|
|
#1426 |
|
Модератор
|
Настрій прекрасний, безсонний кавово-трюфельний.
|
|
|
#1427 |
|
Книжник
Дописів: 389
|
добрий настрій.....позитивний. все буде добре. кава-кава. піцца. дивна суміш)
Патриотизм- последнее прибежище неодяя(С)Англ.пословица Вічність, якщо чесно, долбойобка іще та. Першого сорту. Тіки третього рангу. Халадєц на ніжках….Кожного століття обіцять мінімум по три кінця світу. Якісь у всіх "ніцше" ідіотські прагнення до есхатологізму…Перечитали міфів. Краще б вірили в хаос Єгипту. Я изреку проклятие всему человечеству(С)Карл МарксАрхеология- это вообще не наука,это Вендетта(С)С.М.Уиллер
![]() |
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Рецензент
|
абсолютно ніякий.
|
|
|
#1429 |
|
Рецензент
|
подрывной
|
|
|
#1430 |
|
A girl from Misantropolis
|
я якесь самашедше. але мені від того таке гарне сниться, шо най буде =)
![]()
![]() Востаннє редагував acid drinker: 18.02.2009 о 22:30. |
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Книжник
Дописів: 389
|
до речі про сни. мені снилось, що я Аліса із кігтями....А настрій задумливий, роботящий.
Патриотизм- последнее прибежище неодяя(С)Англ.пословица Вічність, якщо чесно, долбойобка іще та. Першого сорту. Тіки третього рангу. Халадєц на ніжках….Кожного століття обіцять мінімум по три кінця світу. Якісь у всіх "ніцше" ідіотські прагнення до есхатологізму…Перечитали міфів. Краще б вірили в хаос Єгипту. Я изреку проклятие всему человечеству(С)Карл МарксАрхеология- это вообще не наука,это Вендетта(С)С.М.Уиллер
![]() |
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Бібліофіл
Дописів: 715
|
Знову мажу лижі салом. Завтра в гори. А думка, як завжди, попереду.
Це неможливо!" - сказала Причина. "Це бездумно!" - підмітив Досвід. "Це безкорисно!" - відрізала Гордість. "Спробуй..." - прошепотіла Мрія Порад у мене не просіть, бо у мене почуття гумору сильніше за почуття жалості... |
|
|
|
|
|
#1433 |
|
Критик
|
Так, ТАААК!!! Допиваю гаряче молоко і гратиму, гратиму, гратиму...
Відчуваю, що воно - щастя- всесвітнє!!! Я дивлюся в себе: ![]()
|
|
|
#1434 |
|
Герой критичної думки
|
непоганий настрій
буду вчитися ![]()
Російсько-український словник сталих виразів онлайн Золотая свадьба - символ лебединой верности. (Илья Шевелев) - Организация свадьбы для вас. Цинизм есть единственная форма, в которой пошлые души соприкасаются с тем, что называется искренностью... ницше - "по ту сторону добра и зла"
|
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Рецензент
|
башка трещит.играть не хочется.но в принципе все норм.завтра по магазинам.покупать себе новые шмоточки.)))
|
|
|
#1436 |
|
|
так затишно, безпечно й спокійно... прокидання-коли-хочеться й сидіння-до-котрої-забажаю, багато-багато книжок, фільмів і музики... шкода, шо на це тільки тиждень - але вже скучила за могилянкою. і нікуди не хочу їхати. мені тут добре - з усіма цими дивними речами...
![]()
|
|
|
#1437 |
|
Рецензент
|
ЫЫЫ!!!стока новых одежек.и все такие красивые-красивые.я счастлив.
|
|
|
#1438 |
|
Рецензент
Дописів: 1.157
|
Тривожний настрій. Як скалка.
![]()
|
|
|
#1439 |
|
|
годин за шість до поїзда в мені прокидається пікардійська терція... бо їхати - завжди на захід. або додому - але це буде тільки чeрез два дні...
![]()
|
|
|
#1440 |
|
Спостерігач
|
Кава з ранку не допомогла, але це ще півбіди. Перестали допомагати цигарки. Оце вже зовсім неприємно. Хочеться алкоголю, але не хочеться його пити, бо - отрута!
Хочеться позитиву, а де ж він? Формула: "Створи собі позитив сам" не діє. Коли тебе нудить від життя, то сам собі створити хіба що петлю зможеш. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|