корів - виріс з нього добрий літератор, журналіст і актор! Дай Боже всякому розвинути свій талант такою мірою, як розвинув Довжик!..
Добре, що і мій тато пас корів у селі, коли був маленьким. Добре, що після війни бодай якась худоба по селах була - бо перемерли би всі, й мене б не було на світі.
А якщо хтось тут і надалі стане вишукувати у моїх дописах прихований підступний сенс, якого там немає... Втім, не хочу нової істерики на свою адресу: бо знов литимуться крокодилові сльози з приводу світового масонського заколоту!
І останнє - годі флудити у темі про Львівський КЛФ!!! Не я цей флуд почав. Шкода тільки, що Сашко Левченко у відпустці - він би це видалив, та й годі!
Маю запитання: чи буде ЛКЛФ приєднуватися до ЛьвівКурКОНу-2009?..
:eek:
Олександр Левченко
31.08.2009, 11:27
Непойнятний вопріс... :( Що ти розумієш під поняттям ЛКЛФ?
Непойнятний вопріс...
Якшо вопріс непойнятний - тогді мні усьо пойнятно!!! :bu:
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008