КПК

Показати повну версію : "Украдене щастя" by "1+1"

Крилатий Пес
21.11.2006, 05:50
Знято за мотивами Франка. Автори сценарію Дяченки, композитор Вакарчук, режисер - Дончик.
Ось таке рідне посилання на прикольну статтю www.ktm.ukma.kiev.ua/show_content.php?id=371
Мені ДУЖЕ сподобалося. З-серед акторів - Богданович найбільше, а ще просто вбив епізод, де сербська сім'я, що півроку жила надією на одужання пораненого сина, раптом виявляє, що то зовсім не він...
Хто бачив, поділіться враженнями.

Anatoliy
21.11.2006, 23:19
дивився цей фільм десь рік тому. надзвичайно вміла гра акторів, дуже правдоподібно. соромно зізнатися, але мені ридма ридати хотілося після перегляду стрічки (я тоді підряд всі серії подивився - їх в один день показували). кінцівка занадто трагічна...

Yana
22.11.2006, 09:43
Народ, у зв'язку з вечором Ульяненка проходила чутка, ніби він там у сценарії усе за Дяченками переписав. Може, хтось у курсі докладніше?

P.S. Мені фільм не дуже. Всі актори, імхо, грають кожен єдиною фарбою: чорна, рожева, або ж фіолетова в крапінку :). Примітивно воно якось.

Крилатий Пес
22.11.2006, 23:49
Народ, у зв'язку з вечором Ульяненка проходила чутка, ніби він там у сценарії усе за Дяченками переписав. Може, хтось у курсі докладніше?

P.S. Мені фільм не дуже. Всі актори, імхо, грають кожен єдиною фарбою: чорна, рожева, або ж фіолетова в крапінку :). Примітивно воно якось.
Disagree! Гра психологічна!
А що мається на увазі під "переписав"? Що то переклад із російської, то однозначно факт...

Yana
23.11.2006, 09:54
Так і я не знаю, що мається на увазі. А цікаво.