КПК

Показати повну версію : Чудовий рік (A good year)

Авітенцій
22.11.2006, 23:21
Нудний! Ось яким являюсь для себе.

Людина обирає шлях, який їй більше личить, хоча може суперечити власній моралі. Пливе за течією: зелено-пишні краєвиди повз обох берегів з солодкістю туману. Вона не розуміє, що буває інакше, вона тільки знає. Так, відчуття нічим не замінити. Живемо ради відчуттів, тому лінь – це найбільший ворог життя. Втома – це гарний друг!

Майже кожного разу, коли думки доходять до мрій, все починається за умови: в мене достатня кількість грошей. Так, з цього моменту починаються матеріально-реальні бажання-мрії. Ви в розквіті сил, у вас чудово зі здоров*ям. Ви гарно заробляєте та гарно працюєте – тобто, дехто обов*язково буде заздрити вам. Це надає сенсу гри в життя. Крок за кром життя йде. Відчуття гостроти – слабке. І тут таке: гори, шарм, краса, аромати + широкі простори.
Не кожен може одразу змінити стиль життя, хоча «табурет» по голові інколи приводить до тями, відкривання очей. Відчути смак, порівняти з минулим смаком швидкості. Робота становиться нашим життям, а життя роботою. А взагалі-то, ми працюємо, щоб підтримувати життєвий статус нашого тіла. Все інше, повинно бути, життям. Забавки, цікавість, «тупість-нудота», хтіти безумства і колихатись в ньому. Тепер все це в мріях, але усвідомивши - поряд.
Люди, котрі не звикли чи ще за якихось причин не полюбляють природу/тишу/спокій – дивні та раціональні. Це нагадує роман Азімова «Я, робот!».

Всі ми помиляємось, зазнаємо поразки.
Зазнавати невдачу зі смаком – майстерність.
(почав навчатись)

«Гарний рік»

Закачати та дізнатись про тих, хто знімав та знімався в кінострічці за наступним посиланням:

http://doci.nnm.ru/news_wwwpucypccom/12.11.2006/horoshij_god_a_good_year/

Yana
23.11.2006, 09:57
"Я, Робот" написав Азімов. Але там нічого схожого не пригадую.

Авітенцій
24.11.2006, 13:08
"Я, Робот" написав Азімов.
Помилка, щодо Рея Бредбері - вибачаюсь/виправляюсь.

Але там нічого схожого не пригадую.
В кінострічці "Я, Робот" було підкреслено, що для ідеального життя потрібна повна раціональність, котру роботи бажали зробити для людського існування. Згадка про цей фільм використана в порівняння з наступним мої реченням-порівнянням:

Люди, котрі не звикли чи ще за якихось причин не полюбляють природу/тишу/спокій – дивні та раціональні.