Показати повну версію : Спілкування за допомогою моб.тел.
Прочитав статтю за цим посиланням (http://www.osp.ru/pcworld/2005/07/094.htm). Думаю взагалі буде цікаво усім дізнатись про таку систему транслітерації повідомленнь.
Взагалі схожою системою користуються і зв'язківці. Але в них є просто співвідношення літер латинського та російського\українського алфавіту (Для "надлишкових" літер існують додаткові коди).
Як на вашу думку, чи можливе використання даної системи, як стандарту при обміні СМС повідомленнями?
А в чому питання? Я завжди за цими правилами і пишу. Хіба що іноді відхиляюсь, якщо, наприклад, ліньки замість одного знаку ставити три.
~Pick@chu!!!
09.11.2005, 18:30
И получается, что русский язык по объективным причинам вытесняется из интернет-пространства.
ААААААААААА!!!!!!! нарешті =)
щодо самої статті - то тупо. трансліт! онлі трансліт!
В принципі це варіант транслітерації...........
~Pick@chu!!!
10.11.2005, 10:58
так. 9 згоден, але особисто тобі не набридло завше підстоюватис9 під америкосів?
хай вони під нас тепер пілаз9ть!!
в мене є чудовий приклад щодо трансліту.
є така онлайн гра Лайнейдж. так от . в мене в клубі стоїть сервер америкосів. чому? не запитуй -це інша тема. у того сервера є сайт. там всі спілують на інгліші. АЛЕ! вони можуть написати російською лише через онлайн переклада4. а він, виба4те не розуміє трансліту =) та ще й такого =))
так що більше інформації отримуємо ми, а не вони. й це, знаєш, не аби 9к тішить =)
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008