Показати повну версію : Яку музику ви слухаєте?
Кажуть, що характер людини інколи можна визначити знаючи її вподобання в музиці. Давайте в цій темі розповімо трохи про свої вподобання в музиці.
=========================================
Почну з себе :p . В мене доволі широкі вподобання в музиці. Це і Linkin Park, Within Temptation, Blind Guardian, Rob Dugan. P пострадянського простору слухаю: Владимира Высоцкого, Высокостный год, Сплин, КиШ.
Було б цікаво дізнатись про вподобання інших користувачів Літфоруму.
залежить від настрою
нема сил перераховувати все
с постсовка люблю Башлачьова. Дркіна, Янку. АукцЫон і Фьодорова. Чістякова. Хвостєнка, Арєф'єву. і т.д.
люблю період 60-70х. рокенрол.
джаз-рок, арт-рок, проґресів, псіхадел, хард.
весь Syd Barrett
весь Doors
весь Jimi Hendrix
люблю джаз і блюз
люблю панк-джаз (ех, Jaco Pastorius, хендрікс бас-гітари)
люблю фолк і етно
дещо з Sex Pistols та Nirvana
з того, що посучасніше - Rage Against the Machine, Radiohead.
з того, що попростіше - Сhumbawamba, Green Day, Air, Hives.
ну і ще всяке
якось так
Ненавиджу Linkin Park. Але Within Temptation та Blind Guardian подобаються. Також люблю Eru (Era) в них цікаві пісні на середньовічну тему. Також слухаю Mettalicu. Особливо подобається пісня And Nothing Else Metterю
Ну і навіщо плодити теми-клони? :-/
http://litforum.net.ua/showthread.php?t=2
Ну і навіщо плодити теми-клони? :-/
http://litforum.net.ua/showthread.php?t=2
Добре. Згоден. Але про таку тему я справді не знав.
о, знайшов ось!
http://bandweblogs.com/twins.jpg
(ох, хочу собі Фендер...)
правильно підписано. Джімі був першим, хто показав, на що здатна електрогітара, Жако був першим, хто показав, на що здатен електробас.
Не люблю рок, рок-н-рол тоже не нравится. Музыка дурного вкуса.
Моим вкусам отвечают Стинг, Chris Rea (очень нравится Крис Рей -
творец американского шансона, с джаз и техно-элементами),
Alan Parsons Project (техномузыка), Era (единственная группа, более
или менне правильно использующая христианские элементы в клипах),
раньше нравилась Enigma (теперь уже нет, у них много песен на сатанинскую
тематику). Ненавижу битлов, вместо них обожаю Элвиса Пресли.
Потом... очень нравится трескучий и нежный голос бритоголового Mobi.
И... увлекаюсь "виниловой" музыкой (ака нафталин =)). У кого есть кассеты
с Modern Talking, большая просьба дать списать, обожаю их (хотя они и
голубые.) :)
обожаю Элвиса Пресли
ммм, рокенрол ненавидиш, а рокабілі любиш? в часи Елвіса ці стилі відрізнялися кольором шкіри виконавця, а не музикою.
Mobi
Moby?
Modern Talking
дозволь поцікавитись, це, по-твоєму, прояв гарного смаку?
раньше нравилась Enigma (теперь уже нет, у них много песен на сатанинскую
тематику).
А хіба музику слухають лише тому, що вона християнська чи ні?
Ну це в твоєму уявленні. Але ж є люди які можуть з тобою не погодитись.
Якщо так подобається Era то спробуй послухати Blind Guardian. Музика хоч і не християнська, але доволі схожа на творчість Era.
Ну це в твоєму уявленні. Але ж є люди які можуть з тобою не погодитись.
не треба починати =)
це може перерости в священну війну, де ніхто нікого ні в чому не переконає, тільки посваримось. у нього своя думка - нехай буде.
Moby, до речі, мені теж місцями подобається. десь в моєму списку біля Air та Chumbawamba %)
Я і не починаю. Просто висловлюю свою думку. Я люблю рок, рок-н-рол, Еру, Енігму. Але я не роблю для себе різниці сатанистська ця музика чи ні. Мені просто подобається музика. Те що мені не подобається я не слухаю.
Якщо Клеверу не подобається рок і т.п. це його діло.
Але я не роблю для себе різниці сатанистська ця музика чи ні.
А я Dimmu Borgir слухаю по суті лише із-за слів. :P Особливо в улюбленій пісеньці - Progenies of Great Apocalypse.
Якщо так подобається Era то спробуй послухати Blind Guardian. Музика хоч і не християнська, але доволі схожа на творчість Era.
Це жарт? Оцінив! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))
З.І. Якщо Speed Power схожий на те, що грає Ера... То я не знаю... У Блайндів є лише декілька баладних пісень - закосів під середньовіччя (Past and Future Secret, Lord of the Rings, Bright Eyes, може ще щось, але не пам'ятаю), але десь 90% їх музики...
З.З.І До речі, у соліста Блайндів мій улюблений чоловічий голос <_<
останнім часом під впливом аніме, почав слухати японську попсу.
Я полюбляю слухати російський рок: ДДТ, Nautilus Pomilius, Агата Кристи, Черный Кофе, Пикник, трохи менше Алису. Зовсім не подобається Машина Времени... Ще я слухаю Helloween, Blind Guardian, Nightwish, хоч я і не люблю альтернативну музику але мені подобається Guano Apes.
Дуже полюбляю наш гурт Mad Heads.
Із наших нових гуртів мені подобаються Conquest, Эпидения та Мельница
ммм, рокенрол ненавидиш, а рокабілі любиш? в часи Елвіса ці стилі відрізнялися кольором шкіри виконавця, а не музикою.
Думаю, я неправильно выразился. Мне нравится "лёгкий рок" Элвиса
Пресли - Jailhouse, Love me tender, Bird on the tree, You're so square...
Это действительно музыка, а не вой металлистов или кислотников.
Moby?
Moby, Moby, Moby.
дещо з Sex Pistols
а это нормально?
МЯ і не починаю. Просто висловлюю свою думку. Я люблю рок, рок-н-рол, Еру, Енігму. Але я не роблю для себе різниці сатанистська ця музика чи ні. Мені просто подобається музика. Те що мені не подобається я не слухаю.
Якщо Клеверу не подобається рок і т.п. це його діло.
Слышь, я чё лез к тебе со своими определениями? Если ты различаешь
музыку по "нравицца" - то пожалста, мне то что? Но я решительно не
усекаю, чё это ты на меня наехал, в натуре, по христианству? Это
моё различие. Если по сцене прыгают отморозки з козлиными головами
и швыряют фекалии в толпу - будь это музыка хоть "ващще кайфной",
мне на неё начхать. И нравится мне рок или нет - это моё дело, я
не лезу в твои, и ты не лезь в мои, не навязуй мне свои вкусы.
Дуже полюбляю наш гурт Mad Heads.
Да, это хорошая музыка. Я не одобряю их аутлук, но музыка классная.
(я слушал только "Надія є" =))
Девор
останнім часом під впливом аніме, почав слухати японську попсу.
Ти хочеш сказати OSTи до анімех? Але слухати їх відірвано від фільма - нонсенс, ІМХО. Коли я, наприклад, слухаю Lilium з Elfen Lied, то якось аж душа в трубочку звертається, бо пропливають картини з нього, коли слухаю Free Bird з Haibane Renmei хочеться вискочити на двір, де сонце і десь пробігтись (по аналогічній причині), коли The Dream Within з Final Fantasy: The Spirits Within (хоча це аніме лише по частинці духу) просто тащусь від мелодії і бачу картини. Це важко описати словами - треба відчувати.
Слухаю важку музику в основному. Такі стилі як: Heavy Metal, Nu Metal, Industrial, Hard Rock, Hard Core, Jazz Core (це типу MuDvayne, якщо когось цікавить;) )...
Слухаю такі групи як: Slipknot, Mudvayne? System Of A Down, Papa Roach, Nirvana, Korn, Sepultura, Marylin Manson, Mushroomhead, Ektomorf, Death (Death Metal особливо не полюбляю, але деколи послухати можна), Muse, Gorilaz, Rammstein і так далі.
З українських груп полюбляю Тол, Верховну Зраду, Анна, Skinhate, Тостер, Інкарнабулу, Кому вниз, Плач Єремії, Океан Ельзи...
Отак-от... ;)
До Грея:зараз слухаю саундтреки до NOIR
а это нормально?
нормально?
нормально це коли людина вечорами кладе свою сраку в крісло, вмикає тб і дивиться улюблений серіал про бондітів чи чудове шоу про "интриги скотного двора".
коли йде дощ, нормальна людина обов'язково морщить носа і бере парасольку, або ж сидить вдома, обов'язково подалі від вікна.
коли хтось в під'їзді бере в руки гітару, вона обов'язково вийде з розгніваною пикою і скаже "прєкратітє!". не тому що їй заважає (гітарка ледь бринчить), а тому що це ж нечувано - опівдні сидіти на сходах і грати музику!
нормальна людина дивиться в землю, коли кудись іде.
нормальна людина дуже любить гроші.
нормальна людина дуже хоче "бути такою як всі". коли на вулиці вона бачить когось, хто не схожий на всіх, вона автоматично записує його якщо не в норкОмани, то в фулігани точно. ну або просто в дурні.
і так далі.
слухати Sex Pistols це, сто чортів жабі в цицьку(ц), сompletely не нормально!! нормальні люди такого не роблять! ^^
інша справа - чи поділяю я їхні ідеї, реалізацію цих ідей і т.д.
аутлук
ти часом не про їх зовнішність?
Виходить є іще ненормальні люди (з точки зору "нормальних" :D ).
2 Тол
А слухав альбом Gorillaz - Demon Days? ІМНО, дуже чудова річ. Протягом третього тиждня слухаю їх. І досі не набридло.
Хоч усі, певно, знають, яку я слухаю, музику, вирішила повторитись:
- те, що я називаю класичним роком: Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, The Doors і т.д. ...
- дещо з російського року: НАУ, Агата Кристи, ДДТ, Пікнік, Крематорий.....
Ні, дарма я почала класифікувати (я ж у музиці не розбираюсь)...
Люблю Вєню, Боба Марлі, Кому Вниз, Muse, Бреговича, Арєф'єву.
... і те, що грають мої друзі.
І ще багато чого.
Головне, щоб музика була талановитою і "живою" (зіграною на нормальних інструментах), а тексти - сповненими сенсу та ідеї.
Лієт: Ага! Цей альбом слухав. Класний! Особливо подобається пісня Feel Good! The best
Нє. Весь альбом чудовий. Я особисто з нього не виділяю найкращих мелодій. А купив його зовсім випадково. Просто усе інше набридло слухати.
Доречі, хтось слухав Crystal Method, Rob'a Dugan'a та Rob'a Zombie? Що можете сказати про них?
Так от. Сумлінно скачала і послухала Sex Pistols. Нормальна музика. Слухати можна. Хоч у мій Топ-10 вони не потраплять, але під настрій - цілком можливо.
А от щодо їх ролі в історії панку сказати нічого не можу.
Треба буде послухати. ;) Добре, що дістати - не проблема.
Не знаю мені було б важко створити десятку, на мою думку, найкращих виконавців. От в сотню точно вкладусь. :) Всі виконавці чудові. Але чудові по різному.
Liet: Я слухав Rob'a Zombie. Цілком не зле! ;)
Цілком не зле, але однннноманітно, щось типу Lacuna Coil
Я слухаю Slipknot, System Of A Down, Papa Rouch...
мене пре укр альтернатива...хто чув гурт з Франика Пан Пупець???як мене від нього рве!!!!а ше мені дуже подобається Тол)))старий рок теж люблю: Діп Перпл, Лед Зепелін, Пінк Флойд. нірвана....люблю Мертвого півня, просто добра група....
мене паре укр альтернатива...хто чув гурт з Франика Пан Пупець???як мене від нього рве!!!!а ше мені дуже подобається Тол)))старий рок теж люблю: Діп Перпл, Лед Зепелін, Пінк Флойд. нірвана....люблю Мертвого півня, просто добра група....
А що ти знаешь про цю группу? (Мертвий півень)
Freelancer
30.08.2005, 16:52
Блін, якщо не подобоється - це не означає, що вона погана, правильно?
А я люблю рок :)
Рок - це протест. Я дуже не стабільна постать, у мене дуже стрімко може змінитися настрій. Зазвичай, я не боюся сказати правду у вічі, навіть якщо це буде виклик. Тому, мабуть, я люблю рок. Рок провукує людини мислити. Тільки кажучи про рок я має на увазі саме рок (не death, doom, trash metal). Ще я люблю Хеві на поувер метал, але якщо він не набридає... Яле більш за все я люблю просто рок (скажемо так, так ззваний російський рок-н-ролл).
Знайома кинула велику валку музики. Знайшов лише один гурт, який мені сподобався. Називається російською: Птица Си. В усякому разі так написано в інформації про файли....
Тільки кажучи про рок я має на увазі саме рок (не death, doom, trash metal).
Якщо ці стилі тобі не подобаються, то це ще не значить, що вони не рок ;) Дез та Треш я не слухаю, бо мені не подобається манера виконання. Але у тих ж Слеєр або Металіки (типовий треш) дуже навіть непогані тексти. Я після того як подивився вірші дістав пару альбомчиків Слеєра, але потер, бо занадто то вже не моя музика. Дум я слухаю так як там і музика прикольна і виконання, як правило. А тексти мені особисто чимось нагадують російський НАУ. Чому не знаю, от просто чомусь так...
З.І. Дістав альбом "Реконінг Найт" Сонати Арктики, подивився тексти пари пісень... Дуже сподобалась пісенька Misplaced (кому цікаво: http://www.darklyrics.com/lyrics/sonataarctica/reckoningnight.html ).
Gray
Якщо ти цей альбом звідкись викачав, даси мені лінк?
gala, вчора з другом їздили в Кор. Я там купив футболку, а він - диск. Ми той диск зріпали в ogg. Впродовж тижня я його виложу на ФТП Універу. Коли заллю його туди, то дам лінк ;)
death, doom, trash metal
А я їх взагалі не розрізняю. Слухаю те, що подобається...
Я теж, але кои я підходжу в Кор і питаю що за група "Iced Earth", а він мені каже дуже класний Треш, то бажання слухати відпадає, бо я знаю, що треш - то не моє.
мене паре укр альтернатива...хто чув гурт з Франика Пан Пупець???як мене від нього рве!!!!а ше мені дуже подобається Тол)))старий рок теж люблю: Діп Перпл, Лед Зепелін, Пінк Флойд. нірвана....люблю Мертвого півня, просто добра група.... Я сам з Франика, тож неодноразово чув Пан Пупець, але на мою думку то не є гарною музикою. Мені подобається Darkseed, Nightwish, Tristania, Lacrimosa. Ну і тому подібне... Альтернатива і панк напевне не для мене...
gala, ftp://ftp.univ.kiev.ua/pub/incoming/Sonata%20Arctica/
Правда там к первой песне вступлене оказалось битое немного - нужно будет перерипить...
А ще я слухаю Конквест (спід-пауер; Харків, Україна), Грімфейс (готик; Київ, Україна), Стормхолд (симфо-блек; Білорусь). :p
Це я просто вчора ходив на Metal Show в Торбу :) "Червона Рута" у виконанні Конквеста у відповідному стилі - це супер!
Gala, нема за що. До речі, перша пісня таки не бита - то так треба... :)
Mercenary
20.09.2005, 19:04
А я ще слухаю Алєксандра Градского (є такий російський співак).
4 октави, голос Бога. Класика у його виконанні - Паваротті відпочиває.
ДДТ - особливо пробивна пісня - "Рождественская"
silverfish
27.09.2005, 23:41
"Мертвий Півень", "Кому Вниз", "Плач Єремії", "Піккардійська Терція", "Перкалаба", Горан Бреговіч.
Варто жити!
Within Temptation, Evanescence, L'Ame Immortelle, Mylene Farmer, Alizee, Guano Apes, Lacrimosa, Yann Tiersen, Eric Serra, Jean-Michelle Jarre, Kosheen...
"Мертвий Півень", "Кому Вниз", "Плач Єремії", "Піккардійська Терція", "Перкалаба", Горан Бреговіч.
Кльово!
До речі, це тільки мені нинішнє засилля жіночого вокалу в рок-музиці видається небаченим?
Кльово!
До речі, це тільки мені нинішнє засилля жіночого вокалу в рок-музиці видається небаченим?
А чому б їм не співати? Все ж таки жінки теж ллюди і мають такі ж права, як і чоловіки. До того ж в них інколи пісні виходять кращими ніж у чисто чоловічих груп. На мою особисту думку.
Просто цікаво, чим таке викликане. Я особисто чоловічий вокал більше люблю. А щодо прав - звісно, мають, тут без питань ;)
Просто цікаво, чим таке викликане. Я особисто чоловічий вокал більше люблю. А щодо прав - звісно, мають, тут без питань ;)
А мені більше подобається жіночій вокал. Не знаю, може в мене нема смаку. Подобається Крихітка, Evanescence, Garbage, Cardigans. І ще багато чого. Якийсь я неправильний мабуть ;) :cool: .
Класне засилля, я з чоловічим вокалом взагалі майже нічого не слухаю, тільки для Лакрімози зробив виключення.
Дивлячись як співають... Мені подобається лише камерний або псевдо-камерний жіночий голос. Виключення - лише Сандра Насік :) А так слухаю і з чоловічим і з жіночим, але більше всього подобаються змішані пісні: жіночий-камерний/чоловічий-гроулінг.
Незнаю, щодо камерного майже нічого не слухаю, єдине, що грає у мене в Він-ампі - це Діджеєвські треки!
Слухаю все. Не цураюсь нашого. Але все крім попси. Тобто крім Бритні Спермз, "Атпетиє мошенікі", "Руккі Вверх" і, пробачте, Хрістіну Ах**лу.
Дали послухата відмого репера 2Pac.
Мені подобається! Це вам не йомінем...
Тут є все - "розумні" тексти, хороші ритми, голос навіть є...
отримав чудо-бандерольку, там дві дівідіхи з медіа-ніштяками!
там ціла купа блюууууузууууу!
і взагалі багато чого кльового
саме зараз слухаю SKA-P. дуууже подобається! хочу на їх концерт.
Зараз слухаю трек Executioner style віл Лінків.
Клас. Приклад правильного компонування електрогитар та електроскетчів.
Також останнім часом подобається пісня Тату "All about us". Це вам не "дагонят - нє дагонят"...
до речі, сестро, скільки, ти казала, в тебе Бреґовіча?
в мене 11 альбомів, якшо тобі треба - кажи
У мене тільки "Magic Book" в двох дисках...
Якщо ти все писатимеш, що мені закортить, то в твоєму славному місті болванок не залишиться :) (може, пора на RW-шки переходити?)
Nevermore
24.10.2005, 21:10
Фанатична прихильниця класичного джазу. Мій кумир- Гленн Міллер...
До того ж люблю різні стилі готичної музики...
A hto zikavutsia muzukoy takuh vukonavziv jak LADYTRON , GOLDFRAPP ,ALPINE STAR, BECK, VITALIC ,CYCLE ,THE CRYSTAL METHOD , TRICKY, MASSIVE ATTACK,DUFT PUNK, TELEPOPMUSIC shykay odnodymziv bo de ja guvy popsovuku i hip hopniku odni a dlia dekogo basura po tupy blatotu najvushche musteztvo
silverfish
26.10.2005, 12:18
Кльово!
Хіба тільки в музиці? :p
Но-но! З усім іншим порядок. Хоча, жіночу літературу теж далеко не всю сприймаю.
Вчора дістав альбоми гурту Кому Вниз починаючи з 1988 року. Тепер в мене тільки один гурт в плейлисті вінампа..............
Е-е-е-ей. Кому це тут не подобається засилля жінок. Видно ти ще дуже молодий, хлопчику, якщо думаєш, що зможеш обійтися без прекрасної половини. Відтоді. як жінки отримали права з чоловіками (принаймні на папері), людство зробилдо значний крок вперед у науці, освіті, мистецтві... І жіночий вокал мені подобається не менше за чоловічий. Мені однаково подобаються і Лінки і Evanescence, а те що чоловічих гуртів значно більше, ніж жіночих, то це лише результат того, що чоловіки вчилися грати на гітарах, а жінки - смажити котлети і прати пелюшки.
Видно ти ще дуже молодий, хлопчику
Це ти мені? То я не хлопчик.
Ну, посміялась зате. Але надалі слідкуй за тоном дописів, ображати учасників не рекомендується.
А жіночий вокал дістав уже. Скидається на моду. На масову інкубаторську моду, яку я ненавиджу. І починаю здаватись, що гуртів з чоловічим вокалом (звісно, тих напрямів, що я слухаю) вже меншість...
Сонце, я не до тебе зверталася "хлопчику", я до Silverfish гукала е-е-ей! Учасникам форуму не рекомендується ображати один одного, згодна на 100 пудів, їм рекомендується уважно читати, те що пишуть не тільки те, що пишуть власне вони. А те, що ти не хлопчик і так зрозуміло.
їм рекомендується уважно читати, те що пишуть не тільки те, що пишуть власне вони
Так-так, і якби ти так і робила, то помітила б, що Silverfish не сказав проти жіночого вокалу жодного слова.
До речі, він розумний чоловік у зрілому віці, вже точно досвідченіший за тебе, тому думай, перш ніж дозволяти собі зневажливі звертання.
І ще. У нас не настільки душевні стосунки, щоб я дозволила тобі називати мене "сонце" (знову ж таки зверхньо).
silverfish
27.10.2005, 16:49
2 Майк
Ти справді не правильно зрозуміла. Я жінок обожнюю, а той мій допис є просто невеликим приколом ;)
2 Prophet
Дякую :)
Ну, 30 років - це не такий вже і зрілий вік... :8
Ну, 30 років - це не такий вже і зрілий вік...
Якраз бальзаківський :)
Тоді вибачаюсь, юначе.
2 Silverfish
Овва, думала натрапила на цікавих людей, з яким можна поспілкуватись на різні теми, погомоніти, а замість того отримала купу образ сама, образила купу людей.
Проти жіночого вокалу Silverfish нічого не сказав, він висловився щодо засилля жінок "не тільки в музиці", як дівчину це мене, звичайно зачепило, але якщо він нас, цебто жінок, обожнює, то це звичайно все міняє.
2 Рrophet
Ніколи не думала, що звертання "сонечко" може когось образити, мене так називають близькі друзі, і сама я так називаю людей, що мені подобаються, якщо хтось вважає таке звертання зневажливим чи зверхнім, то мені дуже шкода. Я читала твої дописи, Prophet, У мене склалось враження, що ти маєш власну думку, власні переконання і смаки, не пристосовуєшся під чужий лад, толерантна і терпляча. Можливо я поспішила з висновками і перше враження виявилось помилковим?
Мені шкода і прикро ще з тієї причини, що бесіда про музичні смаки перетворилась на розборки хто кого образив, як звернувся, що сказав... Втім, визнаю за кожним право на розуміння, висловлення своєї думки і сподіваюсь на те, що і МОЄ право також поважатимуть.
Іще як може ображати. Я, наприклад, теhgsnb не можу, коли до мене лагыдним тоном звертаються.
Добре, до тебе особисто звертатимусь нелагідно. Будь-яка примха за ваші....
Зараз просто тащуся від треку
R.Kelly - Golden Teen.
Pavlov's Dog... Розкішна річ.
абрикоска
09.12.2005, 17:04
музика, безперечно справляє здоровецький вплив на слухаку...... навіть примушує обрати новий стиль, новий хід думок, ставлення до оточуючого, отже, до світу... здатна змінити життя.
........Провокує на певні вчинки..
Слухаю музику, яка добре на мене впливає......
люблю робити добро
на це мене спонукає моя музика
Nevermore
10.12.2005, 14:21
Слухаю музику, яка добре на мене впливає......
люблю робити добро
на це мене спонукає моя музика
Цікаво, і що ж ти слухаєш? :confused:
"Аццкую Сатану" ги -ги- ги- ги- ги...
))))))))))
Evanescence, Within Temptation, Nightwish, The Rasmus, Linkin Park, System of a down, Gorillaz, Green day, Okean Elsy
Gwen Stefani, Keane та ін.
Останнім часом подобається Flipsyde.
Гарний гурт. Мені дуже сподобався. От тільки треба спіймати своо одногрупника, щоб він мені записав їх альбом.(((
Особливо подобаються ніступні їхні пісні:
Someday, America
Також останнім часом згадую Скрябіна.
Зміст тексту "Loose yourself" став для мене майже слоганом...
Зараз слухаю Black Eyed Peas "My Humps"
Я люблю класику;сучасну зарубіжну музику, особливо ту, в якій присутні іспанські та латино-американські мотиви, а також англомовні пісні з глибоким змістом;ще мені подобається арія до "Кармен" і я обожнюю Мадонну, J.Lopez, , Sertab, Evanescense, "No doubt"....Мій улюблений гурт - "The Rasmus"
стронґовський
26.12.2005, 15:16
Нещодавно слухав Sigur Ros. Щось таке легке, повітряне... Послухав і наступним поставив Тома Вейтса. Різниця - як між безе і горілкою.
абрикоска
26.12.2005, 15:32
привіт!
Перепрошую, тільки сьогодні знайшла свій пароль. голова забита різними формулами і чудернацькими речами - надворі ж сесія..
так от.
моя музика - гарна-прегарна.
Я слухаю християнську музику. Останнім часом - 'Вurn', Hillsong.
З Різдвом
Я тащусь від голосу Beyonce Knowles!
Послухайте Naughty Girl і ви мене зрозумієте.
Я слухаю християнську музику.
Послухай Holy Blood :D До речі, теж християнська... Серйозно.
абрикоска
06.01.2006, 15:40
:) до Gray
"Господи я не твой, ближних я не могу любить,
Трудно мне жить слугой, а хозяином мне не быть.
Дай мне сойти с ума, ведь с безумца и спроса нет."
:eek: Депресняк. Не можна знайти своє місце в житті, тому що "Не свободен". якщо навколо тебе зло - це ще не означає, що ти маєш бути частиною цього зла. Зло з'їдає. Добро дає жити далі. Це - стимул.
"Дай мне хоть раз сломать этот слишком нормальный свет."
Хто тобі сказав що він "слишком нормальный"?
- Безусловно возлюбил Ты меня,
Явил свой мир.
Твой огонь во мне
И с Тобой исчез весь страх
(с) М. Пушкина (Ария - Бесы) "
About myself: bigbreak.org
СССтаніслав
07.01.2006, 00:22
зверніть увагу на молодь. "Дороги Меняют Цвет"(з 2002 року) гурт полтавський, але грає в якомусь фолковому російському стилі. але фолк той пушкінський, а не костромський. хоча не вся творчість така. сильно. дуже здивувався, коли дізнався, наскільки цей гурт юний. спочатку мені підігнали музику, потім вже в неті відкопав шось цікаве про них. "я устал умирать на руках хозяина старой корчмы"
якшо говорити загально, то зараз найбільше хочу згадати Башлачьов-Дягілєва-Дркін (СашБаш-Янка-Вєня Дрантя). чомусь обов"язково разом. ця трійка для мене стала... точніше зробила мене... блін, якось надто пафосно, але в їхній творчості я по частинках збирав себе
2абрикоска: Мене важко зрозуміти, тим паче по такому коротенькому уривку. В старих версіях літфоруму, бази котрих не збереглися чимало списів було переламано в сперечаннях щодо "добра" та "зла". І в мене нема бажання, чесно кажучи, знову сперечатись на цю тему ;) Я мислю іншими категоріями.
Депресняк і я - це поняття практично непоєднувані. Я можу на короткий час впасти у відчай, коли не знаю, що робити, але в депресняк - ніколи :p
А ще я атеїст. І чим більше мене намагаються повернути в християнство, тим більше мене це дратує. Так що гиблий номер - не витрачай сил намарно ;)
З.І. Даруйте за оффтоп... А по темі... Ніби смаки не змінились, нового нічого для себе не почув, окрім того, що почав бачити у Cradle of Filth позитивні сторони :) та звикаю до треш-металу у виконанні Iced Earth. Дістав новий альбом Конквеста (жаба ледве не задушила брати диск за 35 грн., але що ж не зробиш для улюбленого вітчизняного метал-гурту)... Практично все чув вже або в МП3, або на сейшенах. Досі раз на тиждень з посмішкою переглядаю фотки з концерту Теріону і з нетерпінням чекаю остаточної інформації щодо приїзду Moonspell в березні. А зараз взагалі пишу ці рядки під саундтреки до ".hack//SIGN". От...
Леонід Фьодоров (АукцЫон) пише про Янку:
Я не являюсь поклонником ее творчества, более того – Царствие ей небесное – ни одна из ее песен не заставила меня так трепетать, как, скажем, песня Гребенщикова «Я Инженер На Сотню Рублей…», которую я услышал в период полового созревания – и мир изменился после этой песни. Такого эффекта сибирский рок на меня не производил – за исключением песен ИНСТРУКЦИИ в исполнении Летова, этот альбом будоражил меня действительно очень сильно… А в Янке я просто физически ощущал некую мощность, некую такую очень серьезную силу, непростую, миссионерскую – я это ощущал. Каждая клетка меня знала о том, что рядом со мной находится некое чудо – но знала по факту. Я абсолютно не был любителем, поклонником и слушателем ее музыки. Очевидно, что для того, чтоб понимать Янку, нужен какой-то предварительный код – это то, чем Янка отличается от НИРВАНЫ, хотя это, в общем-то, одно и то же.
я дуже здивувався, коли прочитав про Нірвану. річ у тім, що як тільки я почув Янку, я відчув, що ефект від неї дуже схожий на ефект від Нірвани.
але Янка все-таки не така. знаєте, є японський письменник Акутагава Рюноске. дуже вдало висловив мою думку про його творчість один мій знайомий: "суїцид.. ні, не зовсім суїцид. відчуття не таке, коли людина хоче себе вбити. відчуття таке, коли людина вже стрибнула з вікна, і ось вона летить, і ось до землі два метри, і вона на прощання так окидує поглядом цілісінький світ, і щось каже". ось така Янка, на мій погляд. найпомітніше в альбомі "Стыд и срам". (інший мій знайомий, з ким я повністю згоден, вважає цей альбом "найакутагавішим" серед російських рокових альбомів. десь поряд "Полундра!" Ноля і "Бодун" АукцЫона, хоча "Бодун" все ж "легше").
тобто у Янки - пасивна констатація. а Нірвана.. журба у неї іншого штибу, така журба, коли хочеться щось розбити, вбити щось прекрасне..
імхо
а СашБаш на Янку вплинув, мабуть, ще більше, ніж Лєтов. та сама суть Янки.. Лєтов не має до неї відношення, а ось Башлачьов став каталізатором, на мою думку.
а взагалі-то я хотів процитувати Френка нашого Заппу:
"Говорити про музику - все рівно що танцювати про архітектуру".
СССтаніслав
07.01.2006, 14:35
"Говорити про музику - все рівно що танцювати про архітектуру".
:) :) :)
а подібні розмови про Янку і Нірвану вже були на попередніх - царство небесне - форумах. згоден, та сама енергетика, але різний її прояв. і про Башлачьова теж писали. варто послухати "По трамвайным рельсам" і можна зрозуміти (ні, звичайно ж, не можна, але шось близьке до того), шо Башлачьов значив для Янки. та й три роки без СашБаша - просто суцільна депресія. точніше, ше більше поглиблення тієї, шо була. "мне не о чем с вами говорить"
мені взагалі подобається Заппа
ну, його позиція, його висловлювання і таке інше.
одного разу він мав грати в Західній Німеччині концерт. зібралась, звичайно нонконмормістська молодь, аншлаг. виходить Френк, один, без музикантів. піднімає руку у фашистському вітанні, каже в мікрофон "Хайль". в залі тихо. Заппа знову піднімає руку і каже "Хайль". тихо. знову. кілька людей відповідають йому тим же. знову. людей вже більше. через три хвилини весь зал радісно вітає Заппу цим сраним вітанням і кричить хайль у відповідь, сприймаючи це, мабуть, як веселу гру. тоді Френк і каже: "от підозрював я, що ви як були свинями, так свинями і залишились. а тепер взяв і переконався. і грати я для вас не буду." і пішов. і не грав.
Fredegonda
11.01.2006, 02:06
Люблю, в принципе. все по-немногу...хм...чего-то конкретного даже выбрать и не могу, могу только перечислить хотя бы в стилях: фолк, рок (предпочитаю русский, у него есть что-то совершенно особенное, свое ... душа я бы сказала), готика (только, пожалуйста, не причисляйте к числу готик-гркпп Эванейсенс, Расмус и Хим!), металл (блэк, симфа-блэк, дэд), люблю психоделику.
Чомусь останнім часом тягне на сумні мелодії. Нехай це Найтвіш чи Расмус але це чудово.........
ЗІ.
Може це сесія?
Liet
У Найтвіш далеко не всі мелодії сумні... ;) І тексти теж. "Elvenpath" чи "Why Nightingale Sings" тому приклад.
Fredegonda
только, пожалуйста, не причисляйте к числу готик-гркпп Эванейсенс, Расмус и Хим!
По первым двум - соглашусь. По последней... Это, ИМХО, таки готика, но комерческая. Ориентированная на сопливые массы :)
P.S.
/me сегодня наслушался Moonspell и Within Temptation... Ищет что-то повеселее. Наверное это бужет Lacuna Coil :)
2 abricosca: млиииин шо за брэт на твойом лубымам сайте?? это шо идиоты писали? какой придурок это посчитает за правду? (извеняюсь за маты но других слов этот маразм не вызивает) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ПАНКИ
Основная доктрина: настоящий панк должен иметь мрачный вид, любить реггей, круто выглядеть, ругаться матом, губить свое здоровье и лютой ненавистью ненавидеть Queen. Почему у них ничего не вышло? Панки продались, накупили себе домов на Малибу, а некоторые из них стали даже главными редакторами солидных изданий. Что от них осталось? Книги Джона Мэвиджа, идиотские телешоу и группа Greenday. Влияние на современную политическую жизнь: хамская манера давать и брать интервью."
если хош узнать про панк - спроси меня, а не читай этот брэт!
мухахахха, Невермор понравится сие чудо)
"ГОТЫ
Основная доктрина: в чем она заключалась, мало, кто помнит, но готы косили под вампиров. Почему у них ничего не вышло? Они слишком уж зациклились на некрофилии, и потому их никто не любил, особенно сельские жители. Что от них осталось? Целое поколение мужчин, способных накрасить губы, не вымазавшись помадой с ног до головы. Влияние на современную политическую жизнь: да никакого!"
LanceloT
25.01.2006, 13:23
Я тащусь від голосу Beyonce Knowles!
Послухайте Naughty Girl і ви мене зрозумієте.
А можна мені це надіслати (мп3), хочеться почути, що то за голос?
Liet
У Найтвіш далеко не всі мелодії сумні... ;) І тексти теж. "Elvenpath" чи "Why Nightingale Sings" тому приклад.
Вірю. Але чогось тягне в основному на сумні мелодії(((
Я слухаю різну музику. Головне не слухаю російської.
Люблю Linkin Park, Avril Lavigne, Evenescence, Paparoach... і інших подібних до них.
Все залежить і від настрою. Якщо самотньо можна послухати і повільну музику. :o
Цитата:
Я слухаю різну музику. Головне не слухаю російської.
От і я не люблю російську музику, особливо сучасну (занадто вона примітивна, у більшості спостерігається повна відсутність змісту і, особисто для мене, вона досить дратівлива).
От і я не люблю російську музику, особливо сучасну (занадто вона примітивна, у більшості спостерігається повна відсутність змісту і, особисто для мене, вона досить дратівлива).
I am all by your side!
Хочеш сказати що українська сучасна музика не премітивна (я не беру до уваги альтернативу та рок, хоч і серед них є премітивні)?
Хочеш сказати що Акваріум - премітивна музика?
Liete, ти якось не в тему. Хто тут взагалі про українську музику говорить? Здається, я висловила своє ставлення лише до російської!
Гражданская оборона
Пурген
The exploited
No respect
Dead Kennedys
Sex Pistols
Ramms+ein
Кожаный олень
Stage bottles
Н@ив
сосиСКА
Marten's
1,5 кг отличного пюре
и т.д.
могу продолжать список очень долго, так как слушаю ОЧЕНЬ много групп.
люблю стили: Oi! , punk (all) , rocksteady, SKA, gothic, ragge (no rasta!!!).
Aureliano
26.02.2006, 13:36
Secret Garden
Chris Spheeris
Kitaro
Andrea Boccelli
Emma Shaplen
Era
Lesiem
Solyma
Blackmore's Night
Александр Малинин
Белая Гвардия
Елена Фролова
"Emma Shaplen
Era"
эм, все что уважаю из твоего списка.
("Александ Малини"- жошшш, ха ха, дам)
Ой, а мене тут потроху на електроніку підсаджують, і я починаю піддаватися :8
Ой, а мене тут потроху на електроніку підсаджують, і я починаю піддаватися :8
/me радить послухати гурт Xandria чи Fort Minor :)
Думаю тобі не сподобається. Але спробуй. А іще раджу усім послухати пісню гурту Любе - Русские.
2Профет
Готік-електронік мож спробуеш? Гарна музика, послухай, наприклад Хокіко.
нєт уж, спасіба
Мене від самого слова "готика" піднуджує.
СиніСвині
18.05.2006, 21:47
я слухаю панк а саме такі гурти як Тараканы Наив Дёргать Фліт А.У Паразиты 1,5 кг отличного пюре й так далі
З іноземного Sex Pistols Nirvana RamoneS The Clash Vibrators поважаю Led Zeppelin
Джимі Хендрікса Iron Maiden Queen Uriah Heep
Ненавиджу Арія Cradle of Filth ДДТ і взагалі російський рок
І звичайно ж ненавиджу попсню
Дякую за увагу якщо взагалі хтось дивився))
А Фліт це що, панк? O.o Тю... А я думав це така ж попса, як і Авріл Лавін. Мдя... Вік живи - вік учись.
СиніСвині
19.05.2006, 00:03
Фліт це фолк поп панк рок якщо бути точним .А подобаються вони мені за їхні тексти.В наш час проблема екології дуже актуальна,і мені приємно що ця група співає саме про це,а ні про якихось дияволів або ельфів.А музика в них на рівні не треба зрівнювати з непотрібом.
Рекомендую послухати Струганову і оркестр.
Anatoliy
29.05.2006, 01:46
я слухаю всяку музику (крім російської попси).
останнім часом надаю перевагу Within Temptation, Avril Lavigne (борза мала :D , але дуже прикольно співає) Iron Maidens також дуже непогані, 3 Doors Down (просто супер, принаймні мені подобається). Papa Roach, Audioslave, Atreyu. недавно почав слухати At the Gates (музика класна, "рубають" чуваки, але голоси варто було б поміняти й слова трохи переписати :rolleyes: , але музика класна. ще дуже подобається українська музика, переважно рок.
сюди http://supermodern.narod.ru сьогодні заливав трохи музики "чорний вересень" (гарно співають, коли перший раз послухав, то відразу захотілося поміняти собі акустичну систему :D , бо така музика варта більшого), ще, може, Марію Бурмаку туди ж закачаю, гурт "далеко" (суперова музика), "ті, що падають вгору", "бумбокс" (в них тексти не дуже фільсофські, особливо пісня про "бобік" :) ). щоправда, зазар ще нічого з сайта завантажити не можна, бо сторінки ще не зробив, лише файли позаливав, буду це виправляти через тижнів 2, коли час буде. думаю ще дещо українське закачати, бо колись пробував в інеті знайти українську музику, але нічого не вдалося. тому, може, хоч комусь допоможу
Wendetka
09.10.2007, 02:29
о, обожнюю The Doors! дивно, чому дотепере ніхто тему не створив...
останнім часом дуже пре індірок і альтернативний блюз
Muse, Radiohead під дуже особливий настрій
Nirvana no comments...
і ще дуже багато всякого-різного))
о, обожнюю The Doors! дивно, чому дотепере ніхто тему не створив...
:friends::victory:
Подумала, варто на це зреагувати.
Anatoliy
11.10.2007, 01:38
кілька годин тому слухав Фліт. зараз слухаю Океан Ельзи альбом Глорія
Обожнюю рок-н-рол ,особливо 70-80. Дорз, Лед Зепелін , Джимі Хендрікс і таке інше. Подобаються Бітли.Дуже! З української рок музики обожнюю Океан Ельзи. Хто там казав, що прихильники рок музики, люди поганого смаку?!!!! Тоді шо казати про прихильників попси? Невже вони, у вашому розумінні естети? Най Бог милує!
Phoenix_Ukraine
11.10.2007, 20:12
Абсолютно всіляку! Та, що сподобається, ту і слухаю. :)
шо казати про прихильників попси? Най Бог милує!
Вчора мусила відвідати святкування Дня народження однієї родички, звідки не вдалося швидко піти. Там вголос захоплювалися творчістю Тіни Кароль і Колі Баскова :mad: :bu: . На повному серйозі шукали аргументи, щось там доводили, згадували естетику форми... І таке буває. Буває, що й воша чхає.
Markus Mlynarski
15.10.2007, 02:17
jazz&rock n roll foreverrrr!
p.s.особливо бріт-рок..то вашше жирна музика:aga:
Слухаю ХОРОШУ музику - стиль значенння не має. Список вподобань дуже довгий - Гріг, Дюк Еллінгтон, Queen, Deep Purple, Scorpions, Nightwish, Snow Patrol, The Killers, Muse, Breaking Benjamin, Depeche Mode, Radiohead, Coldplay, Эпидемия, Ария (старий склад, з Кіпєловим),Т.Шакур, "Мертвий Півень", "Пікардійська терція", "Кому Вниз", "Скрябін", "Фліт", "Холодне сонце", "Тінь сонця", "Бумбокс", "Тартак" (останній альбом розчарував((), "ОЕ" (старий склад), "Яка існує", Віктор Морозов, Gorillaz, Esthetic Education, ТНМК (тільки не "Силу") .
Можливо, я про когось забув, але гадаю, цього має вистачити :)
"Слухаю ХОРОШУ музику ... "ОЕ" (старий склад), "
А чим новий не влаштовує?
"Слухаю ХОРОШУ музику ... "ОЕ" (старий склад), "
А чим новий не влаштовує?
А тим не влаштовує, що було знищено атмосферу гурту і спільної творчості. Зараз, по суті, маємо лише ансамбль Славка Вакарчука.
П.С.
Альбоми "Модель" і "Суперсиметрія" - найбільші досягнення гурту. Усі наступні речі на порядок слабші
Phoenix_Ukraine
15.10.2007, 18:51
Альбоми "Модель" і "Суперсиметрія" - найбільші досягнення гурту. Усі наступні речі на порядок слабші
Абсолютно згоден!
А у "Силі" ТНМК теж можна віднайти кілька класних пісень! ;)
Андрон Кобила
15.10.2007, 21:31
Liquid Tension Experiment! просто супер, а головне немає слів))
Взагалі то, згодна з тобою. Модель і Суперсиметрія мої улюблені. Глорія- це вже зовсім інше. А про Міру й говорити нема про шо. Але це не означає, що ті альбоми мені не подобаються, просто вони інші і все.
Доречі, питання. Просвітіть мене, не знаю, як робити цитування. Боже ж мій! Яка я темна:(
Доречі, питання. Просвітіть мене, не знаю, як робити цитування. Боже ж мій! Яка я темна:(
Офтоп, але треба :)
Подивись, під кожним дописом є такий прямокутничок "Цитувати". На нього й тисни.
Anatoliy
16.10.2007, 18:34
atb - break my heart
Слухаю "Motley Crue": 80і з його різними стилями і групами, що перекочували у 90 і трохи відродилися у 2000их, такі собі "нео80ті": synthpop, shoegaze, post-punk, gothic, new wave, heavy metal, indie, britpop, electronica, alternative...
Nice Gothic Girl
17.10.2007, 11:38
Слушаю cybergoregrind,grind,gore,pornogrind,brutaldeath,p sytrance,folk,і м'ясо......
обожнюю The Doors! дивно, чому дотепере ніхто тему не створив...
зате така тема є:
http://litforum.net.ua/showthread.php?t=75&highlight=Doors
acid drinker
17.10.2007, 20:00
а у мене зараз, до речі, цікавий стан - слухаю тільки польську і білоруську музику (навіть якшо англійською). і навіть не підозрюю, на шо наступне з'явиться настрій =)
Wendetka
19.10.2007, 19:41
Альбоми "Модель" і "Суперсиметрія" - найбільші досягнення гурту. Усі наступні речі на порядок слабші:(
Наступні? А попередні? Невже ніхто не чув "Янанебібув"?? Оце річ! Ось справді найкращий альбом!
Nice Gothic Girl
20.10.2007, 11:01
підсів таки на всяку гидоту...окрім вищезазначеного ще й EBM долучився...
Наступні? А попередні? Невже ніхто не чув "Янанебібув"?? Оце річ! Ось справді найкращий альбом!
Взагалі то я мала на увазі, шо всі альбоми до Суперсиметрії набагато кращі. Чи то просто старий склад групи мені подобався більше. "Янанебібув" дуже класний альбом. Обожнююю звідти і "Відпусти"(доречі, переша пісня Ое, яку я почула колись кілька років назад), і .... Боже, та майже всі! А от Глорія і Міра все ж трохи інші. Та все ж і вони мені подобаються, хоч і менше. Але і там є багато пісень, які вражають
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008