|
|
#256 |
|
Читач
Дописів: 102
|
Дивився "Апокаліпсис" Мела Гібсона. Не впевнений в історичній правдивості щодо народу майя. Хоча, може вони деградували якраз перед прибуттям іспанців-"білих богів"?
А ще "99 франків" за твором Бегбедера. Це вже сучасна деградація. Трохи відрізняється від книжки, але подивитися варто. "Аватар" - гарна рентабельна казка, продовження "Апокаліпсиса". Повинен бути ще "Аватар-2" обов"язково - це закон жанру. Ділки так просто прибутки не втратять. |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Дописувач
|
Фільм старий і радянський "Еще раз про любовь". Пам'ятаєте "девушка, самолет, небо.." так оце те саме, тільки на вулиці 60-ті. Дуже хороше кіно. А ця актриса(кажуть в ті часи була секс-символом) грає не менш космічно ніж Літвінова. Цей фільм - просто інша планета під назвою СРСР.
|
|
|
#258 |
|
Спостерігач
Дописів: 35
|
На днях посмотрела фильм с прелестным и практически ангельским названием "Юленька". заглядывая весь фильм в большие глаза ребенка, понимаешь, что именно за такими глазищами прячется мучительно-адская смерть главного героя...
|
|
|
#259 |
|
Книжник
Дописів: 389
|
The lovely bones.....
Никогда бы не сказала, что фильм снят Питером Джексоном. СУПЕР!!!!!!
Патриотизм- последнее прибежище неодяя(С)Англ.пословица Вічність, якщо чесно, долбойобка іще та. Першого сорту. Тіки третього рангу. Халадєц на ніжках….Кожного століття обіцять мінімум по три кінця світу. Якісь у всіх "ніцше" ідіотські прагнення до есхатологізму…Перечитали міфів. Краще б вірили в хаос Єгипту. Я изреку проклятие всему человечеству(С)Карл МарксАрхеология- это вообще не наука,это Вендетта(С)С.М.Уиллер
![]() |
|
|
|
|
|
#260 |
|
Рецензент
Дописів: 1.163
|
"Book of Eli"
Хороший постапокаліптичний сюжет з високою ідеєю. (Класний жарт з шрифтом Брайля!) Хоча те, що носієм Книги був саме головний герой, здогадуєшся десь в середині.
|
|
|
#261 |
|
Книжник
Дописів: 389
|
Доріан Грей!!!!!
Смертельне завершення сірого будня, місанабім та перевертень у поняттях.
Патриотизм- последнее прибежище неодяя(С)Англ.пословица Вічність, якщо чесно, долбойобка іще та. Першого сорту. Тіки третього рангу. Халадєц на ніжках….Кожного століття обіцять мінімум по три кінця світу. Якісь у всіх "ніцше" ідіотські прагнення до есхатологізму…Перечитали міфів. Краще б вірили в хаос Єгипту. Я изреку проклятие всему человечеству(С)Карл МарксАрхеология- это вообще не наука,это Вендетта(С)С.М.Уиллер
![]() |
|
|
|
|
|
#262 |
|
Критик
|
Життя інших ("Das Leben der Anderen"). Історико- психологічне, гарне кіно. Раджу. Я розплакалася.
|
|
|
#263 |
|
Читач
|
"Носители"--сюжет затертий до дірок, але є дрібні, непомітні на перший погляд моменти, які просто вибивають із рівноваги. Гарно відчуто психологію самозахисту, інстинкту самозбереження із конкуренцією совісті, сімейних зв'язків, кохання. Ставиться, гостро й безкомпромісно, питання про те "ти чи я".
Після фільму постійно прокручував моменти, що зачепили.
|
|
|
#264 |
|
Читач
Дописів: 91
|
А "Аватар" таки УГ. Воно, воно, как ні пєчальна, ґаспада. Чергове воно. Я чесно чекав кіна, а отримав зрєліщє, як завжди. Хтось тут писав, що Кемерону за оце можна "Титанік" вибачити, що любофф тут, у "Аватарі", природно виглядає і т.п. Аби ж. Де та природність, хай бог тю? Ех, мав би я такий нейро-USB! А "Титанік" пробачати не можна ні за що, навіть якщо Кемерон зніме новий Малхолланд-Драйв (за фантастичність гіпотези прошу не сильно бити ногами).
Ще цікаво, який тітанічєскій ум спромігся приплести до "Аватара" Пандору зі світу Полудня (чию - самі знаєте), ще й рознести всюди, нібито БНС звинуватив Кемерона в плагіаті? Йокалемене, і все тут.
Diabolus ludat, while someone else is piercing the cause. Востаннє редагував Zaig: 07.03.2010 о 22:17. |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Читач
Дописів: 123
|
«Імажінаріум доктора Парнаса» - яскраво, неординарно. Рекомендую.
|
|
|
#266 |
|
Критик
|
"Избранные". перша серія майже розчарувала, а друга вразила до майже шоку (це коли ти при тямі, але думки не піддаються контролю))). своєрідно. сон навіть якийсь був по мотивах..
грає Тетяна Друбіч, яку Соловйов задіяв у багатьох своїх фільмах. і Філатов. перед цим- "Сказание о земле сибирской". наївне таке кіно) але насмішив майже до істерики епізод десь на 60-й хвилині, коли головні герої цілуються типу в губи, але видно, що- ні (для радянських кін це норм). та потім Андрій Балашов прощається з друзями- музикантами, і цілується... в губи! це видно дуже добре))
|
|
|
#268 |
|
Книжник
Дописів: 350
|
Дивилась "Аватар" - сподобалося: яскраве фетезі із потужним виховним потенціалом. Так-так... Хочеться знищити паплюжників живої природи вщент. І тільки то гірко, що ними є людська раса, тобто ми.
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Читач
|
Про "Аватар"--сподобалося, купа дрібних моментів, які радубть пропрацьованістю, маса роботи у грі акторів, купа емоцій, до того ж вдало виражених. Є багато сторін, які довподоби і назвати все це "воно" якось не повертається язик. То заздрість? Чи бажання виділитися? Хоча, кожному своє.:-)
Ще один гарний фільм, вчора переглянутий під час "опівнічного":-) сеансу. "Острів проклятих"--дуже класно показано психологію і мотивацію поведінки божевільного-Леонардо Ді Капріо-повінстю, протягом усього фільму, займаєш його позицію, а тоді--протилежну. Вдало передано глибокий біль утрати, який і призводить до непоправних змін у психіці. Гарно.
|
|
|
#270 |
|
Читач
Дописів: 91
|
От шо за люди! Усюди їм заздрість ввижається. Їм кажуть прямо - УГ. А вони підводні рифи шукають й знаками питання азадачиваются. Які рифи в УГ? До того ж, заздрити можна суперникові, з яким однією справою займаєшся. А тут якого дідька? Ггг. Я навіть камери в руках не тримаю ніколи, йопть. Ви, мабуть, за такою логікою Селінджеру нестямно заздрите. Безглуздо, та ж? Нє, Семе, Аватар - УГ, бо воно таки УГ саме по собі. І нема цьому ради. Особливо щодо "нєтрівіальнай канцепциі".
Писи. Анонімус серед анонімусів не може виділятися. Це семантичний антагонізм. Так шо вірна відповідь - либонь, "кожному - своє". Вам - "Аватар", мені - "Внутрішня імперія" чи там "Весна, літо, осінь, зима... знову весна". Порівнювати ці два - як "Рабиню Ізауру" з "Дживсом і Вустером". Або червоне з твердим.
Diabolus ludat, while someone else is piercing the cause. Востаннє редагував Zaig: 13.03.2010 о 19:43. |
|
|
|
![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|