КПК

Показати повну версію : Адреналин/Crank

Авітенцій
20.11.2006, 18:55
Одного ранку ви просипаєтесь і маєте багато енергії, бажаєте робити і творити. Через годину-дві ваш пил згасає і все вертається в русло "нормально".

В фільмі "Адреналін" показали гостросюжетне застосування "ЕНЕРГІЇ". Доводячи і підтверджуючи: БАЖАННЯ є основою ЖИТТЯ!

Anatoliy
21.11.2006, 23:12
Дуже прикольний фільм, от тільки мені було завжди цікаво: як вони спромоглися зняти одну надзвичайно відверту сцену у цій стрічні? :)

AnimeCrainaMF
22.11.2006, 16:38
фильм отличный.
Но вот просипаєтесь і маєте багато енергії, бажаєте робити і творити - это не про меня. Хочется убить кого-нибудь. Хочется спать. Хочется унять бардак в голове.
Энергия приходит уже после какой-нибудь встряски, аля у Стэтхема.

Авітенцій
22.11.2006, 20:12
Дуже прикольний фільм, от тільки мені було завжди цікаво: як вони спромоглися зняти одну надзвичайно відверту сцену у цій стрічні? :)

Це тріумф еро сцен!
По-перше - гарно, по-друге - весело, по-третє - раніше таких сцен не робили.

- это не про меня. Хочется убить кого-нибудь. Хочется спать. Хочется унять бардак в голове.
Энергия приходит уже после какой-нибудь встряски, аля у Стэтхема.

Можливо вам вкололи "Китайську дрянь"?! :)

Anatoliy
22.11.2006, 21:02
Це тріумф еро сцен!
По-перше - гарно, по-друге - весело, по-третє - раніше таких сцен не робили.

ага, що весело - то правда: не кожен ще й по телефону зможе розмовляти :D

AnimeCrainaMF
23.11.2006, 00:47
пока жив. Стойкое подозрение, что это действие эндорфинов, а не "китайской дряни"

Авітенцій
24.11.2006, 13:09
пока жив. Стойкое подозрение, что это действие эндорфинов, а не "китайской дряни"

Вам потрібен "Епініфрін".

dsd
13.03.2007, 00:14
Взагалі то сама задумка фільму пркольна, але здається мені що вони не дуже грошей багато мали щоб його зняти. можна було б і побільше спецефектів підсипати.