КПК

Показати повну версію : Демократія

Liet
05.08.2005, 12:54
Дякую Клевер, що видалив тему. Але все-таки ти не зовсім правий. Через тебе літфоум зараз втрачає одного з найактивніших користувачів (я не себе маю на увазі). Доречі модератори на інших форумах ведуть себе більш поблажливо до користувачів (є правда один дурень, який банить у себе на форумі усіх і вся, але це зовсім інша історія). І доречі вони не видаляють доволі користні теми.
Дякую за увагу. :cool:
***Доречі я і сам був і модером, і адміном, але мене на щастя з цього посту не зняли. Я сам пішов. Це так, як справка.

Liet
05.08.2005, 15:40
До речі Клевер, ти ще не бачив на Літфорумі, що таке справжній флуд. А я цього влаштовувати не буду.

Clever
06.08.2005, 06:18
Это расценивать как угрозу?

Liet
06.08.2005, 13:27
Я нікому не погрожую. Але якщо треба можу показати. :cool:
Я взагалі добра звірючка. І правила, якщо вони не занадто ... неправильні, не порушую.

Sauron
06.08.2005, 22:52
Повністю згоден з Liet'ом. Навіщо було ту тему видаляти? За що? А? Поясни будь ласка (якщо ти такий сміливий (ги-ги)).

Liet
07.08.2005, 00:26
Доречі тему з правилами можна було б і не закривати для дописів. Правила, як було зазначено, можуть змінюватись. Але ж вони мають змінюватись не тільки за твоєю забаганкою Клевере. Чи я не правий? Адже можна за день створити конституцію, але чи буде вона дієздатною в реальному житті.

Clever
07.08.2005, 06:36
Пользователю под ником "Саурон" делается предупреждение согласно
с пунктом 3.3. и 3.4. главы "Модерация".

Liet, меня Prim оставил за главного. Уразуметь можешь? Я понимаю,
что ты хочешь меня грязью забросать из-за твоей Prophet. Я всего
лишь хотел прекратить ее личную переписку с Ali. Плохим же
ты был модератором и админом, если не понимаешь этого.
Теперь про правила: эти правила взяты и переведены с форума
www.mikportal.org/forum . Сильвер написал очень хорошие правила,
по которым живут тысячи пользователей и не жалуются. А если
жалуются, то их банят.
Тема для правил закрыта для общения, и правильно. Эти правила
очень хороши, можно сказать - совершенны для форумов. Но правила
может устанавливать только Prim. Когда он вернётся и увидит, что
правила не по его вкусу, он их поменяет. Но ни ты, ни никто другой
эти правила менять не имеет права.
Я удовлетворил твоё любопытство?

Liet
07.08.2005, 12:26
Стоп. У нас вроде бы демократия. Да согласен с тем, что Прим тебя оставил за главного. Но, во-первых, Профет не моя. У меня свои принципы относительно противоположного пола.

Во-вторых, в правилах указано, что они могут быть изменены. И как же ты их собираешся менять? Самолично или заседанием триумвирата? Ведь если правила будут не согласованы с пользователями, многим может это очень не понравится.

В-третьих, ты не знаеш по каким причинам я был и модером и админом и где я занимал эти посты. По-этому не можеш судить хороший я или плохой.

В-четвертых, согласовал ли ты с этим самым Сильвером то, что ты береш за основу ЕГО правила для своих нужд? Ведь это нарушение авторских прав, если я не ошибаюсь. Ведь правила могут быть взяты за основу, если:
1) они модифицированы очень сильно.
2) когда об этом есть договоренность.
3) когда нет совести.

В-пятых, в правилах есть несколько неточных и несколько бесполезных пунктов. И, кстати, если следовать пункту 2.7 ты и сам нарушил правила при написании правил (извини за тавтологию). :p

Liet
07.08.2005, 12:38
Кстати, Клевер, поведение Саурона не подподает под пункты 3.3 и 3.4. Он не проводил самомодерации форума. Никому предупреждений он не делал. Он просто поинтересовался почему ты удалил темы. Насколько мне известно, никаких претензий еще не было. То есть, ничто не подрозумевало в себе ссору. Это обычное любопытство, которое, IMHO, не должно каратся. За это не предусмотрено наказания по правилам опубликованным 6.08.05 в 05:52.

Девор
07.08.2005, 19:22
Девор тьихо підікрався до вуха Клевера:
-- Ш-ш-ш, виправ книгу жалоб на - книгу скарг...
І поповз на животі далі..

Clever
08.08.2005, 07:08
Стоп. У нас вроде бы демократия. Да согласен с тем, что Прим тебя оставил за главного. Но, во-первых, Профет не моя. У меня свои принципы относительно противоположного пола.
Я уже устал твердить людям что никакой демократии нет и в природе
существовать не может. Потом... ты нарушаешь пункт 2.2 про транслитерацию. Про твои отношения с Prophet мне неизвестно, но
известно, что ты являешся её ярым защитником.

Во-вторых, в правилах указано, что они могут быть изменены. И как же ты их собираешся менять? Самолично или заседанием триумвирата? Ведь если правила будут не согласованы с пользователями, многим может это очень не понравится.
Как ты это изменение понимаешь? Я эти правила лично менять не буду,
потому что считаю их идеальными. Но Prim, если ему эти правила не
понравятся, их поменяет. Лично. Или поручит своим верным слугам.

В-четвертых, согласовал ли ты с этим самым Сильвером то, что ты береш за основу ЕГО правила для своих нужд? Ведь это нарушение авторских прав, если я не ошибаюсь. Ведь правила могут быть взяты за основу, если:
1) они модифицированы очень сильно.
2) когда об этом есть договоренность.
3) когда нет совести.
Эти правила модифицированы и переведены на украинский язык,
это раз. Договорённости, если хочешь знать, никакой с Сильвером
у нас не было и я не собирался её устраивать. Знаешь почему?
Потому что Сильвер - такая важная шишка, что к нему и не пройти.
Я считаю твои придирки и удивляюсь. Правила - это видеокассеты,
диски или диссертации? Совесть у меня есть, кстати, но взять
правила и приспособить их под нужды Химеры - это оказывается
(по тебе) преступление тысячелетия.

В-пятых, в правилах есть несколько неточных и несколько бесполезных пунктов. И, кстати, если следовать пункту 2.7 ты и сам нарушил правила при написании правил (извини за тавтологию).
Какой ужас.

Девор тьихо підікрався до вуха Клевера:
-- Ш-ш-ш, виправ книгу жалоб на - книгу скарг...
І поповз на животі далі..
А и точно. Будет сделано, Девор.

Liet
08.08.2005, 11:50
2.1. Вибач, але я не розумію, як можна писати цитату без матів. Це вже не можливо. З пісні слов не викинеш. Краще вже заміняти якимось чином останні літери повідомлення. А в форумах є специальне доповнення. Назівається цензура. Значення цієї речі я думаю не треба пояснювати. :)
2.1.1. Ну хоча б на е-мейл можна було б кинути повідомлення мовляв ти такий-сякий забанений до такого от часу.
2.3. Ну це абсурд. За три повідомлення ти можеш вже не з'являтись на форумі. Я розумію іноді є і такі кадри. Але не простіше якось фільтрувати таких порушників за мірою порушення цього правила. Адже хамство буває різним.
2.5. Тобто, якщо я опублікую свій твір (творів я не пишу, але це чисто гіпотетично), то він буде властністю форуму? Молоді автори тікайте звідси. Ваші творіння хочуть привласнити собі. :)
2.7. Його взагалі можна скоротити до: "Користуватись основними правилами правопису української\російської мови". Так було б простіше і зрозуміліше.
2.8. Згоден. От я і писав ніки в "українській чи російській інтерпретації". Поки скарг не було.
2.12. Взагалі не потрібен, якщо переписати так як я казав пункт 2.7. Це включають в себе првила правопису.
2.14. *замріяно* От пам'ятаю була тема про кошенят, то це як дуже шокуюче? (не хочу образити автора теми) Все ж таки діяла вона негативним чином на психіку.
2.16. По-моєму це і так усі роблять. В усякому разі ті, хто давно сидить на форумах.
3.9.1. Ну це вже велика проблема. Адже користувачам, що користуються звичайними модемами, неможливо буде заборонити доступ блокуванням IP адреси. До того ж існують безліч прокі серверів. А якщо модер чи (не приведи Еру) адмін помилились? Тільки не треба казати, що влада не помиляться.

ЗІ. Конфеденційних засобів зв'язку не існує.

Clever
08.08.2005, 17:51
Ладно, придётся ещё немного дерьма раскидать. Кажется я понял, кем я
был в прошлой жизни.

Liet
08.08.2005, 17:55
Просто спробуй сам написати правила. Буде набагато краще ніж редагувати чужі правила.

Clever
09.08.2005, 07:33
Я этого злодея урою, мало того что взломал мой пароль на фрпг, так еще и тут зашёл. А теперь к нашим перкам.

2.1. Вибач, але я не розумію, як можна писати цитату без матів. Це вже не можливо. З пісні слов не викинеш. Краще вже заміняти якимось чином останні літери повідомлення. А в форумах є специальне доповнення. Назівається цензура. Значення цієї речі я думаю не треба пояснювати.
Фраза года. "Вибач, але я не розумію, як можна писати цитату без матів. Це вже не можливо." Да, действительно, я и не знал, что писать цитату без
матов невозможно! Ух ты! (пробуй пользоватся звёздочками)

2.1.1. Ну хоча б на е-мейл можна було б кинути повідомлення мовляв ти такий-сякий забанений до такого от часу.
Бан-лист я сделал именно для этой цели. Пользователь туда заходит
и видит насколько его забанили (как гость, конечно же).

2.3. Ну це абсурд. За три повідомлення ти можеш вже не з'являтись на форумі. Я розумію іноді є і такі кадри. Але не простіше якось фільтрувати таких порушників за мірою порушення цього правила. Адже хамство буває різним.
Для этого то и ввелась система предупреждений. А предупреждать я
могу сколько угодно. К тому же, уже было сказано, что так быстро
банят за тяжёлые нарушения правил (нацизм, оскорбление участников).

2.5. Тобто, якщо я опублікую свій твір (творів я не пишу, але це чисто гіпотетично), то він буде властністю форуму? Молоді автори тікайте звідси. Ваші творіння хочуть привласнити собі.
Ты меня улыбнул. Злой Клевер будет брать ваши творенья в свои лапы
и пойдёт их публиковать? Ну и ну. Не будь смешным.

2.7. Його взагалі можна скоротити до: "Користуватись основними правилами правопису української\російської мови". Так було б простіше і зрозуміліше.
Типа ты так не понял.

2.8. Згоден. От я і писав ніки в "українській чи російській інтерпретації". Поки скарг не було.
Я не считаю "Профет" украинской\русской интерпретацией Prophet,
потому что это не транслитный ник. Но это её дело.

2.12. Взагалі не потрібен, якщо переписати так як я казав пункт 2.7. Це включають в себе првила правопису.
Абзац про правописание и так слишком большой, чтобы в него
еще правила про абзацы тулить. Лучше вынести его отдельно.

2.14. *замріяно* От пам'ятаю була тема про кошенят, то це як дуже шокуюче? (не хочу образити автора теми) Все ж таки діяла вона негативним чином на психіку.
Я не очень понимаю, о чём ты. Если это была тема про котов, ну и что?
Если бы там пропагандировалось зоофильство - другое дело.

2.16. По-моєму це і так усі роблять. В усякому разі ті, хто давно сидить на форумах.
А помоему нет. Пример: Мелькиадес. И потом, всегда заходят на форум
лица, ещё не знакомые с форумами. Ты предлагаешь их просто так
кинуть?

3.9.1. Ну це вже велика проблема. Адже користувачам, що користуються звичайними модемами, неможливо буде заборонити доступ блокуванням IP адреси. До того ж існують безліч прокі серверів. А якщо модер чи (не приведи Еру) адмін помилились? Тільки не треба казати, що влада не помиляться.
Слишком же ты веришь в своих этих неуловимых пользователей. Тут
есть свои нюансы, и я не собираюсь тебе разглашать свои секреты.

ЗІ. Конфеденційних засобів зв'язку не існує.
Спасибо, что просветил.

В общем впечатление такое: критика в лице Liet'a носит явно
выборочный характер, придирается к словам и не расценивает
один пункт в отдельности от второго. Я уже сказал. Правила
менять я не буду. Когда вернётся Prim, он их поменяет (а скорее
всего так и будет).

Liet
09.08.2005, 11:15
Думаю, що так і буде. І все ж таки заміни пункт 2.7. Так буде набогато краще.

Prophet
09.08.2005, 11:39
А поки забань сам себе за порушення своїх же правил...

Liet
09.08.2005, 12:04
Доречі, якщо хтось отримав твій пароль це вже твоя проблема. За це попереджати баном на літфорумі ти не маєш права. Попереджай його за це особисто. Я теж можу, в принципі, отримати твій пароль. Це вже не так важко, якщо знати як. А щоб не ломали паролі треба періодично оновлювати двигун (але так щоб бази данних залишались). Або ставити оновлення (благо є російський журнал ][акер, де такі речі описуються).
А ця версія форуму доречі не пропатчена. :p

Clever
10.08.2005, 06:20
Liet, я начинаю уставать от твоих угроз. Еще одно такое заявление типа
"я хакну твой аккаунт" и "я нафлужу", и ты получишь предупреждение.

Liet
10.08.2005, 10:42
Liet, я начинаю уставать от твоих угроз. Еще одно такое заявление типа
"я хакну твой аккаунт" и "я нафлужу", и ты получишь предупреждение.
Я сказав, що можу це зробити. Але я не казав, що я це зроблю. В цьому і є принципова різниця. А форум і справді легко поламати. Це, думаю, довів тобі Злодій. Тож краще не переписуй правила за ніч, а пошукай якісь патчі до двигуна форуму.

Nobody
15.08.2005, 21:50
Хлопці, а вам не влом стільки писати?
1)Хочу вам розкрити секрет: я ніколи (уявляєте - НІКОЛИ) не читаю правил на форумах. І, чесно, я далеко не єдина у своєму роді.
2)А демократія існує. І теоретично, і практично. Існує тому, що цей режим далеко не ідеальний.
3)Шось хтіла сказати, але відсутність Клевера обломала.
4)Хто-небуть пояснив цьому придурку (якшо так висловлюватись не можна, то скажіть, я відредагую=)), шо якшо у Prophet і Ali було особисте листування, то на то воно й особисте листування, шоб усілякі адміни про це не теревенили на загал?

Liet
16.08.2005, 14:36
Не влом :D . Я від такого кайф отримую.
1) А існують люди які звертають увагу на правила (не смійся. Такі є. Просто треба ж щось порушувати :D ).
2) Ніхто і не сперечається з цього приводу з тобою.
3) Без коментарів.
4) Так казати можна, але не варто :) . І між Alee та Prophet було не зовсім особисте листування. Вони переписувались в одній темі. Але Профет права: вона не порушувала ніяких правил (по-перше, їх поки що просто нема; по-друге, вона лише пояснювала Alee те, що вона не так, можливо, зрозуміла).

Gray
16.08.2005, 17:34
Особисте листування на форумах і справді має бути заборонено (або відкритий спеціальний розділ для цього, як на Укрвебі, наприклад, "Qui pro quo", тобто колишній "Чатофорум"). Але спір між Алі та Профет не бувособистим листуванням.

Nobody
16.08.2005, 18:55
Спасибі, що ввели в курс справи))