КПК

Показати повну версію : Новий дизайн форуму

Iryska
08.11.2006, 11:45
ось і новий дизайн.
рукописи не горять - то і є наш девіз, який так дого придумувався та шукався?
хм, коли чесно - мені більше подобався синій скін форуму. зате тепер нагорі гарненька така картинка з рукописним чимось.
а що ви скажете про новий дизайн?

radus
08.11.2006, 12:06
Гірший. Адназначна!
Навіщо дві здоровенні колонки по боках? У розрахунку на 800х600? А чи не краще зробити динамічною таблицю?
Кольори... Бідні мої очі.
Розмиті смуги гарні для презентаційних сайтів, на які ходять малюнки дивитись. А тут люди в основному читають.
Андрію, ні в якому разі не хочу тебе образити, але цей експеримент, imho, трохи невдалий. Чи нема шансів, що ти повернеш старий дизайн?

AnimeCrainaMF
08.11.2006, 13:24
старые цвета + девиз + картинка сверху, вот так будет лучше. Колонки по бокам действительно не в тему.

acid drinker
08.11.2006, 13:27
то як, все-таки конкурс на шось нове?
я зараз сиджу на старому синенькому.. перейти можна в навігації. там, де параметри. з самого низу є менюшка.. подивіться :)

hellveen
08.11.2006, 15:41
Старий краще, але добре було б якби старий скін залишили, лише поміняли заголовок (якусь гарну картинку з рукописом і девізом).

radus
08.11.2006, 15:52
Дякую, знайшов, повернув.

Tim-Lit
08.11.2006, 16:31
Два дні сидів без Інтернета. Зайшов... Новий дизайн...
:bu:
Кольорова гама - напряжна. Світло-сіра, сіро-блакитна для фону була би кращою...
:(

Iryska
08.11.2006, 17:01
і я скористалася порадою ейсід - сиджу в синенькому.
згідна з AnimeCrainaMF - старі кольори та картинка згори - звести б разом. було б гарно.

Prim
08.11.2006, 20:34
Sho vam vsim tak na ochi "vazhko"?
Meni navpaky krashche. A vy by krashche nalashtuvaly svoji monitory pravyl`no.
Kolonky (tobto fixovana shyryna) - to vypravdano, adzhe tak chytaty velyki yexty ta dopysy lehshe.
Komu ne podobajetsja - vykorystovujte staryj. Haj-no ja tsej do puttja dovedu i staryj trohu pokrashchu.
Розмиті смуги гарні для презентаційних сайтів, на які ходять малюнки дивитись.
Jaki taki smuhy???

acid drinker
08.11.2006, 22:42
смуги - мабуть, на увазі малися градієнти...
нє, я всерйоз, зробити консенсусний дизайн було б кльово - просто конкурс, а потім найкращі варіанти допрцювати...

Prim
08.11.2006, 23:44
так. крапка.
треба конкурс зробити.
я за дизайн не повинен виправдовуватись.
кому не подобається - використовуйте старий.
я на вас усіх ДУЖЕ образився.

Бодян
09.11.2006, 00:34
Мені дизайн дуже сподобався!
Форум принаймні тепер не стандартний, як був, хоча цей скін також не ідеальний, як усе в цьому світі :)

Проблеми з гаммою??? Може це просто ви звикли до старого, та й усе :)

Prim
09.11.2006, 02:23
Бодян, а що тобі у цьому дизайні не подобається?

radus
09.11.2006, 09:51
Андрію, не ображайся, бо станеш схожим на письменника, ображеного критиком! :)
Чудово, що тепер є вибір між старим дизайном та новим. Було б непогано, якби старий тепер не чіпати - хай буде, який буде. Дуже добре, що зміна сталася - бо якби не це, у мене б, мабуть, ніколи не дійшли руки вимкнути аватари.
Смуги - так, градієнти. Але мені вже не актуально. :)

Prim
09.11.2006, 10:21
все-таки я думаю, що то ви всі з незвички.
Я продивився інші форуми на яких було введено новий пристойний дизайн такі ж теми. Більшість користувачів казали, що старий подобався більше. Думаю, справа тут і справді у звичці.

Prophet
09.11.2006, 12:14
А я вже до нового звикла. Він класний :)

А щодо приємності для очей, то будь-який спеціаліст підтвердить, що оливковий корисніший за синій.

Iryska
09.11.2006, 12:32
Пріме, не ну ображайся. хочеш, я принципово на новому буду сидіти????

я ж казала, що в новому є свої переваги. :)
оливковий може корисніший за синій, але оливковий як на мене занадто насичений. а синього в старому варіанті троха менше і він не так виділяється.
втім, є вибір.
а то головне.

Авітенцій
09.11.2006, 12:51
Надзвичайно вдячний за чудовий і файний дизайн форуму. Тепер очі, незалежно від думок, самі прохають завітати.

Чудова робота. :)

Prophet
09.11.2006, 14:29
але оливковий як на мене занадто насичений
Та то з незвички! І від налаштувань монітору залежить. Для мене новий дизайн - просто чудовий! Краса. І головне - ні в кого такого нема!

До речі, щодо гасла: "рукописи не горять" - це ж не все, там же ще зірочка є :)

І ще, щодо "колонок збоку" - не знаю, що вас не влаштовує. Мені так зручніше. До того ж, треба поважати людей, які користуються старенькими моніторами.

oleksus
11.11.2006, 23:56
Файний дизайн. Спочатку теж подумав, що надто насичений колір, а потім помітив, що він до очей більш лагідний. До того ж, про каву постійно нагадує. А також про свічки, смачні сендвічі з гірчицею, канабісове молоко, чомусь про Гоголя, арахісове масло та примружені очі, до самозабуття занурені у живий текст.
:)

acid drinker
12.11.2006, 00:46
між іншим, так завше з будь-якими наїздами... спочатку усі тотально не сприймають, потім виявляється, шо "я теж людина", потім починаться розмови на тему расової... тьху, просто дискримінації...
До того ж, треба поважати людей, які користуються старенькими моніторами.і людей з хорошими моніторами, у яких розширення більше, починають вважати зажраними; пофіх, шо таких людей - відсотків 80; Спочатку теж подумав, що надто насичений колірі потім виявляється, шо то не колір не такий, а у нас компи і очі погані; втім, є вибір- і ми починаємо толерувати те, шо не подобається практично всім, але подобається комусь, чиї права захищає нато, єс, правила форуму вотевер...
люди, ви прикольні =)

Prim
12.11.2006, 02:17
Ейсід.
Спеціально для тебе пояснюю: якщо сайт по ширині розтягнутий на весь монітор і у тебе розширення величезне, то тобі точно великі тексти читати буде незручно. Це я в першу чергу робив для тих, у кого монітори ВЕЛИКІ (у самого такий - широкоформатий). Ще раз наголошую: не подобається - у вас є вибір

acid drinker
12.11.2006, 02:58
великі тексти мені читати зручно... при будь-якому дозволі екрану. чесно. набагато гірше, коли вони виявляються довгими, але то вже стосується форми усього дизайну, на то ми поки шо заб'ємо. допрацюємо - покажемо свій варіант.
пріме, я перепрошую, звичайно, і я знаю, шо верстати вільний дизайн важче... і шо графіки багато не треба, тому доводиться всовувати градієнти - шоб воно симпатично виглядало... але на старому дійсно затишніше. мене тільки турбує те, чи гостям очки не різатиме - у них-то права вибору нема...

Prim
12.11.2006, 03:06
що вам ріже, я ніяк не зрозумію.
мені для очей значно приємніше цей дизайн.
для гостей це краще - вони будуть знати, що потрапили на ЛітФорум, а не на черговий форум а_ля_синенькілініїтут_жовтенькілінкитам_помаранчев іоверрайдитут.
це краще.

acid drinker
12.11.2006, 03:21
/кохання сказало мені, шо ти мене коли-небудь звідси банально викинеш.../
пріме... проста така річ... якшо вже ти змінюєш дизайн, то змінюй його весь. прибери ці яскраві позначки біля повідомлень - бо якшо вони ше якось виглядають у т. зв. _дизайні_просто_форуму_, то в гірчичний колір пишуться хіба з великим припуском на відсутність смаку у т. зв. _дизайнера_...
по-друге. дизайн надто розтягнутий. з такою шириною пора би переходити на восьмий шрифт, причому не болд, а регулар - симпатичніше виглядатиме, пропорційніше.
по-третє. на біса окрема лінія під баннер? чому його в хедер засунути не можна? бо малюночкові заважає? хм... а так просто заважає рецепції... хоча воля ваша.
по-четверте. синенький колір непогано гармоніював з усіма аватарами - в принципі, то просто досить нейтральний відтінок був. на гірчичному ж фоні більшість профілів виглядає якось пацавато, наче люди не подумали перед тим, як вибирати собі стиль. може, інших то і не чіпає, але у мене до таких речей дуже сентиментальне ставлення - я довго продумую відповідність зовнішнього вигляду постам і хотіла б, шоб це поважали. хоча, підозрюю, не одна я.
і останнє. гірчичний з писанням поєднується ну дуже туго... синій, принаймні, викликав асоціації з чорнилом і старими добрими кульковими ручками... а цей з чим? читач хіба з логотипу може зрозуміти, шо втрапив на ЛІТфорум. бо асоціативних рядів більше не виникає. а логотип як був банальним, так і лишився - якшо вже на те пішло, хоча б тіні якісь навів - у фотошопі є blending options, там легко... /між іншим, крапка після графічно виділеного тексту не ставиться - за правописом.../
вибач, звичайно, за наїзди, але ти хотів конкретних зауважень - ти їх маєш. якшо зможеш обгрунтувати ці ляпи або їх виправити - буду шалено рада.

Prim
12.11.2006, 06:52
Та куди ж я тебе викину?! :)

1. Ти маєш на увазі позначки повідомлень? То в процесі.
2. Тепер дизайн вже надто розтягнутий? Якщо перейду на 8ий, читати буде незручно.
3. Бо наступний рекламний банер буде нестандартного розміру. А точніше - більшого. Натомість в планах прибрати банер з нижньої частини форуму.
4. Аватари - то останнє, з чим я рахувався коли робив цей дизайн :) чесно-чесно. Ну це просто дуже смішно було би адаптовувати дизайн під аватари.
5. А то не гірчичний. Колись папер такого кольору був. А також старі папери так виглядають.
6. Не все те гарне, на чому навішано багацько фотошопних ефектів і тп. Якщо ти думаєш, що я не знаю як з фотошопом працювати, то ти помиляєшся. Подивись на всі кнопки: на них ні тіней немає, нічого. Просто текст. На простому фоні. Я не хотів перетворювати логотип у навішай_туди_побільше_бо_так_буде_кручє, бо воно аж ніяк кручє не буде. Крапка - то стилістичний прийом. І це не заголовок, це - логотип. Різні речі.

Дуже дякую за критику. У мене до тебе пропозиція - напиши яка особисто тобі кольорова гама подобається і я спробую втілити це в життя. Таким чином у нас буде ще один дизайн.

acid drinker
12.11.2006, 12:22
/а х/з, куди ти мене викинеш... усяке буває)))/
щодо позначок - кльово, дякую. не може не радувати.
надто розтягнутий дизайн був і раніше, проте з новою шириною він здається непропорційним зовсім. не знаю.. принаймні, у назвах підтем можна було б зняти підкреслення. і, в ідеалі, зробити трошки вужчими рядки (варіант, звичайно, зняти пояснення, намальоване під темами, але тоді, звичано, ті, хто в танку, можуть не в'їхати...;)) а... тільки шо зайшла в розширений режим додавання відповіді - шось дописати... надто вже він розширений... надто багато вільного місця.
про фотошопні ефекти - сама знаю)) ака великий естет тощо. проте з _логотипом_ таки шось не в порядку. він не пасує ні під градієнти на хедері, ні під сам стиль хедеру - ну, чи шрифт надто банальний, чи ше якась байда... хоча, знову ж таки, якшо змінити логотип, то воно все у стилістику форуму не вписуватиметься. значить, треба міняти хедер... хм... :?
а щодо кольору... набридло сперечатися про такі дурниці, але воістину, чи то у мене монітор саме на літфорумі глючить, чи просто очі неправильні... не буває навіть дуже старих паперів такого кольору;)
так, і з банерами... прийняти те, шо знизу - ідея суперська, правда, воно мені й так ніколи не заважало - я його просто не бачу... а більший баннер, ніж зверху зараз висить - то як? типу в довжину чи в ширину розтягнутий? імхо, якшо хедер + баннер займатимуть півмонітора, буде не занадто гарно...

acid drinker
12.11.2006, 13:55
знайшла.
отакого відтінку старі книжки
http://litopys.org.ua/velych/zegar1.jpg

Prim
12.11.2006, 20:38
мені би дуже хотілося побачити форум на твоєму моніторі...
Бо я учора оббігав кого знав, шукаючи монтіори і побачив літфоркм на 6 моніторах. І все було добре. я щось не той-во...
дякую за наводку на розширену відповідь! Про неї зовсім забув! Дякую, виправити треба.
Колір. Я спочатку саме такий коричнуватий хотів зробити. Не дуже воно було. Потім взяв трошки світліше і стало значно краще (для мене)
до речі, не відповіла про мої пропозицію..

Prophet
12.11.2006, 23:25
Ейсід, я зараз психану і піду. Не треба за всіх розписуватись.

мля

acid drinker
13.11.2006, 13:23
я не розписуюся за всіх, і, між іншим, я навіть не ображаю нікого, я роблю розширений соціологічний аналіз реагування на нововведення. і розумію, шо все у цьому світі відбувається за схожим алгоритмом. соррі, якшо це зачепило.
пріме, ну не скидати ж мені на тебе всю роботу... намалюємо - покажемо;) якшо зможемо, зверстаємо навіть, правда, я з тим взагалі погано розбираюся... але мені допоможуть =)

Prophet
13.11.2006, 19:24
по-моєму, нічого переробляти не треба
щось це вже занадто, щоб кожен під себе підганяв

а ще не хочу, щоб якісь ліві люди робили

дуже багатьом новий дизайн сподобався

acid drinker
13.11.2006, 19:44
ше більше народу на новий дизайн нагнали...
крім того, не ліві люди, а я. крім того, це буде тільки пропозиція - в принципі, без згоди адміна на форум новий скін не повісиш, як не мучся...
і щодо нічого переробляти... про вдосконалення і вічний розвиток чула?;)

Prophet
13.11.2006, 23:47
я кажу про людей, які не писали тут свою думку
коротше, я проти того, щоб ти робила інший дизайн

ну вирішуйте собі самі

Prim
14.11.2006, 04:04
Якщо Ейсід зробить додатковий дизайн, то і буде додатковий.
Більше вибору - краще.

Iryska
14.11.2006, 16:30
ги, а я спеціально сидю на новому. щоб звикнути.
ніби непогано. але все рівно - то вже справа смаку - старий мені більше до вподоби.
для чистоти експерименту - посиджу ще трохи в новому.
плюс до нового дизайну.
він - оригінальний. більше такого ніде нема, і то відрізняє форум.

Prophet
15.11.2006, 00:53
Якщо Ейсід зробить додатковий дизайн, то і буде додатковий.
Та нехай хоч сто додаткових.

Але хочеться, щоб незалогінені і нові юзери бачили цей.

Prim
15.11.2006, 03:32
Так цей залишиться основним.

vitalis
20.11.2006, 12:51
Хех... Новий дизайн нічогенький такий.
Спершу (30-60 сек.) було незвично. Потім почались асоціації (так, зі старими рукописами). За оригінальність 5+. Тепер форум є унікалом, а не фабрично-інкубаторним синім. Це тішить.

Єдине, що не сподобалось - цегляні кнопки (особливо маленькі) трохи пацаваті.

Prim
20.11.2006, 20:36
stopchan, дякую за критику!

Tim-Lit
22.01.2007, 11:48
Шо - знов новий дизайн?!
Тепер вже остаточно й безповоротно?!

Prim
22.01.2007, 12:07
Так.
Залишилось трохи доробити його.

acid drinker
22.01.2007, 12:41
трохи? =)
у мене тут...
еммм...
проблема...
на старий перейти тепер зовсім ніяк?
і як позбавитися аватари і фотографії? чи це вже теж раз назавше і безповоротно?

radus
22.01.2007, 12:47
А як переключитися на старий?

Prim
23.01.2007, 00:21
на старий перейти тепер зовсім ніяк?
і як позбавитися аватари і фотографії? чи це вже теж раз назавше і безповоротно?
За тижні зо два можна буде перейти на старий.

acid drinker
23.01.2007, 12:53
де?

Налаштуванні і параметри
Підпис
Змінити е-пошту і пароль
Профіль
Параметри
Приватні повідомлення
Список повідомлень
Нове повідомлення
Стеження за ПП
Редагувати теки
Теми з підпискою
Список підписок
Редагувати теки
Перевірка
Видалені теми
Видалені дописи
Перевірка тем
Перевірка дописів
Різне
Нагадування про події
Списки друзів/ігнорування
Долучення

Prim
24.01.2007, 00:22
Уже можна )

acid drinker
24.01.2007, 00:51
дякую =)

radus
24.01.2007, 16:04
Уже можна )
То де ж поміняти дизайн?

Prim
24.01.2007, 16:19
То де ж поміняти дизайн?
дизайн поки не можна.
то я написав з приводу аватари.

radus
14.02.2007, 19:00
А зараз вже можна?

Cured
23.04.2007, 02:42
Всіх хвилювало питання вибору "скіна". Десь, щось проскочило про слоган і зірочку біля нього. А як Ви дивитесь на те, щоб додати ще меншими літерами до основного тексту слогана: "...ну, хіба що при 451° по Фаренгейту" :p Чи воно не пасуватиме сюди?

Prophet
23.04.2007, 02:57
не знаю, який Ви обрали скін, але підпис дикий :) в очах аж усе пливе від кольору.

Cured
23.04.2007, 03:09
не знаю, який Ви обрали скін, але підпис дикий :) в очах аж усе пливе від кольору.

І зараз?!!! :rolleyes:

Prim
23.04.2007, 11:06
..ну, хіба що при 451° по Фаренгейту
занадто.
то не наша концепція )

Читач
15.12.2007, 17:14
Мені дуже подобається.

Лєна ДАД
10.01.2008, 18:47
Фііі! Хто поміняв? Такий романтичний дизайн був, якраз з літературою і асоціювався! А тепер аж очі болять від синьки! Верніть плз !!!:dash::dash::dash:

acid drinker
10.01.2008, 19:13
той дизайн захворів, його треба полікувати ;)
але він повернеться.

Лєна ДАД
10.01.2008, 19:33
Якщо точно повернеться старий дизайн, то може зразу до нього добавити можливість людині самій редагувати свої повідомлення (навіть старі і теми). Це ж зручно.:D

acid drinker
10.01.2008, 19:44
але ненормально =)
редагувати повідомлення, на яке вже відповіли - неетично якось... чи не так? ;)

Лєна ДАД
10.01.2008, 20:25
ну мені так не здається. але суть не в етиці. напрклад - настрочила я свої вірші одним повідомленням. потім якось залізла туди, свіжим оком подивилась - кашмар звичайно. не читається так. а змінити нічого не можу.

Prophet
10.01.2008, 22:53
змінювати свої дописи й теми через певний час після написання не можна категорично. і це дуже правильно, тільки пояснювати зараз ліньки, сорі. вже комусь тлумачили нещодавно...
якщо ж комусь ну дуже вже треба - можна звернутися до модераторів.

Prim
10.01.2008, 23:39
редагування своїх повідомлень не має нічого спільного із дизайном форуму.

Лєна ДАД
11.01.2008, 22:34
Ну то що, може на таку дрібницю тему нову відкрити?

Nice Gothic Girl
31.01.2008, 00:53
люди,що ж так страшно все.....я за старий вигляд форуму....

Prim
31.01.2008, 01:45
Всьо буде чотко.

Nice Gothic Girl
31.01.2008, 17:59
дуже часто,після публікування допису шляхом швидкої відповіді,замість допису переходить на екран повної відповіді і видає повідомлення про часове обмеження між двома дописами....

StarWolf
28.03.2008, 00:04
Той оливковий або заберіть, або поставте по дефолту!
І ше одне: чого не можна просто про це все в книзі скарг писати? Треба на таке цілу тему створювати? (Я вже й попередження за таку фігню отримав).
А недороблений дизайн має обговорюватися виключно адміністрацією, шоб навіть люди не знали! А не хочете так, то не давайте можливості простим користувачам його перемикати!

Prophet
28.03.2008, 00:46
А що це взагалі за ультимативний тон?
Що за вимоги "або-або"? Він вам заважає, той скін?

У "Книгу скарг" писати не можна, бо в неї пишуться скарги. Перший допис теми читати пробували? "Це спеціальний тред для оскарження дій модераторів та дій
інших користувачів." Тільки тепер у нас дії модераторів публічно обговорювати не можна, так що...
За спеціально створену тему Ви так само отримали б попередження. Бо відповідна тема вже є (і здається мені, що якщо гарно пошукати - то й не одна). А тепер ідемо читати правила. Обов'язково!

І що це, по-Вашому, від Вас приховують модератори стосовно дизайну? Ви б думали перед тим, як казати, чи шо...

StarWolf
28.03.2008, 00:53
І що це, по-Вашому, від Вас приховують модератори стосовно дизайну? Ви б думали перед тим, як казати, чи шо...
Де я таке сказав?

Він вам заважає, той скін?
Ну якшо він нікому не заважає, то чого б його не поставити по замовчуванню? А заважає мені той синій. Аж тіпає від нього)))

Prophet
28.03.2008, 01:04
Перепрошую, не так зрозуміла. Гадала, Ви вимагаєте участі форумчан в обговоренні дизайну. А Ви, виявляється, ще нахабніші, дозволяєте собі нам указувати, що й як на форумі робити.

StarWolf
28.03.2008, 01:10
Ви це серйозно? Я маю над Вами таку силу? Я можу лише писати.
І якшо сказав шось не так - не мовчіть. Але говорити про тупість вказування - втрачений час.

Prim
28.03.2008, 01:12
А заважає мені той синій. Аж тіпає від нього)))
Маєте час та натхнення -- зробіть гарніший.
Вам ніхто не забороняє.

StarWolf
28.03.2008, 01:19
Вам ніхто не забороняє.

Я б і радий допомогти, але Ви вірно зауважили про час - я його не маю.

Лєна ДАД
02.04.2008, 02:00
Вам ніхто не забороняє.

Так був же до того синього красивий, з рукописом . Де він? (

oleksus
03.08.2008, 01:45
Кхм.... Слухайте, а взагалі планується якийсь дизайн, чи як? Може треба якась допомога?
Класно було б щось дерев'яно-паперове.
Або навпаки, зелено-чорне, а-ля 'матрікс'.

Загублена дитина
03.08.2008, 12:17
я за аля-матрікс =)

oleksus
03.08.2008, 13:03
EDIT: Якщо 'матрікс', то можна ось такого кштибу (http://www.strangebedfellows.de/index.php?board=15.0), як приклад.
На такій кольоросхемі можна висіти днями, і очі себе нормально почувають, перевірено.

До того ж ще раз раджу доволі потужний і злагоджений двигун (http://www.simplemachines.org/) для форуму, але то вже така справа. Якщо vBull вже встановлений, то не знаю, чи буде хтось переносити базу на новий.
Втім, це не так складно.

Загублена дитина
03.08.2008, 13:14
мило...) але якось із форумом зовсім не в"яжеться) хай думають, але я його і таким люблю)

Prophet
05.08.2008, 06:02
На такій кольоросхемі можна висіти днями, і очі себе нормально почувають, перевірено.
може, в мене якісь особливі очі, але їм стало погано вже на другій секунді споглядання =(

Олексусе, а чим Ви могли б допомогти? було б чудово. і про паперово-дерев'яне - цікаво....

oleksus
06.08.2008, 03:50
допомогти міг би лише тим, чим більш-менш володію: словами.
іноді (випадково) складаю якісь векторні малюнки, але про них нічого гарантувати не можу.
ще міг би порадити (але це вже до програмістів) якось додати до меню редагування тексту здатність нормально відтворювати HTML теги, а ще краще - додавати javascript. тоді значно розширюються можливості креативного подання тексту і всілякі (доречні як раз саме на літературному форумі) художньо-текстові витребеньки.

Загублена дитина
06.08.2008, 04:13
я ламер. я не вмію тим всім користуватися. але подивитися на чиюсь цяцю було б цікаво...

oleksus
06.08.2008, 04:14
Ну, наприклад, ось цяця (http://asciimator.net/). Суто текстова. Додається просто: рядків п'ять javascript замкненого у відповідні теги, і готово.
Але окрім таких цяць, можна бавитись, наприклад, з інтерактивним текстом, наприклад, як в оцих оповідках (http://gimcrackd.com/) (в розділі stories).

Загублена дитина
06.08.2008, 04:16
дякую) мило)

Prophet
06.08.2008, 04:23
ех, словами багато хто може... от якби хтось узяв і зробив...
та все одно дякую)

oleksus
06.08.2008, 05:47
А що, дійсно нема кому? Го, тоді це інша справа...
Скажіть, в чому є найбільша потреба. Будемо когось шукати.

Anatoliy
06.08.2008, 12:20
от мені подобався оливковий, доки зверху на знизу не позабирали гарні малюнки з написами, що рукописи не горять, що вони тепер - електронні. а ті чорні штуки, що зараз - то кака якась.

Prophet
07.08.2008, 01:37
То вже до адміна питання, тільки зараз він у нас зайнятий-зайнятий... Сподіваюсь, зайде сюди, відповість.

Prim
11.08.2008, 18:59

найбільша потреба -- людина, що має досвід роботи із vBulletin та базами даних MySQL.

Nice Gothic Girl
28.08.2008, 21:42
как в новом дизайне глянуть группу администрация????ну,чтоб знать кто управляет паровозом.