|
|
#1621 |
|
Книжник
Дописів: 350
|
О! Ще одна думка, що псує мій задум.
Я коли набрала оголошення й показала доньці, вона каже: люди подумають, що ліжко їдять шашлі (ха-ха-ха!). Насправді я мала на думці: не із пластику, дсп, не зроблене машиною. А: із живої деревини, зроблене руками майстра, а отже - дарує продовження життя, живе. Я у Києві змушена була дві ночі перебути в готелі біля ВДНХ. Незважаючи на дороговизну, у кімнатах така задуха:жара і геть усе штучне, таке відчуття, що ти у поліетиленовому пакеті. Я ледве витерпіла. От тоді й зрозуміла різницю - живей штучне. До речі, наші предки-словяни меблі робили із липи й сосни, вважаючи їх самим живодайними деревами. |
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Рецензент
Дописів: 1.163
|
Спокійний настрій. Наче все внормувалося, і п"ятниця така, як має бути - спокійна й ненапружлива. Завтра буде багато роботи, але ті клопоти приємні, від того з"являється навіть якийсь оптимізм.
|
|
|
#1623 |
|
Читач
Дописів: 105
|
Погода спортилась, повіяло холодом - стало легше дихати. На другий день відчула депресію і вона росла з кожною хвилиною. Вихідні, мобільник мовчить, на форумі все глухо - почуваюсь мов на кладовищі. І НЕМАЄ З КИМ ПОГОВОРИТИ. Чорт...
================= Принесли морозиво - настрій покращується ![]()
|
|
|
#1624 |
|
Книжник
Дописів: 389
|
верь после всего людям..за что? за что??????????
Патриотизм- последнее прибежище неодяя(С)Англ.пословица Вічність, якщо чесно, долбойобка іще та. Першого сорту. Тіки третього рангу. Халадєц на ніжках….Кожного століття обіцять мінімум по три кінця світу. Якісь у всіх "ніцше" ідіотські прагнення до есхатологізму…Перечитали міфів. Краще б вірили в хаос Єгипту. Я изреку проклятие всему человечеству(С)Карл МарксАрхеология- это вообще не наука,это Вендетта(С)С.М.Уиллер
![]() |
|
|
|
|
|
#1625 |
|
Рецензент
Дописів: 1.163
|
Сьогодні настрій, ніби перед стратою.
Блін, насолоджуюсь усім, що приносить насолоду. Що за перелом на мене чекає далі? Ненавиджу перше вересня...
|
|
|
#1626 |
|
Читач
Дописів: 105
|
Шкільні спогади? Ностальгія...
--------------------------------- З'їла морозиво. Тепер набагато краще - добрий знак, значить, жити буду ![]()
|
|
|
#1627 |
|
Критик
|
аааааааааа!!!!!! моя нестриманість мене погубить! не те шоб зовсім, але-але...
терпіння мені, терпіння.
|
|
|
#1628 |
|
Читач
|
Завтра вже 1 вересня
![]() ![]()
|
|