Показати повну версію : УВАГА!!! "Ерагон" К.Паоліні на екранах!!
Бен адар
06.12.2006, 21:14
УВАГА!!! "Ерагон" К.Паоліні на екранах!! хто читав?? де скачати електронний варіант книги? коли буде на екранах?
Щось фільм Еерагон мені зовсім не сподобався, хоча я дивився його на великому екрані, та щей українською. От хочу сісти книжечку почитати! впевнений, отримаю задоволення, хоча в фільмі розчаруюсь ще більше!
Бен адар
13.03.2007, 00:02
Фільм повний бред я чекав чогось більшого
Та чого... Нормальний фільм... Нічого особливого. Трохи заштампований... Вистачає і баналітету, і пафосу. Але дивитись можна.
Книжки я не читала, але не думаю, що вона краща за фільм. Мені так здається:)
Книжки я не читала, але не думаю, що вона краща за фільм.
Так, у книзі більше подій, другорядних епізодів, а головна сюжетна лінія видозмінена у фільмі. У ньому усе спрощено, усунено певні епізоди, що, на мою думку, є цікавими і допомагають пізнати протагоніста краще (ворожка і кіт-перевертень, "порівняння" Ерагона з Мертагом тощо).
$corpion
31.05.2010, 18:41
фільм получився невдалий. просто вони зробили Ерагона неврівноваженим, агресивним дурнем і вирізали купу епізодів. Я з задоволенням 3 рази перечитував його і вважаю що Паоліні,як на свій вік, один з найталановитіших фантастів сучасності)
з нетерпінням чекаю на 4 частину циклу)
Винраэль_10
02.11.2010, 11:00
Увага!!! Самый Лучшый Фильм 3!))))
Як на мене, то фільм дуже скоротили (я знаю бо читав книгу), тому він і вийшов тупим і незрозумілим. А книга просто супер! раджу почитати.
vBulletin версії 3.7.0 Beta 3, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008