|
|
#31 |
|
Читач
Дописів: 55
|
Якість книг поганенька. Дуже поганенька. Ціни у них нелюдські. Але скажімо за кілька книг я їм просто вдячна. Карлоса Руїса Сафона для себе відкрила саме там.
До того ж, якщо купувати серійні видання, коли не можеш дозволити собі 20 томів класики відразу, то купувати саме там можна й частинами. Всі недоліки Клубу, яких насправді дуже багато пояснюються дуже просто - свою аудиторію читачів Клуб вже зібрав, а конкурентів у нього немає. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Бібліофіл
Дописів: 786
|
Я взагалі не дуже таке полюбляю, як отой "клуб". Але, Побачив там українською Агату Крісті, мені дуже сподобалось - неповірите, замовив 5 розповідей.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Бібліофіл
|
Ну ось, я вже і отримав книжечки. Загальний стиль оформлення, великі букви і запах фарби, папір не тулетний але і не білий. Нажаль про зміст нічого не можу сказати, прочитаю, напишу враження.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Спостерігач
|
Я колись була у Клубі, а завтра йду поновлятися. Зараз у них є така акція - можна замовити кілька книжок, кожна по 10 грн. От я і купилася=)
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Бібліофіл
|
Прочитав я ці 5 "книжечок" Агати Крісті, і залишився задоволений українським перекладом. Рекомендую!
![]() |
|
|
|
![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|