КПК

Показати повну версію : "Казіно рояль.007"

Emdi
30.11.2006, 22:55
Що думаєте про цей фільм?Як на мене-класний.Дещо збереглось з старого "Джеймса Бонда".Особливо сподобався кінець - "My name is Bond.James Bond" :victory:

Авітенцій
01.12.2006, 11:48
Мені подобаються нові технології - стиль фільму сподобався.
Ідея - звична.
Гра - приємна.
В порівнянні - "Голівуд" і цим все сказано.

Ircya
04.12.2006, 20:02
По-моєму, трохи з екшеном переборщили. Особливо у тій частині фільму, де він в Африці (?) бігав по заводу та підйомних кранах. Можна наступною серією робити "Бонд проти Термінатора", причому Бонд буде кіборгом. В першій третині фільму звичної для Бонда елегантності та шарму нема взагалі. Лише сталеві м'язи, зброя та вираз обличчя. Сльозливий роман з чорногірською дівчиною теж не вписується в загальну концепцію Бондіади.

Але дивитися усе рівно приємно :)

Tim-Lit
04.12.2006, 20:41
Фільм - жах!

Ми утрьох (я, дружина, дочка) мало не захлинулися сміхом під час сеансу.

Особисто ж мені особливо прикро, що Бонда перетворили з... як би сучасною мовою сказати... гламурного героя-коханця на бліду подобу Вірної Руки з "індіанських" фільмів Де-Де-еРівської кіностудії DEFA.

Коротше, незабутньому образу Джеймса Бонда настав повний звіздєц...
:bu:
P.S. Втім, може я просто занадто консервативний?! Бо схожі відчуття були під час перегляду вистави "Швейк" у театрі ім.Франка: попри безперечно геніальну гру Бенюка та Хостікоєва, моє внутрішнє "я" протестувало проти перетворення блискучої сатири Гашека на "ліричну історію про фронтову чоловічу дружбу", чи як там писалося у програмці...

Emdi
10.12.2006, 17:40
Цитата від Ircya

По-моєму, трохи з екшеном переборщили. Особливо у тій частині фільму, де він в Африці (?) бігав по заводу та підйомних кранах. Можна наступною серією робити "Бонд проти Термінатора", причому Бонд буде кіборгом. В першій третині фільму звичної для Бонда елегантності та шарму нема взагалі. Лише сталеві м'язи, зброя та вираз обличчя. Сльозливий роман з чорногірською дівчиною теж не вписується в загальну концепцію Бондіади.

Не обов язково бути термінатором просто треба займатися Parkour-ом, от і все.
А на рахунок дівчини - Джеймс Бонд завжди так закінчувався і закінчується, інакше не було б наступних серій. Уяви собі, що вони одружилися, народили дітей, розбагатіли. І що? Який прікол в цьому? Це стандартне закінчення ВСІХ фільмів, але НЕ ДЖЕЙМСА БОНДА. ;)