КПК

Показати повну версію : Спілкування за допомогою моб.тел.

Liet
07.08.2005, 01:42
Прочитав статтю за цим посиланням (http://www.osp.ru/pcworld/2005/07/094.htm). Думаю взагалі буде цікаво усім дізнатись про таку систему транслітерації повідомленнь.
Взагалі схожою системою користуються і зв'язківці. Але в них є просто співвідношення літер латинського та російського\українського алфавіту (Для "надлишкових" літер існують додаткові коди).
Як на вашу думку, чи можливе використання даної системи, як стандарту при обміні СМС повідомленнями?

Prophet
06.09.2005, 17:06
А в чому питання? Я завжди за цими правилами і пишу. Хіба що іноді відхиляюсь, якщо, наприклад, ліньки замість одного знаку ставити три.

~Pick@chu!!!
09.11.2005, 18:30
И получается, что русский язык по объективным причинам вытесняется из интернет-пространства.

ААААААААААА!!!!!!! нарешті =)

щодо самої статті - то тупо. трансліт! онлі трансліт!

Liet
09.11.2005, 21:08
В принципі це варіант транслітерації...........

~Pick@chu!!!
10.11.2005, 10:58
так. 9 згоден, але особисто тобі не набридло завше підстоюватис9 під америкосів?
хай вони під нас тепер пілаз9ть!!
в мене є чудовий приклад щодо трансліту.
є така онлайн гра Лайнейдж. так от . в мене в клубі стоїть сервер америкосів. чому? не запитуй -це інша тема. у того сервера є сайт. там всі спілують на інгліші. АЛЕ! вони можуть написати російською лише через онлайн переклада4. а він, виба4те не розуміє трансліту =) та ще й такого =))
так що більше інформації отримуємо ми, а не вони. й це, знаєш, не аби 9к тішить =)